Goodiebox maj 2012

30.05.12
GOODIEBOX

Du tror vel ikke, at jeg har glemt Goodiebox? Det kunne ikke falde mig ind. Der har været lidt brok over det ene og det andet, det forstår jeg simpelthen ikke. Hver eneste gang jeg åbner de fint pakkede kasser, bliver jeg overrasket over mængden af produkter. Ikke nok med at der har været en fin tråd i indholdet, der har været mindst et fullsize produkt i pakken hver eneste gang.

De sidste to gange har jeg desværre ikke nået at skrive om pakkerne, men hvis du er nysgerrig efter at vide, hvilke goodies der har været i, kan du se det på Goodiebox’ eget site ved at klikke på de forskellige måneder under menupunktet ”Produkter”. Når du nu er på sitet, vil jeg anbefale dig at blive medlem, det er en god investering, hvis du har lyst til at prøve produkter i ro og mag uden at føle dig presset til at købe et eller andet tilfældigt produkt, som alligevel ender med at stå ubrugt hjemme på hylden.

Månedens Goodiebox
Det er nu, du skal stoppe med at læse, hvis du venter på din pakke og ikke har lyst til at få glæden og overraskelsen spoleret her…

Majs Goodiebox indeholder noget til neglene, noget til hænderne, noget til håret, noget til ansigtet og noget du kan bruge til lidt af hvert. Udover alle disse produkter har du mulighed for at tage veninderne under armen og blive klogere på dig selv og makeup… lyder det ikke ret fantastisk?
Jeg beklager på forhånd det værste billede i verdenshistorien, men jeg ville jo gerne nå at tage billede af de skønne sager i dagslys, inden jeg sprang ud af døren igen. Det værste billede er nu slettet til fordel for et lækkert et fra den vidunderlige Lise fra Goodiebox <3 Tak!

En del af produkterne er helt nye for mig, hvilket betyder at de naturligvis ikke får helt så mange ord med på vejen, som dem jeg i forvejen har kendskab til.

Photobucket

Weleda Iris Hydrating Facial Lotion
Jeg nærer en dyb og inderlig kærlighed for Weleda og trods æteriske olier, kraftige dufte og lidt kradse ekstrakter har jeg mange favoritter hos dette brand, men det skal jeg ikke kede dig med her. Lige Iris serien har jeg aldrig prøvet og det eneste jeg ved om den er at den er fin og lilla. Den dufter ret kraftigt, men slet ikke ubehageligt, duften minder mig mest om duften af min mormors cremer.
Cremen skulle være særlig god til kombineret hud og mit første indtryk er at det er en dejlig creme, som lynhurtigt trænger ind i huden.

Comwell Spa Spa*losophy Hand Cream
Da vi startede Pudderdåserne spurgte vi en gruppe veninder, hvad de helst ville læse om. Et af de mest efterspurgte emner var håndcreme. Selvom mine hænder bliver mishandlet eftertrykkeligt med masser af vand, sæbe og sprit, er jeg alligevel virkelig elendig til at smøre creme på dem. Udover det afskyr jeg fornemmelsen af creme i håndfladerne… ja ja jeg er sær! En af de cremer, som ligger i ”har-prøvet-skal-anmeldes”-køen er denne fra Matas’ Comwell Spa serie Spa*losophy. Jeg er generelt ret vild med serien og håndcremen er ingen undtagelse. Duften af hvid hibiscus er ret speciel og krydret, men jeg kan virkelig godt lide den.

A. Vogel Echinacea Creme
Det er ikke cremer og hudpleje A. Vogel er mest kendt for. Da jeg ikke har testet eller prøvet cremen før har jeg ikke så meget at sige, men den får varme anbefalinger på indlægssedlen og jeg glæder mig til at se, hvad den kan. A. Vogel skriver at den både er effektiv efter barbering og som base for makeup.

Max Factor Glossfinity
Min søde gamle mor har brugt den samme neglelak fra Max Factor i mindst ti år. Det er ikke nogen vild eller opsigtsvækkende farve og det er mest det, der har præget Max Factors neglelak sortiment de sidste mange år. Selvfølgelig kan du finde de klassiske røde og en pink, men størstedelen af farverne har ikke været særlig spændende. Med flaskernes nye design og de mange nye farver er der noget nyt og spændende at kigge på hos Max Factor, der er i hvert fald et par af farverne, jeg skal have nærstuderet.

L’Oréal Professionnel Absolut Repair Cellular Shampoo, Cleansing Balm og Masque for very damaged hair
En komplet plejeserie til det meget ødelagte hår. Det er ikke en serie, jeg har prøvet, men jeg åbnede og snusede til produkterne og de dufter virkelig dejligt. Derfor vil jeg glæde mig til at vaske håret med dem i morgen tidlig.

The Body Shop værdibevis på en makeupaften for seks personer
Tag veninderne under armen og brug en aften i makeuppens tegn i selskab med The Body Shop. Det er selvfølgelig helt umuligt for mig at anmelde arrangementet, men jeg synes det er en rigtig fin mulighed.
Det har været et stort ønske hos modtagerne af Goodiebox, at der blev holdt nogle arrangementer og det gør der nu. Uanset hvor du bor i landet, kan du med dette værdibevis i hånden arrangere og deltage i din egen makeupaften i den nærmeste The Body Shop.

Masser af spændende produkter at teste, jeg glæder mig i hvert fald. Hvad siger du til disse goodies?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Lisa

Jeg anede ikke Goddiebox fandtes… Jeg har set konceptet anmeldt hos en engelsk/amerikansk blogger, og sukkede lidt misundelig over alle de muligheder der er altid er i større lande!!
Jeg opdagede iøvrigt først Jeres blog igår aftes ;-p
Da vækkeuret ringede 6.45 lå jeg og gassede den lidt og åbnede facebook appen, som det første på væggen lå link til dette blogindlæg. Klik. Nøj goodiebag. Seriøst 119 kr. INCL porto? Hvor bestiller jeg? Nå der. Klik bestil. Betal. Tjek nu er jeg medlem. Og så her tilbage og læse anmeldelser af produkterne.
Ærlig talt, så køber jeg aldrig rigtig noget pleje eller makeup, kun 1-2 gange om året. Og det er den samme mascara, hårpleje og foundation hver gang. Og jeg bruger ikke andet.
Så for mig er dette en helt fantastisk mulighed for at få øjnene op for nye produkter, og få brugt lidt penge på velvære. Altså 119 kr? Det er helt vildt billig og selv den fattigste kan være med:-)

Pudderdåse Helene

Hej Lisa
Jamen velkommen til 🙂 og tillykke med dit medlemskab hos Goodiebox, det skal du nok blive glad for!
Kh. Helene

Iben J. S.

Nu har jeg lige tilmeldt mig goodiebox, det lyder som en god måde at prøve forskellige produkter af. Glæder mig til at få det med posten.

Pudderdåse Helene

Hej Iben
Tillykke med medlemskabet, du kan roligt glæde dig!
Mvh. Helene

Teresa

Jeg har været abonnent fra starten og jeg kan sådan set godt lige ideen og alt det der. Jeg synes bare der er liiiige rigelige mængder creme. Nu er det fjerde gang de smækker os en håndcreme. Og så kunne jeg virkelig godt tænke mig at der kom nogle lidt mere eksklusive mærker end Derma og Urtekram – i Englang og USA er der sgu noget ved det! Og så var grunden til jeg meldte mig til faktisk at jeg gerne ville prøve noget ny makeup, men indtil nu har det kun resulteret i en enkelt Max Factor mascara, der har været på markedet i mange mange år. Det er ikke godt nok. Jeg kender efterhånden en håndfuld eller to der har frameldt sig fordi de ikke er tilfredse med indholdet.

Nina

Jeg er enig, Teresa. Jeg må indrømme at 4. gang med en håndcreme er lidt skuffende, tror jeg har håndcreme til resten af året nu. Jeg ville også gerne have lidt mere make-up i Goodiebox’en, men jeg giver dem lidt tid endnu. Men det er helt sikkert en god måde at afprøve nye produkter uden at købe full-size.

Nanna

Hej Teresa.
Jeg er faktisk forholdsvis enig med dig. Synes også jeg har modtaget lige lovligt meget håndcreme og det er jeg ikke specielt fan af 🙂 Ville hellere teste make-up, som du selv siger, den første pakke hvor der var mascara i. Så har jeg fået præcis den samme farve neglelak fra Essie og Gosh. Aargh det gør mig lidt små irriteret, jeg håber det bliver bedre. For synes jeg er blevet skuffet de sidste par gange. Efter det er sagt, så synes jeg konceptet er fantastisk og de virker meget søde og gode at have at gøre med – personerne bag, men det kan jo ikke bære det hele .Håber på en positiv overraskelse næste gang.

Gigi

Giver dig ret i at der har været lige lovlig meget brok.
Ved ikke rigtig hvad det er folk forventer? Man giver 99 eller 119 kr (porto koster mindst 25-30 kr) og så regner de med at for de sølle slanter der er tilbage at man så får luksus produkter hver måned?
Folk brokker sig og siger det ikke er det samme som GLOSSYBOX i England og USA – det vil jeg nu sige det er, for de får heller ikke luksusprodukter hver måned, de får også mere almindelige produkter og mærker som vi gør.
Jeg er bestemt tilfreds med min box hver evig eneste måned 🙂 Jeg ser det som en overraskelse hver måned istedet for at tænke “øv jeg fik ikke mere end jeg betalte for denne måned” så snart boxen er åbnet.
Det eneste jeg har været lidt “øv” over, det er i denne måned, med den shampoo/balsam/hårkur vi har fået, jeg har ret langt hår og bla shampoo’en rækkede altså ikke til mit lange hår, så jeg måtte supplere med min egen shampoo i spidserne. Balsam’en kunne jeg rigtig godt lide, den skummer sig op til en fed creme når du kommer den i dit våde hår – og så dufter den fantastisk!
Tak for en dejlig blog, dåser 😉

Goodiebox | Kong Mor

[…] ja, jeg er også faldet for det. Sad på Æblebakken og læste om det her og der allerede i […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *