Vores favoritter: Kiehl’s har sænket priserne

13.05.12

Det er snart en gammel nyhed, men det bliver den ikke dårligere af. Kiehl’s har sænket priserne på alle deres produkter. Der er tale om generelle prissænkninger over hele linjen på rundt regnet 10-20 procent, og det er faste og varige sænkninger. Sækningen skyldes, at Kiehl’s gerne vil tilpasse de eruopæiske priser til de amerikanske.

I den anledning har jeg fundet mine tre yndlingsprodukter fra Kiehl’s frem:

Kiehl’s Clearly Corrective dark Spot Solution
Dette er en nyhed fra Kiehl’s, men et ret fantastisk produkt. Det indeholder en særlig stabil form for C-vitamin, som i lighed med andre former for C-vitamin kan mindske hyperpigmentering og virker som antioxidant. Jeg kan ikke finde nogen forskning på lige denne nye form for C-vitamin, men læs mere om c-vitamin og hyperpigmentering her. Derudover har Kiehl’s brugt en af Lancomes antiage ingredienser Pro-Xylane (ja, L’Oreal ejer jo det hele nu), som ifølge Lancomes egne undersøgelser øger fastheden, tætheden og fugten i huden. Der er ikke uafhængig forskning af stoffet.

Alt i alt synes jeg – trods manglen på uafhængig forskning – at det er meget interessant. Jeg har selv haft den i ansigtet de sidste par dage og glæder mig rigtig meget til at se, hvad den kan gøre. Der er også lidt salicylsyre i (BHA) og med den effektive ph-værdi ærgrer jeg mig over, at koncentrationen næppe er højere, end den er. De resterende planteingredienser, som produktet taler om, er så langt nede på ingredienslisten, at de er uinteressante. Der er parfume i produktet i form af lavendel.

Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense SPF 50
Her benytter Kiehl’s sig igen af moderskibet L’Oreals teknologi og tak for det! For L’Oreals solfiltre sørger her for, at vi får seriøs UVA og UVB beskyttelse af de bedste slags. Kiehl’s lotion er af den superlækre og ikke-fedtende slags., og vi elsker den i ansigtet hele sommeren.

Kiehl’s Creme de Corps
Jeg har skrevet om den før. Den kendte gule creme er klistret, fedtet og virkelig god til tør, tør hud. Den indeholder squalane, som er en god antioxidant med også andre gode egenskaber for huden. Den lækre gule farve skyldes farvestof i form af betakaroten, men fin er den.

Her kan du købe det
Du kan købe Kiehl’s i udvalgte Magasin i Danmark og på Magasins onlineshop.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
heidi

Der står da kun uva på tuben, på billedet.. 😉

Pudderdåse Katja

Nej, SPF tallet hentyder altid til UVB. Så der er altid UVB-beskyttelse i, når der står en SPF faktor. De solfiltre, der er i, beskytter AFGJORT også mod UVB.

heidi

Eiii så lærte jeg også noget idag! 😉 tak for det, det anede jeg simpelthen ikke.. 🙂

Pudderdåse Katja

Glad for at kunne hjælpe 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *