Vind makeup fra Yves Rocher for 1.000 kroner

07.09.12
Yves Rocher Collage

Yves Rocher Collage

Sponsoreret indlæg

Det er aldrig nemt at spå om fremtiden og det vil jeg heller ikke forsøge her. I den seje konkurrence hos Yves Rocher skal du fortælle, hvilken læbestift, du tror, bliver den mest hotte dette efterår. Så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 1000 kroner til Yves Rocher produkter. Vær med i konkurrencen her.

Læberne skifter farve med bladene på træerne
Det er nærmest en årlig tradition, at så snart bladene begynder at skifte farve på træerne, så skifter farven på mine læber også. Det er ikke bare farverne, men også konsistensen som bliver udskiftet. Liplinere og læbestifter og farvemættede glosser får lov at dominere sortimentet i makeuptasken og de mere transparente versioner bruges kun som effekt.

Denne sæson tror jeg meget på de mørkerøde læber, men da øjenmakeuppen også bliver mørkere i denne sæson, så er det rart med en god nude nuance som variation. Lilla er også et hit hos mig, det er på en gang funky og læner sig stadig op af det traditionelle. En klassisk rød skal man eje, det er ligegyldigt, om det er forår, sommer, efterår eller vinter. En pink som den på collagen vil jeg bruge til effekt på midten af læben både til de mørke røde, de lilla og til de klassiske røde læber.

Produkterne på collagen er valgt ud fra ovennævnte kriterier, hvordan de valgte læbestifter tager sig ud i virkeligheden, ved jeg desværre ikke. Det, jeg derimod ved, er at Yves Rochers produkter bliver brugt flittigt her hjemme. Særligt læbestifterne er blandt mine favoritter, de er højt pigmenterede, konsistensen er behagelig og holdbarheden er fabelagtig. Farverne på billedet er:
Læbepen i farven 03 Rød.
Sexy Pulp Volume Gloss i farverne 04 Mørkerød og 07 Guldbeige.
Fugtgivende læbestift i farverne 21 Lys Malva, 23 Malva Stedboderblomst, 32 Rød og 81 Nude Brun.

Vind et gavekort på 1.000 kroner
Så skal du have røde, lilla, nude, glossy eller bordeaux læber til efteråret? Måske skal du slet ikke have noget på? Eller bare masser af læbepomade, når vinterfrosten rammer? Svar og vær med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kroner til Yves Rocher her.

Sponsoreret indlæg

Og husk lige at fortælle os, hvad du har svaret her også i kommentarfeltet – selvom det IKKE sikrer dig en plads i konkurrencen. Det er bare hyggeligt 🙂

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
42 kommentarer
Hersom

Jeg svarede at jeg tror på matte, velplejede og nude læber i dette efterår.
Hvor velplejet hud lige for tiden er det hotte ‘accessorie’ så tror jeg læberne følger trop her hvor vejret begynder at blive lidt ekstra grum ved de fine fortrin 🙂

Pudderdåse Helene

Velplejede læber er et MUST, især hvis man bevæger sig ud i de matte læbestifter. Det er virkelig værd at huske at pleje dem!
I øvrigt er jeg helt enig!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *