Vind makeup fra Yves Rocher for 1.000 kroner

07.09.12
Yves Rocher Collage

Yves Rocher Collage

Sponsoreret indlæg

Det er aldrig nemt at spå om fremtiden og det vil jeg heller ikke forsøge her. I den seje konkurrence hos Yves Rocher skal du fortælle, hvilken læbestift, du tror, bliver den mest hotte dette efterår. Så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 1000 kroner til Yves Rocher produkter. Vær med i konkurrencen her.

Læberne skifter farve med bladene på træerne
Det er nærmest en årlig tradition, at så snart bladene begynder at skifte farve på træerne, så skifter farven på mine læber også. Det er ikke bare farverne, men også konsistensen som bliver udskiftet. Liplinere og læbestifter og farvemættede glosser får lov at dominere sortimentet i makeuptasken og de mere transparente versioner bruges kun som effekt.

Denne sæson tror jeg meget på de mørkerøde læber, men da øjenmakeuppen også bliver mørkere i denne sæson, så er det rart med en god nude nuance som variation. Lilla er også et hit hos mig, det er på en gang funky og læner sig stadig op af det traditionelle. En klassisk rød skal man eje, det er ligegyldigt, om det er forår, sommer, efterår eller vinter. En pink som den på collagen vil jeg bruge til effekt på midten af læben både til de mørke røde, de lilla og til de klassiske røde læber.

Produkterne på collagen er valgt ud fra ovennævnte kriterier, hvordan de valgte læbestifter tager sig ud i virkeligheden, ved jeg desværre ikke. Det, jeg derimod ved, er at Yves Rochers produkter bliver brugt flittigt her hjemme. Særligt læbestifterne er blandt mine favoritter, de er højt pigmenterede, konsistensen er behagelig og holdbarheden er fabelagtig. Farverne på billedet er:
Læbepen i farven 03 Rød.
Sexy Pulp Volume Gloss i farverne 04 Mørkerød og 07 Guldbeige.
Fugtgivende læbestift i farverne 21 Lys Malva, 23 Malva Stedboderblomst, 32 Rød og 81 Nude Brun.

Vind et gavekort på 1.000 kroner
Så skal du have røde, lilla, nude, glossy eller bordeaux læber til efteråret? Måske skal du slet ikke have noget på? Eller bare masser af læbepomade, når vinterfrosten rammer? Svar og vær med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kroner til Yves Rocher her.

Sponsoreret indlæg

Og husk lige at fortælle os, hvad du har svaret her også i kommentarfeltet – selvom det IKKE sikrer dig en plads i konkurrencen. Det er bare hyggeligt 🙂

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
42 kommentarer
Caroline W

Jeg tror, jeg skal prøve de mørkerøde læber! Måske kombineret med et ‘ombre’ look! Jeg synes, det er perfekt til efteråret – og det kommer til at klæde mine lyse hud fint! 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Caroline
Det ser bare SÅ flot ud!
Kh. Helene

Henriette J

Jeg skal helt klart have rød! Jeg synes ikke at der findes noget mere sexede og lækkert end knaldrøde læber! Jeg er stor fan af rød, og det ville lige passe ind i mit pæne nye vinter garderobe 🙂

Pudderdåse Helene

Rød er også bare godt, altid og så passer det jo nærmest til det hele <3
KH. Helene

Sandy

Røde læber med brunlige undertoner – de farver er varme, enkle og kan bruges til hverdag og fest. Selv hopper jeg på farvede læbepomader så læberne er fine men godt beskyttet

Pudderdåse Helene

Ja for søren, det er vigtigt at huske beskyttelse til læberne nu!
Kh. Helene

Josefine

Jeg skal have bærfarvede læber, men med en kølig undertone. Jeg elsker bærfarver, og har heldigvis meget pigmenterede læber, selvom jeg ellers er meget lys. Den blå undertone skal sikre, at mine tænder ikke ser for gule ud!

Pudderdåse Helene

Ååårrhh hvor fint, jeg elsker også bare bærfarver til læberne
Kh. Helene

Nanna

Jeg tror også på de mørkerøde farver holder her til efterår. Det kunne være rigtig flot til et neutralt outfit eller måske med en smaragd-grøn farve som overdel og så flotte mørkerøde læber som bordeaux på læberne! 🙂

Pudderdåse Helene

Det lyder rigtig flot, jeg elsker at kombinere røde og grønne farver, både når det gælder tøj, negle, accessories og makeup <3
Kh. Helene

Bibs

Saftig mørk bærrød 🙂

Pudderdåse Helene

Mums, det er lækkert!
Kh. Helene

Eva J.

Jeg tror på blommefarvet læbestift ! 🙂
Eva J.

Pudderdåse Helene

Tak for reminderen, det er alt for længe siden, at jeg har haft blommefarvede læber <3
Kh. Helene

Pia Hansen

Bærrøde læber er perfekt til efterårets blege hud og sorte tøj og ville være lige en farve for mig, men derud over tror jeg også at det er
Mørkerød
Pink
Lilla
Nude Brun
som kommer til at være efterårets faver på læberne 🙂

Pudderdåse Helene

Det lyder som om vi to er ganske enige Pia <3
Kh. Helene

winnie

En pang rød farve, som man ligger mærke til!

Pudderdåse Helene

Rød er ALTID godt
Kh. Helene

Anne Nielsen

Jeg tror på bordeaux – men ikke den mørke nærmest over i lilla farve – men den bordeaux som har samme kulør som……..Bordeaux – vinen 🙂

Pudderdåse Helene

Vinrød er da også bare super klædelig og smuk, godt valg!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *