De bedste produkter til DIY bryllupsmakeup

07.07.12

Mette fra den fine bryllupsblog Too Much Tulle har spurgt os, om at skrive om makeup til gør-det-selv bruden. Og selvfølgelig vil vi det. Så hvis du smutter over på hendes nyligt relancerede bryllupsblog, så kan du læse vores tips til makeup til den store dag.

Og billedet? Det er mig for meget snart fem år siden. Den 8. september 2007 hvor jeg blev gift med ham, der lige nu kæmper for at få vores nu 3-årige til at sove. Ak hvor går tiden stærkt <3

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Mette (too much tulle)

Tusind tak for det fine fine indlæg på min blog! Er sikker på det kan hjælpe mange 🙂

Svenskofilia

Fint billede 🙂

Pudderdåse Katja

Tak 🙂

Conni Nørskov

Sikke et fint billede! Er helt vild med, at du har “spicet” den hvide kjole op med sort; det fremhæver sammenhørigheden til “the man in black” 😉

Pudderdåse Katja

Tak Conni 🙂

Sara A

Jeg har et spørgsmål som egentlig er dette emne uvedkommende – jeg håber det er OK 🙂
Hvor ofte skal man rense de pensler man bruger til cremede produkter? Jeg bruger en MAC #286 til min concealer dagligt, og har indtil videre vasket den dagligt, efter brug – men nu er jeg kommet i tvivl om, hvorvidt penslen (den er intet mindre end min HG-pensel :-D) kan tåle at blive vasket dagligt?
Godt billede!
På forhånd tak
Sara

Pudderdåse Katja

Tak Sara 🙂
Hvor ofte du skal vaske den… Det er der ikke noget facit til. Jeg vil sige, at du er et meget imponerende menneske, der gider vaske dine pensler hver dag. Herhjemme er der nærmest kryds i kalenderen og stående applaus når det sker (ikke noget jeg er stolt af, vel?)
Pensler skal vaskes og være rene selvfølgelig, men hver dag er der næppe nogen grund til, med mindre du er professionel, der bruger den mange mange gange om dagen. En gang om ugen synes jeg er meget fint, hvis du bruger den hver dag.
Hvis du har det bedst med at vaske den hver dag, så tror jeg roligt du kan det, når det er en kvalitetspensel, og du gør det på den rette måde: https://pudderdaaserne.dk/2010/10/25/vask-dine-pensler-en-vejledning/ Men jeg synes ikke, det er nødvendigt.
KH. Katja

Fotograf LouiseGry

Hej.
Hvor er det et dejligt billed og et godt minde.
Glæder mig til at følge din side 🙂
Mvh og go sommer, fra
LouiseGry

Pudderdåse Katja

Tak LouiseGry. Og i lige måde

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *