L’Oreal Lumi Magique: Glødende produkter til få penge

08.05.12

Når Pudderdåserne hører om en ny makeup, som kan give glød, så kigger vi altid på hinanden med et sigende udtryk i ansigtet og kigger på ingredienslisten efter mængden af glimmer. Det gjorde vi derfor straks med L’Oreals Lumi Magique foundation – og ledte forgæves. For der er ikke glimmer i af særlig betydning. Den er derimod rigtig fin og lækker.

Det er resten af serien også, som gør netop, det der står. Giver en meget fin og let dækkeevne og en smuk glød til huden. Du skal IKKE forvente at få dækket tydelige misfarvninger eller akne. Du skal heller ikke regne med en foundation eller concealer, der holder hele dagen, hvis du har problemer med det. Som en typisk let og cremet foundation, så hører denne ikke til de holdbare.

L’Oreal Lumi Magique Foundation
Lumi Magique Foundation findes i fem farver, og selvom der som sædvanlig ikke er helt mørke farver, så var der faktisk en lys nok til blegnæbbet her. Det er en meget let, meget smuk og meget naturlig udseende foundation, som man stort set ikke kan få til at sidde grimt. Hvis du har svært ved foundation eller er nervøs for det, så er det her virkelig et godt bud. Den lægger sig også pænt med fingrene, det kan ikke rigtig gå galt.

Den eneste anke, jeg har, er at på min halvfedtede og halvtørre hud, der spiser foundation, som Helene spiser bøf, der holder den ikke en hel dag. Foundation holder aldrig godt på mig, og denne gør ikke. Andre vil muligvis opleve det bedre – jeg er besværlig på det punkt.

L’Oreal Lumi Magique Concealer
Lumi Magique Concealer er lige så lidt en concealer, som Yves Saint Laurent Touche Eclat er det. Og de to minder på den måde meget om hinanden – bortset fra at L’Oreals er bedre, den kan jeg nemlig godt lide.

Denne type highlighter pens, som er det, det reelt er, har ikke nogen dækkeevne af stor betydning. De kan derimod lysne og highlighte. Det kan du med fordel bruge under øjnene, på kindben og hvor du ellers vil highlighte. Ja, der er glimmer i (det er der også i Touche Eclat. Derfor vil du ikke bruge den som traditionel concealer. Der er heller ikke nogen særlig stor dækkeevne i. Den kan lysne – så brug den derefter. Det er den rigtig god til.

L’Oreal Lumi Magique Primer
Lumi Magique er ikke en primer, der får din makeup til at holde længere. Den giver derimod glød til huden (og shimmer ja). Du kan bruge den før din makeup, og så giver den en helt særlig glød. Efter vores mening bliver man diskokugle af at bruge både denne og Lumi Magique Foundation samtidig. Men denne under din normale foundation, og så får du en fantastisk glød.

Dåserne bruger den dog selv som highlighter – ikke i hele ansigtet. Less is more. Brug den som en flydende highlighter under brynet, på kindbenet og hvor du ellers highlighter. Den er helt og aldeles fantastisk!

Den minder på mange måder om en gammel klassiker nemlig MAC Strobe Liquid.

Her kan du købe det
L’Oreal Lumi Magique koster 149,95 for foundation, 109,95 for concealer og 129,95 for primeren. Du kan købe dem i Matas, større supermarkeder, Magasin og andre stormagasiner.

Har du prøvet nogle af produkterne?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
JS

Det sidste jeg forsøgte mig med fra L’oreal var Youth Code øjencremen, og det tog over en uge at komme af med den allergiske reaktion (store rynkede poser og røde rande). Jeg har aldrig været allergisk overfor noget før, men denne var lige et nummer for krads.
Havde jeg læst jeres vurdering af Youth Code cremerne inden, havde jeg nok ikke købt den i første omgang, men det er jo så nemt at sige bagefter.
Hvordan ser det ud med indholdet i denne serie sammenlignet med Youth Code?

Pudderdåse Katja

Hej JS
De er helt uden sammenligning. Som du kan læse er vi IKKE fans af de originale Youth Code: https://pudderdaaserne.dk/2010/08/25/loreal-youth-code-av-min-hud/ Kh. Katja

City Chick

Har også prøvet foundationen og er ikke imponeret. Synes ikke den holder særligt længe, sætter sig i de fine linjer og så klør jeg i hele ansigtet af den.
Så nej tak fra mig 🙂

Pudderdåse Katja

Uh nej, det kan jeg da godt forstå! Prøv evt lidt af primeren for den fede effekt på din almindelige foundation så. Med mindre du helt har afskrevet Lumi.

ida

Hej Dåser 🙂
Jeg har siddet og bladret rundt på jeres side, og faldt over et indlæg I skrev sidste år om jeres 7 dødssynder – hvor jeg desværre måtte konstatere, at jeg laver både fartstriber og smil-til-spejlet-teknik 😉 I kommentarfeltet skriver en af jer, at I har planer om at skrive en guide til, hvordan man lægger blush rigtigt. Jeg har søgt efter indlægget, men har ikke fundet det. Har jeg været uheldig, eller har I endnu ikke skrevet det? Jeg vil nemlig RIGTIG gerne læse det! Ville også meget gerne læse, hvordan man vælger den rigtige farve 🙂
Og tak for en rigtig brugbar og velskrevet blog! Man kan jo bruge timer herinde på bare at læse og blive klogere 🙂
/ Ida

Pudderdåse Helene

Ååårrrhh Ida, hvor er du sød! Mange tak for de meget pæne ord!
Jeg må med skam tilstå, at blush indlægget endnu ikke har set dagens lys. Jeg er MEGET kritisk og vil gerne have at det er helt perfekt…
Jeg har for nylig skrevet lidt mere, så det varer ikke så lang tid endnu…håber jeg.
KH. Helene

ida

Tusind tak for hurtigt svar!
Helt i orden, jeg kender det perfektionistiske fra mig selv, så jeg venter tålmodigt – og fortsætter med fartstriberne indtil da 😉
God dag!
/ Ida

Pudderdåse Helene

Hej Ida
Mange tak for det 😀
Mvh. Helene

Kitty

Halløj:-)
Det er sikkert ikke det rigtige sted at rette en henvendelse på dette site, men nu gør jeg det alligevel….
Jeg er i tvivl om hvordan og ikke mindst hvikle makeup børster man bruger til at lægge øjenskygge? Når jeg ser jeres fantastiske øjenmakeupper er de skarpe og utroligt flotte, men jeg synes selv at jeg har problemer med at lægge min ligeså “skarpt”. Det bliver ofte bare en “klat” farve på øjet, selvom at jeg virkelig forsøger. Er det mon muligt at i på et tidspunkt kunne lave et lille kursus med billeder på fra A-Z hvordan og med hvilke pensler i gør det????? Tusind tak for en helt fantastisk blog som jeg ofte checker ud… den er dejlig jordnær og meget anvendelig!

Pudderdåse Katja

Hej Kitty
Tak for dine søde ord. Jeg skal skrive det på ønskesedlen. 🙂
Kh. Katja

Pudderdåse Helene

Hej Kitty
Tak for de pæne ord <3
Det var en god idé med en billedeguide i trin, spørgsmålet er bare hvordan vi får det gjort i praksis 😛
Jeg taler med Katja om det og sætter det på vores to-do liste.
Kh. Helene

Anita Barkho

L’Oreal Lumi Magique Primer er simpelthen så god, men jeg giver jer ret, den er langt fra at være en primer, den er hellere ikke rigtig beregnet til mørke piger, men mest til lys hud, men hele serien er simpelthen så fin, fordi man bare får en pæn og flot glødende hud, så big thumps up for L’Oreal 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *