L’Oreal Lumi Magique: Glødende produkter til få penge

08.05.12

Når Pudderdåserne hører om en ny makeup, som kan give glød, så kigger vi altid på hinanden med et sigende udtryk i ansigtet og kigger på ingredienslisten efter mængden af glimmer. Det gjorde vi derfor straks med L’Oreals Lumi Magique foundation – og ledte forgæves. For der er ikke glimmer i af særlig betydning. Den er derimod rigtig fin og lækker.

Det er resten af serien også, som gør netop, det der står. Giver en meget fin og let dækkeevne og en smuk glød til huden. Du skal IKKE forvente at få dækket tydelige misfarvninger eller akne. Du skal heller ikke regne med en foundation eller concealer, der holder hele dagen, hvis du har problemer med det. Som en typisk let og cremet foundation, så hører denne ikke til de holdbare.

L’Oreal Lumi Magique Foundation
Lumi Magique Foundation findes i fem farver, og selvom der som sædvanlig ikke er helt mørke farver, så var der faktisk en lys nok til blegnæbbet her. Det er en meget let, meget smuk og meget naturlig udseende foundation, som man stort set ikke kan få til at sidde grimt. Hvis du har svært ved foundation eller er nervøs for det, så er det her virkelig et godt bud. Den lægger sig også pænt med fingrene, det kan ikke rigtig gå galt.

Den eneste anke, jeg har, er at på min halvfedtede og halvtørre hud, der spiser foundation, som Helene spiser bøf, der holder den ikke en hel dag. Foundation holder aldrig godt på mig, og denne gør ikke. Andre vil muligvis opleve det bedre – jeg er besværlig på det punkt.

L’Oreal Lumi Magique Concealer
Lumi Magique Concealer er lige så lidt en concealer, som Yves Saint Laurent Touche Eclat er det. Og de to minder på den måde meget om hinanden – bortset fra at L’Oreals er bedre, den kan jeg nemlig godt lide.

Denne type highlighter pens, som er det, det reelt er, har ikke nogen dækkeevne af stor betydning. De kan derimod lysne og highlighte. Det kan du med fordel bruge under øjnene, på kindben og hvor du ellers vil highlighte. Ja, der er glimmer i (det er der også i Touche Eclat. Derfor vil du ikke bruge den som traditionel concealer. Der er heller ikke nogen særlig stor dækkeevne i. Den kan lysne – så brug den derefter. Det er den rigtig god til.

L’Oreal Lumi Magique Primer
Lumi Magique er ikke en primer, der får din makeup til at holde længere. Den giver derimod glød til huden (og shimmer ja). Du kan bruge den før din makeup, og så giver den en helt særlig glød. Efter vores mening bliver man diskokugle af at bruge både denne og Lumi Magique Foundation samtidig. Men denne under din normale foundation, og så får du en fantastisk glød.

Dåserne bruger den dog selv som highlighter – ikke i hele ansigtet. Less is more. Brug den som en flydende highlighter under brynet, på kindbenet og hvor du ellers highlighter. Den er helt og aldeles fantastisk!

Den minder på mange måder om en gammel klassiker nemlig MAC Strobe Liquid.

Her kan du købe det
L’Oreal Lumi Magique koster 149,95 for foundation, 109,95 for concealer og 129,95 for primeren. Du kan købe dem i Matas, større supermarkeder, Magasin og andre stormagasiner.

Har du prøvet nogle af produkterne?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
Pudderdåse Helene

Nøj….den er dyr den foundation 😛

Tine

Haha! Ja jeg tænkte det samme! 😀

Louise H

Hihi….tænkte det samme ;-))

Pudderdåse Katja

Wahwahwah :-p
Nu har jeg sat et komma…

Liselotte

De to sidst omtalte produkter er rigtig fine. I har ret i, at pennen slår YSL. Og forbløffende nok, så kan jeg bruge dem uden allergiproblemer. Men jeg lagde også mærke til, at L’Oreal har en mærkning af, at nogle af deres makeupting er uden parfume.

Pudderdåse Katja

Er det rigtigt? Hvordan ser det mærke ud? Det skal jeg lige undersøge, tak for tippet Liselotte.

Liselotte

Det står bare nederst på deklarationsetiketten. F.eks. er der en bronzer til brunetter, den er der parfume i, og en til blondiner (trefarvet), den er der ikke parfume i, hvilket de så skriver allernederst.
I øvrigt en passende prioritering efter min mening, hvis de nu skal gøre forskel. Undskyld Helene!

Pudderdåse Katja

😀

Gigi

Hvor meget går pudderdåserne egentlig op i om de forskellige produkter er testet på dyr eller ej?

Pudderdåse Katja

Øj, det er en lang diskussion. Vi gør helt privat. Temmelig meget endda. Men min holdning til det er ikke sort-hvid, fordi jeg samtidig er helt klar over, at det er ekstremt vigtigt at gennemteste alting FØR man bruger det på mennesker, og in-vitro test er bare ikke nok altid af sikkerhedsmæssige årsager. Dyretest er et meget kompliceret emne at tage op. Og at et produkt ikke er testet på dyr er jo ikke det samme, som at de ingredienser, de bruger, ikke forinden i udviklingen har været testet på dyr.
Det var den korte version. Det er et ekstremt kompliceret emne – og det er derfor vi med vilje har fravalgt det som testfaktor hver gang vi skriver om noget. Det er stof nok til en hel blog i sig selv. Jeg kan godt forstå jer, for hvem det betyder meget. Og jeg håber, at I kan finde de informationer, I har brug for andre steder.

PernilleK

Jeg vil bare lige gøre opmærksom på at jeg lige har købt foundationen til 129 i min lokale matas 🙂

Baysen

Jeg har concealeren, som jeg er rigtig glad for!
Dog er det netop, som du skriver, at den ikke dækker noget særligt. Jeg bruger den til randerne under øjnene, og alene dækker den ikke særlig godt, og så er den oven i købet MEGET lys, så jeg bruger den sammen med en anden concealer. Det fungerer meget godt, synes jeg 🙂

Baysen

Hele serien er i øvrigt på tilbud i Matas lige nu 🙂

Pudderdåse Katja

Oooh ja! Det glemte jeg helt, tak for tippet.

Pudderdåse Katja

Det er rigtigt. Vi er helt enige 🙂

Maria Silje

Måske man slukke prøve prødukterne 😉
/Maria Silje

Pudderdåse Katja

Anbefaling herfra i hvert fald 🙂

Jannie

Jeg har primeren, jeg blander den med min dagcreme, så får man bare et super friskt ansigt synes jeg, den er god til at give det lidt ekstra glød til min
lidt trætte hud 🙂
Har ikke prøvet de andre men er lidt fristet til at prøve concealeren 🙂
Jannie

Pudderdåse Katja

Det er også en rigtig god idé Jannie. Så får man et lidt mere diskret resultat. Super godt tip 🙂

Fru Jørgensen

Tror, jeg skal prøve primeren, den lyder fin. Og altså, der er ikke glimmer i Touche Éclat – det er muligt, der har været det tidligere (for år tilbage), men ikke de sidste mange gange, jeg har købt den. Nu bruger jeg iøvrigt MACs Prep & Primer i stedet – på jeres anbefaling – og er super tilfreds 😉

Pudderdåse Katja

Fedt! Det er godt at høre, at du kan bruge den. Er der virkelig ikke shimmer længere i Touche Eclat? Det lyder utroligt 🙂

Guapizimo

Jeg har fået tilsendt foundationen (rent privat, ikke grundet min blog) og den er i hvert fald ikke super til mig. Jeg føler heller ikke at den holder hele dagen eller dækker det den skal, så det er ikke en jeg selv ville gå ud og bruge penge på.

Pudderdåse Katja

Jeg er sådan set helt enig. Den dækker ikke ret godt og holder ikke ret længe. Men det følger helt naturligt med at det er en cremet, let og naturlig glowy foundation. Det er ligesom med læbestifter – de matte farver holder bedre.

Karina Pedersen

Hej Dåser.
Efter at have læst indlægget har jeg købt primeren – til at bruge som highlighter. Jeg har lige prøvet den, og den er jo super! Jeg er lidt jomfru ud i brugen af highlightere, men jeg må sige, at det gør en KÆMPE forskel – Jeg ser jo bare total frisk ud nu! 😉
Tak for Danmarks mest jordnære, brugbare og pålidelige skønhedsblog.

Pudderdåse Katja

Hvor er du sød Karina. Tak 🙂 Og hvor er det fedt at du kan bruge primeren!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *