Vind produkter til din hårtype fra Pantene

23.08.12
Pantene model

Vi har fundet og kontaktet de heldige vinder til Pantene workshoppen på tirsdag, og vi glæder os rigtig meget til at se jer. Men inden da vil vi gerne glæde alle jer andre med at uddele en gaveæske til tre vindere.

Pantene lancerer nu et helt nyt line-up af hårprodukter, hvilket vil sige, at alle produkterne, som vi kender dem, bliver udskiftet og redesignet totalt. Den nye serie er tilpasset tre typer: Fint, normalt/tykt og farvet hår.

Du kan vinde den serie, der passer til dig, så for at vinde skal du svare i en kommentar herunder på, hvilken af de tre hårtyper, du har. Gå også ind og synes godt om Pantenes helt nye danske Facebookside, og så er du med i konkurrencen. Vi trækker en vinder mandag aften.

Jeg behøver vel ikke sige, hvilken serie begge dåser har?

Pantene model

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
81 kommentarer
Mette Andersen

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde den sidste serie af produkter som er til tørt hår.
Jeg har nemlig længe brugt meget tid på glatning og føntørring hvilket har resulteret i spaltet og slidt hår. Har lidt mellem langt hår, men det har taget mig næsten 3 år at få det til at vokse ca 20 cm. Hvilket jo ikke er langt til trods for at jeg kun har fået klippet spidserne af når jeg er blevet klippet.
Har ikke tidligere på samme måde haft problemer med at mit hår ikke vil gro. Men jeg kunne godt tænke mig denne serie tila t hjælpe på mit tørre og skadede hå 🙂

Janni S.

Ihh hvor spændende!
Mit hår er normalt/tyk.

Anne Nielsen

I skulle vel aldrig være med i “klubben-for-skandinaviske-kvinder-med-tyndt-og-fint-hår”? 😀 – De kan kalde det “fint” lige så meget de vil, men der skal sgu mange krumspring til for at dække min hovedbund og når mit (korte af samme årsag) hår er vådt, ser det nærmest ud som om jeg er skaldet. Jeg imødeser med gru, at min hår”pragt” med alderen bliver endnu tyndere. Så al den hjælp, jeg kan få til mit tynde skandinaviske hår, er kærkomment

yvonne ipsen

Mit hår er normalt/med krøller

Stylekat

Jeg har meget tykt og groft hår, og har i det hele taget svært ved at finde produkter som kan give ordentlig pleje og fugt. Håber Pantene kan hjælpe ; )

Lis V

Mit hår går vist under normalt/tykt …vil vildt gerne prøve disse produkter:)

Pernille Andresen

hej, mit hår er meget tykt og meget farvet. fordi at mit hår er meget tykt bruger jeg jo så glattejern, men det ødelægger jo bare mit hår mere, plus det farvningen ødelægger jo også håret. så det ville være super dejeligt med nogle produkter som man ved vil virke (siden i anbefaler dem) 😀 😀

Tina

Mit hår kan vidst ikke blive tykkere, og er altid sulten efter lækre hårprodukter til tykt hår 🙂

Sofia

Mit hår er normalt/tykt og jeg vil rigtig gerne deltage! Det kunne være lækkert med nogle nye hårprodukter!

Winnie

Jeg har nomalt hår med begyndende grå striber(suk!) her og der, det kommer jo! Så blødgørende produkter til halvlangt hår med grå “strå” skal være velkommen i mit badeværelse!

Din kommentar