Dåsedarling og bloggerfavorit: A-derma Exomega

18.04.12
A-Derma blogger afstemning

Pudderdåserne gør en dyd ud af at være først med det sidste og anmelde de nyeste produkter. Men når vi kigger i vores egen makeup-pung, så er det de gode, gamle klassikere, vi oftest hiver frem. I denne serie Dåsedarlings vil vi derfor fremhæve de produkter, som hverken er nye eller hotte, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe. De er ikke nyheder, men du kan stadig købe dem.

Det er ikke mange produkter, som bliver hypet både blandt mine blogger-veninder og mine mødre-veninder, men A-Dermas produkter er et af dem. Især Exomega serien og især Exomega cremen.

Bloggers item
Så jeg lavede et lille forsøg. Jeg lavede en helt uvidenskabelig afstemning blandt nogle af mine Bloggers Delight kolleger og spurgte dem, om de brugte A-Derma. Og her er det foreløbige resultat.

A-Derma blogger afstemning

Det er jo ikke hvem som helst, der er på de billeder, hvis I kan tyde det. Det resulterede faktisk i lidt af en diskussion:

A-Derma Facebook

Yndlingsansigtscreme
Mange kunne måske tro, at en über-dåse som Helene smurte sig i de dyreste anti-age cremer? Næ nej, så længe jeg har kendt hende, har hendes foretrukne ansigtscreme været A-Derma Exomega. Den er den eneste, der kan holde hendes hidsige hud på plads. Jeg selv bruger den alle vegne, hvor min hud er tør og irriteret.

Min veninder med børn bruger Exomega produkter på børneeksem, skoldkopper og hvad-har-vi.

Havre og kæmpenatlys
Udover at Exomega har et højt fedtindhold (findes i flere niveauer) indeholder den to rigtig gode beroligende ingredienser, som virker som anti-irritanter, nemlig havre og kæmpenatlys. Der er god dokumentation for effekten ( Fx. Skin Pharmacology and Applied Skin Physiology, March–April 2002 og Skin Pharmacology and Applied Skin Physiology, January–February 2002)

Og nej, der er ingen parfume i!

Tilbage til bloggerne
Maria fra Modemedmere.dk bruger Exomega cremen og Cleansing Oil. Læs hendes rutine her.

Kia fra Fierce og Fattig siger selv, og jeg citerer “Seriøst – Aderma har reddet mit liv”:  Læs hendes indlæg her.

Skønne Sneglcille bruger Cleansing Oil og Cleansing Bar.

Emily bruger Cleansing Oil. Læs hendes anmeldelse her.

Maria har selvfølgelig Exomega cremen på sin top 110.

Lise fra Detskalsmageafnoget.dk bruger A-Derma Epitheliale AH, som er en anden serie.

Her kan du købe det
A-Derma Exomega Cremen koster fra 59 kroner for 50 ml. og fåes i størrelser op til hvad Maria kalder “industrial size”. Cremen fåes i flere fedt-niveauer og også i en lettere lotion. Den sælges på apoteker og der er penge at spare på udenlandske webshops. Især hvis du kommer til Frankrig kan du med stor fordel stocke up på et fransk apotek, hvor det koster meget mindre. Tyske webshop Apo-rot har en del at spare på apoteksvarer som A-Derma.

Har I prøvet A-Derma?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
86 kommentarer
Heidi

Hejsa!
Tak for en fantastisk blog! Jeg bruger denne creme og er vild med den. Jeg lider dog lidt af en hud der har tendens til at være uren. Det er egentlig den eneste creme, hvor min hud ikke har været irriteret (jeg har nemlig også ret sensitiv hud!:() Jeg har derfor en “skøn” hud der lider lidt af det hele. 😉 Så vil I anbefale denne creme eller bør jeg bevæge mig ud i noget andet??? Jeg er lidt forvirret. 🙂 På forhånd tak for hjælp.

Katja Moikjær

Hej Heidi
Hvorfor er det, du vil lade være med at bruge den? Du skriver at den fungerer for dig? Hvad er det, der ikke fungerer ved den?
Kh. Katja

Louise

Jeg kunne også meget godt tænke mig at vide, om cremen kan være tilstoppende? Jeg er begyndt at bruge min søns Exomega, men det er den fede version (den der vist hedder balm). Jeg har kombineret hud og bruger den om aftenen ovenpå Avenes Cleanance K.
Jeg har problemer med tilstoppede porer på især næsen, men her bliver jeg også ofte tør.

Nanna

Wow! Tak tak tak. I er mine (og i endnu højere grad min eksemsramte kærestes) redningskvinder. Denne creme (og avene cleance) er verdens bedste anbefaling.

anna

hejsa hvordan bestiller man dette produkt A-DERMA EXOMEGA for bruger den til min datter da hun har børneeksem og den hjælper nemlig på hende. for syntes at 219 kr er meget for en flaske.
Og den har også hjulpet mig med mine hænder at de ikke er tørrer længer.
Så hjælp søger med klap hånd

Helene Randløv

Hej Anna
Jeg er ikke helt sikker på, om jeg forstå dit spørgsmål?
A-Derma finder du på Apoteket, ellers kan du med fordel holde øje med tilbud hos Apo-rot og Escentual.
Kh. Helene

Nadja

Ved godt dette er et gammelt indlæg, men tænker at I sikkert stadig bruger A-derma Exomega cremen. Jeg ville høre om I havde prøvet Bioderma Atoderm Intensive creme? Den er også til atopisk, tør hud og er ligeledes en all-round creme? I så fald hvad synes I om den ift. A-derma?

Katja Moikjær

Hej Nadja. Jeg synes den er rigtig fin til tør hud, men har slet ikke samme erfaringer med den ifht. eksemhud som jeg har med A-Derma. Det er A-Derma jeg bruger til mine ungers børneeksem, fordi det bare virker. Men det kommer lidt an på, hvad du skal bruge den til? Exomega vil jeg derimod ikke bruge i ansigtet selv, fordi jeg får bumser på hagen af den. Kh. Katja

Tina

Jeg har slået A-Dermas produkter op på Kemiluppen, og skuffet blev jeg over at finde ud af, at næsten samtlige – inklusiv Exomega – indeholder både miljøbelastende og mistænkt hormonforstyrrende stoffer. Øv! Ved I lidt om, hvad det er for stoffer?
Jeg er lidt ærgerlig over at have fået den anbefalet af apoteket til min lille søn siden han var helt ny.

Helene Randløv

Kære Tina
Det behøver du heldigvis ikke at være bekymret for. Vi har skrevet om det lige her: En kommentar…. Vi er sjældent enige med Tænk Kemi, ligesom hverken SPT eller AllergyCertified er enige. Det er rigtig ærgerligt, at Kemiluppen fordømmer ingredienser uden yderligere begrundelser. De dømmer også stadig parabenerne ude, og de er forlængst blevet frikendt.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *