Vores favoritter: Kiehl’s har sænket priserne

13.05.12

Det er snart en gammel nyhed, men det bliver den ikke dårligere af. Kiehl’s har sænket priserne på alle deres produkter. Der er tale om generelle prissænkninger over hele linjen på rundt regnet 10-20 procent, og det er faste og varige sænkninger. Sækningen skyldes, at Kiehl’s gerne vil tilpasse de eruopæiske priser til de amerikanske.

I den anledning har jeg fundet mine tre yndlingsprodukter fra Kiehl’s frem:

Kiehl’s Clearly Corrective dark Spot Solution
Dette er en nyhed fra Kiehl’s, men et ret fantastisk produkt. Det indeholder en særlig stabil form for C-vitamin, som i lighed med andre former for C-vitamin kan mindske hyperpigmentering og virker som antioxidant. Jeg kan ikke finde nogen forskning på lige denne nye form for C-vitamin, men læs mere om c-vitamin og hyperpigmentering her. Derudover har Kiehl’s brugt en af Lancomes antiage ingredienser Pro-Xylane (ja, L’Oreal ejer jo det hele nu), som ifølge Lancomes egne undersøgelser øger fastheden, tætheden og fugten i huden. Der er ikke uafhængig forskning af stoffet.

Alt i alt synes jeg – trods manglen på uafhængig forskning – at det er meget interessant. Jeg har selv haft den i ansigtet de sidste par dage og glæder mig rigtig meget til at se, hvad den kan gøre. Der er også lidt salicylsyre i (BHA) og med den effektive ph-værdi ærgrer jeg mig over, at koncentrationen næppe er højere, end den er. De resterende planteingredienser, som produktet taler om, er så langt nede på ingredienslisten, at de er uinteressante. Der er parfume i produktet i form af lavendel.

Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense SPF 50
Her benytter Kiehl’s sig igen af moderskibet L’Oreals teknologi og tak for det! For L’Oreals solfiltre sørger her for, at vi får seriøs UVA og UVB beskyttelse af de bedste slags. Kiehl’s lotion er af den superlækre og ikke-fedtende slags., og vi elsker den i ansigtet hele sommeren.

Kiehl’s Creme de Corps
Jeg har skrevet om den før. Den kendte gule creme er klistret, fedtet og virkelig god til tør, tør hud. Den indeholder squalane, som er en god antioxidant med også andre gode egenskaber for huden. Den lækre gule farve skyldes farvestof i form af betakaroten, men fin er den.

Her kan du købe det
Du kan købe Kiehl’s i udvalgte Magasin i Danmark og på Magasins onlineshop.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Tina T

Hej katja har lige læste teksten og da jeg faldt over beskrivelsen af solcremen fra Kielhs kom jeg til at tænke på min nye solcreme som jeg har købt på apoteket. Det er en fra “Vichy” og den hedder: Mattifying face fluid dry touch skin cell sun protection spf 50 og er for kombineret hud/sensitive hud. Aldrig har jeg prøvet en bedre solcreme den trænger fuldstændig ind i huden så man ikke er fedtet til eller skinner som et spejlglas! Kender du cremen? Jeg mener jeg gav omkring 135 kr for den! Tænkte måske at andre kunne bruge mit tips om cremen!!

Pudderdåse Katja

Nej, men måske den ligger i min Vichy pose på arbejdet? Kigger lige efter den.
Vichy er jo også de samme gode l’oreal solfiltre. Tak for tippet!

Pudderdåse Helene

Hej Tina
Jeg er helt enig, det er en fuldstændig fabelagtig solcreme!
Kh. Helene

Caroline

Hej pudderdåser
Nok har min kommentar ikke den store relevans til dette indlæg, men indenfor hudpleje stoler jeg meget på jer 🙂
Jeg lider af uren hud, og bruger serien fra acne.org, Herunder en BHA, som virkelig har reddet min hud, men cremen derfra giver ikke min hud nok fugt. Den er specielt enormt tør ved øjenkrogene, på øjenbrynene og i kanterne af ansigtet (kæbe og tindinger), dog bliver min t-zone fedtet i løbet af dagen.
Kan i anbefale en god fed creme til formålet? Synes nemlig det kan virke lidt uoverskueligt, og stoler ikke på matasdamerne 😉

Pudderdåse Helene

Hej Caroline
Min favorit er jo Exomega fra A-Derma <3 Den creme har simpelthen reddet min hud.
Du kan læse mere om den her:
https://pudderdaaserne.dk/2012/04/18/dasedarling-og-bloggerfavorit-a-derma-exomega/
Du skal nok undgå at smøre den på næsen eller hvor du ellers fedter 🙂
Mvh. Helene

Mette

Hej Katja.
Er der parfume i bodylotionen?

Pudderdåse Helene

Hej Mette
Det mener jeg bestemt ikke, at der er, men jeg har ikke en INCI lige her. Og kan derfor ikke sige det sikkert.
Mvh. Helene

Pudderdåse Helene

Så er det tjekket…ingen parfume! Og den er altså VILDT god den creme <3
Mvh. Helene

Rikke Krøger

Nææ, det var da en dejlig nyhed! Tak for det, så er det vist tid til at afprøve nogle af deres produkter 🙂

Pudderdåse Helene

Ja Rikke, det skal du helt bestemt 😉
Kh. Helene

Lise

Ih, hvor har I mange gode indlæg 🙂
Har lige et spørgsmål helt ude af sammenhæng: Er det fup eller fakta, at øjencreme skal duppes på? Jeg er godt med på, at huden omkring øjnene er tynd, men synes bare det lyder SÅ mærkeligt, hvis man skulle kunne gøre en rynkemæssig forskel ved at duppe henholdsvis smøre øjencremen ud??
De bedste hilsner

Pudderdåse Katja

Hej Lise
Om du dupper, smører eller hvad du gør er ret ligegyldigt. Men der er en vis form for fornuft i det. Pointerer at du ikke må trække i huden omkring øjnene (eller nogle andre steder hvor du vil undgå rynker for den sags skyld). Så brug brug blide og forsigtige bevægelser, så er det lige meget hvilken slags det er 🙂
Hvilken slags creme det er, er i øvrigt også lige meget: https://pudderdaaserne.dk/2010/11/20/drop-ojencremen/
Kh. Katja

Liselotte

Med mindre man er kommet til at købe en fugtighedscreme, der pumper huden så godt op med fugt, at man for første gang i sit liv får poser under øjnene. Det gør min Clinique Moisture Surge Intensive i hvert fald ved mig – her kan en mindre effektiv creme til rundt om øjnene være en fordel.

shahnaz

Jeg kan kun anbefale MD Formulation total protection SPF 30, normalt kan jeg intet tåle, jeg får røde pletter ned af kinderne og min hud svier. . . Og jeg har virkelig prøvet ALT fra den dyre Carita til den billige fra apoteket, for mig er MD Formulation den bedste, plus man kan vælge med farve så den dækker små fejl 😉
Så hvis du har sensitiv hud, prøv MD Formulation Total protector 😉

Henrik Boysen

Hej Katja først vil jeg lige rose dig for en god side hvor du skriver mange kloge ting, jeg ved du har sagt at paula begoun er en stor inspiration til nogle af dine tekster, og hun er jo også bare dejlig.
Hvad jeg ikke forstår er så at du pludselig roser et produkt som,
Clearly Corrective Dark Spot Solution
by Kiehl’s.
Det er rigtigt at produktet har et høj Vitamin C indhold, og vitamin C er super.
men det har alt for meget alcohol som er bevist er dårligt for huden,
produktet kommer i en glasflaske med en dropper så produktet både for lys og luft, hvilket vitamin C ikke kan lide da det er meget ustabilt, og hurtigt bliver nedbrudt.
oven i det indeholder produktet Lavender Oil som selv i små doser er meget skidt for huden.
Håber der er nået jeg har misforstået, for det var altså bare dejligt endelig at have en side der skriver sandheden om hvordan hudpleje verden virkelig er, fortsat GOD DAG
Clearly Corrective Dark Spot Solution
by Kiehl’s.
ingredients:
Water, Propylene Glycol, Glycerin, Alcohol Denatured, PEG/PPG/Polybutene Glycol-8/5/3/ Glycerin, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, 3-O Ethyl Ascorbic Acid, PEG-6 Decyltetradeceth-30, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate, Lavandula Angustifolia Oil/Lavender Oil, Disodium EDTA, Linalool, Citrus Tachibana/Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract, Paeonia Suffruitcosa Extract/Paeonia Suffruitcosa Root Extract

Pudderdåse Helene

Hej Henrik
Jeg vil lade Katja selv svare for sig her. Jeg har ikke lige materialet om det pågældende produkt her, men så vidt jeg husker, er der nemlig en rigtig god forklaring på det med c-vitaminet.
Mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Hej Henrik
Tak for din kommentar, det er super relevante spørgsmål. Og mange tak for de pæne ord.
Alkohol er i nærmest hovedparten af hudplejeprodukter. Det afgørende er, hvor høj koncentration. Min tommelfingerregel (som jeg har fra Paula Begoun selv) er at det ikke skal stå indenfor de første 2-3 ingredienser. Længere nede er koncentrationen generelt så lav, at det er uproblematisk. Som i dette tilfælde.
Ifht. C vitamin og lys er det et rigtig godt spørgsmål som jeg også har stillet Kiehl’s selv. Deres andre C vitamin produkter er fx i mørke flasker. C vitamin i de former, vi kender dem på markedet, er meget sårbare og skal beskyttes mod lys.
I dette produkt bruges der dog en ny form for særlig stabil C vitamin nemlig 3-O Ethyl Ascorbic Acid. Iflg Kiehl’s og L’Oreal er den så stabil, at den kan være i en klar flaske.
Alt det har jeg – som jeg skriver i artiklen – ingen uafhængig dokumentation for. Så vi har kun Kiehl’s eget ord her.
Ja, det indeholder lavendel, som jeg også skriver. Jeg er både inspireret af Paula men gør også mange ting anderledes. Og Lavendel-diskussionen er ikke så sort-hvid som hun gør den til (der ligger en meget stor stak forskning på mit skrivebord om det). I dette tilfælde: Ja der er parfume i, og hvis man har et problem med det, skal man selvfølgelig holde sig væk.
Tak for dine relevante spørgsmål
Kh. Katja

Henrik Boysen

tak for det lange og ærlige svar,
havde hørt om Kiehl’s vitamin C teori, men som du siger det er jo kun deres ord.
men jeg havde ikke hørt den med lavendel, der kender jeg kun paulas teori.
hvor har du fundet nået af dit matriale der siger at lavendel er godt.
og hvis jeg må spøge, bruger du bloggers delight til at lave din smukke side, koster det nået, ville nemlig gerne selv lave en. (svar kun på det hvis du har lyst ta.) GOD DAG
PS det du skrev med lavendel at det ikke er så sort hvid gælder det også andre æteriske olier.

Pudderdåse Helene

Hej Henrik
Katja og jeg har selv lavet vores site, da vi flyttede til Bloggers Delight sidste år, ændrede vi layout for at få plads til annoncer osv. Dette gjorde vi i samarbejde med Bloggers Delight. Den platform vi bruger hedder WordPress og der kan du sagtens lave en blog selv. Snart åbner Bloggers Delight for nye tiltag i forbindelse med blogs, så hold øje med deres FaceBook side her:
https://www.facebook.com/BloggersDelight?ref=ts
Mvh. Helene

Heidi Rakel Petersen

Hejsa,
Nu sidder jeg lige og kigger på solcremen her, og den beskytter da kun mod UVA.. Vil i stadig anbefale den..?
Tak for en god blog som jeg først lige er faldet over, i er virkelig inde i alt det med make-up og hudpleje osv og det er skønt at se for engangs skyld!!
mvh Heidi

Pudderdåse Katja

Hej Heidi. Hvor har du fra, at den kun beskytter mod UVA? Den beskytter bestemt både mod UVA og UVB. SPF tallet angiver UVB beskyttelsen. Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *