Dåsedarling og bloggerfavorit: A-derma Exomega

18.04.12
A-Derma blogger afstemning

Pudderdåserne gør en dyd ud af at være først med det sidste og anmelde de nyeste produkter. Men når vi kigger i vores egen makeup-pung, så er det de gode, gamle klassikere, vi oftest hiver frem. I denne serie Dåsedarlings vil vi derfor fremhæve de produkter, som hverken er nye eller hotte, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe. De er ikke nyheder, men du kan stadig købe dem.

Det er ikke mange produkter, som bliver hypet både blandt mine blogger-veninder og mine mødre-veninder, men A-Dermas produkter er et af dem. Især Exomega serien og især Exomega cremen.

Bloggers item
Så jeg lavede et lille forsøg. Jeg lavede en helt uvidenskabelig afstemning blandt nogle af mine Bloggers Delight kolleger og spurgte dem, om de brugte A-Derma. Og her er det foreløbige resultat.

A-Derma blogger afstemning

Det er jo ikke hvem som helst, der er på de billeder, hvis I kan tyde det. Det resulterede faktisk i lidt af en diskussion:

A-Derma Facebook

Yndlingsansigtscreme
Mange kunne måske tro, at en über-dåse som Helene smurte sig i de dyreste anti-age cremer? Næ nej, så længe jeg har kendt hende, har hendes foretrukne ansigtscreme været A-Derma Exomega. Den er den eneste, der kan holde hendes hidsige hud på plads. Jeg selv bruger den alle vegne, hvor min hud er tør og irriteret.

Min veninder med børn bruger Exomega produkter på børneeksem, skoldkopper og hvad-har-vi.

Havre og kæmpenatlys
Udover at Exomega har et højt fedtindhold (findes i flere niveauer) indeholder den to rigtig gode beroligende ingredienser, som virker som anti-irritanter, nemlig havre og kæmpenatlys. Der er god dokumentation for effekten ( Fx. Skin Pharmacology and Applied Skin Physiology, March–April 2002 og Skin Pharmacology and Applied Skin Physiology, January–February 2002)

Og nej, der er ingen parfume i!

Tilbage til bloggerne
Maria fra Modemedmere.dk bruger Exomega cremen og Cleansing Oil. Læs hendes rutine her.

Kia fra Fierce og Fattig siger selv, og jeg citerer “Seriøst – Aderma har reddet mit liv”:  Læs hendes indlæg her.

Skønne Sneglcille bruger Cleansing Oil og Cleansing Bar.

Emily bruger Cleansing Oil. Læs hendes anmeldelse her.

Maria har selvfølgelig Exomega cremen på sin top 110.

Lise fra Detskalsmageafnoget.dk bruger A-Derma Epitheliale AH, som er en anden serie.

Her kan du købe det
A-Derma Exomega Cremen koster fra 59 kroner for 50 ml. og fåes i størrelser op til hvad Maria kalder “industrial size”. Cremen fåes i flere fedt-niveauer og også i en lettere lotion. Den sælges på apoteker og der er penge at spare på udenlandske webshops. Især hvis du kommer til Frankrig kan du med stor fordel stocke up på et fransk apotek, hvor det koster meget mindre. Tyske webshop Apo-rot har en del at spare på apoteksvarer som A-Derma.

Har I prøvet A-Derma?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
86 kommentarer
Pudderdåse Helene

Hej Anne
Ja, forskellen er fedtindholdet…
I balmen er det 43% mod 28% i cremen.
Noget af dette fedt er Sheasmør, andre forskelle er at der er E-vitamin og squalane i. Dvs at den er rigere på plejende ingredienser.
Mvh. Helene

Anne

Tak for svar 🙂
Er det cremen der er flest plejende ingredienser i?

Pudderdåse Helene

Hej Anne,
Det er Balmen, som har flest plejende ingredienser. Den er altså virkelig fedtet, jeg bruger den af og til om vinteren.
Kh. Helene

Chalot

Hej ! 🙂
Jeg har fået mig en søn for 8mdr siden , som desværre har børne eksem 🙁
Ville derfor høre, om du ved om man kan købe A-derma exomega cream i større modeller eller hvor man kan købe dem billegere end på apoteket , da vi er storeforbruger/afhængige af cremen pga den lille krudtugle , da vi smøre to gange dagligt hvertfalde 🙂
Håber du kan hjælpe og forsat god dag 🙂
Kram herfra 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Chalot
400 ml er vist den største. I listen over webshops er der et link til det tyske apotekersite Apo-rot, der kan du muligvis finde det med god rabat.
Kh. Helene

Splint69

Hej 🙂
Nogen der ved hvor jeg kan få fat i fedtcremen på nettet? Den der er grøn oven på pumpen?
kh. Carsten

Pudderdåse Katja

Hej Carsten
Jeg tror ikke,det fedtcremen, du mener? Den jeg omtaler her, nemlig Exomega Cream har i 400 ml flasken en grøn dut på pumpen : http://www.apotekeren.dk/produkter/hudpleje/lotion-kropspleje/A-Derma-Exomega-Cream-400-ML.aspx
Fedtcremen mener jeg helt bestemt kun findes i tube: http://www.apotekeren.dk/produkter/hudpleje/lotion-kropspleje/A-Derma-Exomega-Fedtcreme-200-ML.aspx
Kh. Katja

Maria Schmidt

Min dårligere halvdel herhjemme har på pegefingeren utrolig meget tør hud …. vi snakker virkelig tør. Og vi prøvede ALT … Decobal den mod ultra tør hud, mega dyre cremer osv …. og så købte vi Exoderma … og vupti, endelig noget huden tog imod og som sugede ind i huden – alt andet havde bare lagt sig udenpå og kunne overhovedet ikke optages.
Det er en helt fantastisk creme til alt altså! 🙂

Pudderdåse Katja

Ahmen jeg er HELT enig

Louise Hansen

Escentual.com har 1/3 rabat på både A-derma og Vichy hele september 🙂

Pudderdåse Katja

FEDT! Det skal jeg da vist lige kigge på

Susanne

Hej med jer!
Er der forskel på den creme, I nævner her, og så den, der fås i 400 ml (hedder på min “Lait émollient/Emollient lotion)?
Takker;.)

Pudderdåse Katja

Hej Susanne
Ja det er der. Den er fra Exomega serien og kan du læse om her: https://pudderdaaserne.dk/2012/04/18/dasedarling-og-bloggerfavorit-a-derma-exomega/
Ikke mindre fantastisk men meget anderledes

Susanne

Øv da – har desværre lige i dag fået leveret den, der hedder Emollient lotion;-( Det link, du skriver henviser da til samme side, som denne (vi er på)…?
Og både mit ‘fejlkøb’ og denne (forskellen må være i at den hedder crem og ikke lotion?) – er vel begge fra Exomega-serien (min er i hvert fald)?
Er jeg mon så heldig, at du kan hjælpe med et direkte linkt til den rigtige – måske endda der, hvor du køber dem billigst i udlandet? Jeg synes, det driller en del med de korrekte navne på de udenlandste hjemmesider – jeg købte på tyske apo-rot og synes egentlig jeg gjorde mig umage for at vælge den rigtige, men åbenbart ikke;-)
Nu er jeg jo også blevet i tvivl om, hvorvidt jeg har valgt den rigtige Cleansing Oil (også efter jeres skønne anbefaling) – kan du se, om det er den rigtige, jg har bestil her: https://www.apo-rot.de/index_details.html?_filterartnr=7586718&_random=256718937
Takker mange gange på forhånd for eventuel hjælp;-)
Bedste hilsner Susanne

Pudderdåse Katja

Du skal ikke være ked af at få emmolient lotion fra Exomega serien. Det er en fantastisk creme! Jeg kunne ikke leve uden. Så brug den for guds skyld! På hele kroppen, børn og mænd og…
Her er Epitheliale: https://www.apo-rot.de/index_details.html?_filterartnr=7586865&_nav=suche&_random=-1763656432
Cleansing Oil ligner den der, men…. Det er nemt at forveksle A-Dermas produkter, så jeg vil ikke lægge hovedet på blokken.
Kærlig hilsen Katja

Susanne

Hej igen Katja!
Tak for dit svar (jeg kunne ikke svare tilage på det – derfor ‘ny kommentar’)
Dit link til apo-rot er til Epitheliale-cremen, men den, jeg spørger til, er denne sides dåse-darling (billedet foroven) – det er vel den, der er den gode alm. ansigtscreme, ikke?
Epitheliale-cremen har jeg i øvrigt også lige fået i dag – ligeledes på jeres opfordring;-) (bruger jeg den under den almindelige Exomega creme?)
Bedste hilsner Susanne
PS! Nog bud på, hvor den købes (denne sides dåsedarling) – den er vist ikke lige til at finde på de henviste udenlandske hjemmesider?

Pudderdåse Katja

Hold nu op, hvor jeg sover i dag! Jo for dælen, så er din lotion emolitente helt rigtig. Jeg skal lære at se hvilket indlæg, der er kommenteret på…. Jeg troede vi snakkede om epitheliale…
Du har fået de helt rigtige produkter så 🙂 Bare rolig!

Susanne

Ja, undskyld (virkelig!) for at bore i det… – men nu er jeg blevet klar over, at der tales både om en “Exomega Emollient creme” (se link til slut) og en “Exomega Emollient lotion”… Umiddelbart lyder lotion tyndere end creme, men er nogen m/k for at hjælpe med en uddybning? Jeg søger en rigtig god allround hverdags-creme til ansigtet.
Kan i øvrigt ikke finde Emollint Creme på nogen af de udenlandske sider – kun her, og de sender som bekendt ikke længere til DK: http://www.escentual.com/a-derma/aderma009/.
Hjælp søges (og undskyld den lange spalteplads…)

Pudderdåse Katja

Ja nu tror jeg, jeg er ved at være vågen igen 😀
Der er en Exomega lotion, en creme og en fedtcreme. De indeholder det samme, men lotion er mindre fed end cremen og fedtcremen er den fedeste. (Noget i den stil har jeg også skrevet i artiklen). Jeg har lige for tiden lotion og fedtcremen herhjemme. Fedtcremen til min søns børneeksem og lotion som bodylotion til mig selv. Jeg skifter lidt i mellem dem alt efter, hvor tør jeg er. De er stort set ens. Det er kun fedtindholdet der er forskellen. Start du bare med din lotion 🙂
Prøv at se her: http://www.apotekernes.dk/default.asp?Action=Details&Item=708

Kamma

Hej!
Jeg har været inde og kigge rundt på jeres side – den er jo fantastisk!
Jeg har nogle spørgsmål ang denne creme; den lyder jo virkelig god – men jeg er i tvivl om jeg kan bruge den. Jeg har en deejlig kombineret hud (som også er lidt sart) med halvtørre kinder, store porrer på siden af næsen og ud på kinderne. Jeg har tendens til at fedte lidt i t-zonen og har altid en lille bums eller to på hagen og i panden. Jeg er begyndt at bruge en creme fra Ole Henriksen, men det er som om jeg får flere bumser af den. Jeg tænker at det er på grund af de mange æteriske olier, som stopper porrerne? Mit spørgsmål er så, om jeg vil kunne bruge en creme som denne, da den jo har et højt fedtindhold? Eller har I en anden creme, som I anbefaler til hud som min?
Kærlige hilsner,
Kamma

Pudderdåse Katja

Din hud lyder som min – men der er jo kun en måde at finde ud af det på og det er at prøve. 🙂 Der findes tre forskellige Exomega med tre forskellige niveauer af fedt, så du kan prøve dem på apoteket måske først.
Du kunne fx. købe den mindste størrelse og prøve med, 50 ml. exomega koster ikke ret meget og kan altid bruges på kroppen, hvis ikke det virker.

Ida

Hej Pudderdåser.
Jeg har et muligvis dumt spørgsmål….denne lækre sag indeholder ikke ingredienser som kan tilstoppe porerne, vel? Jeg har nemlig en meget kombineret hudtype, som til tider har brug for en del fugt, men som endelig ikke må få noget, som kan virke tilstoppende.
Vh Ida

Tenna

Jeg har været nede og købe en A-Derma creme (200ml) og deres cleansing bar. Har jeg købt den forkerte hvis der ikke står Omega 6 på den? 🙁

Katja Moikjær

Hvad hedder den helt præcis?

Tenna

Den hedder Emollient creme – til tør og meget tør hud.

Helene Randløv

Så er det den rigtige <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *