Vinderen af GraVitamin og GraviOmega konkurrencen er…

27.05.12

Sponsoreret indlæg

Så er det blevet tid til at trække en vinder af GraVitamin og GraviOmega konkurrencen. Jeg har valgt at se bort fra mine egne små kommentarer undervejs selvfølgelig, når jeg skulle tælle – vi gør os meget umage med IKKE at svare, når der er konkurrencer, men lige denne debat betød så meget for mig, at jeg ikke kunne lade være. Så jeg har talt udenom mig selv.

Og jeg har talt til 39. Fordi min egen dejlige søn er født 39+0. Vinderen blev Mille, der har lagt kommentar nummer 39:

Tager ikke og har aldrig spist vitaminet. Lige nu er min kæreste og jeg endda begyndt på projekt børn, og efter at have læst dette blogindlæg melder der sig pludselig en masse spørgsmål i forhold til mit behov for vitaminer og ikke mindst et, forhåbentlig, kommende barn. Hvis jeg ikke vinder, så vil jeg i hvert fald sige tak for tippet og kaste mig ud i et lille nærstudie i forhold til, hvilke vitaminer jeg skal begynde at spise. Især med henblik på en kommende graviditet.

Det er ikke let at kaste sig ud i denne baby-verden som en komplet nybegynder. Det er jo meget mere end bare en tur i soveværelset 🙂

Så Mille, det er en ekstra stor fornøjelse at bidrage til, at du får det, du har behov for i denne tid. Vi ønsker jer al held og lykke.

Husk at gå ind på GraviOmegas Facebook konkurrence, hvor der er et gavekort til en barnevogn på 10.000 kroner på højkant.

Sponsoreret indlæg – men som altid udtryk for vores egen mening

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
jannie r rosenkilde

Hej Pudderdåserne 🙂
Er I søde at opdatere Jeres konkurrencer, på nuværende tidspunkt er det lidt besværligt at se aktive/ik aktive…
På forhånd tak…
Sommer-hilsner, jannie :()>

Pudderdåse Katja

Hej Jannie
Vi opdaterer ikke gamle indlæg. På alle indlæg står der hvornår konkurrencen udløber og der lukker vi også kommentarfeltet.
Der er pt ikke nogen åbne konkurrencer. Vores konkurrencer kører kun i en uge maks. så du kan godt gå ud fra at gamle konkurrencer er lukket for længst.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *