Estée Lauder Sumptuous Two Toner Eye-Opening Mascara

09.04.12

Billedkilde: LipGlossBitch

Estée Lauder har lavet en ny version af den dobbeltfarvede mascara, som er et fint og sjovt koncept, som vi har set før blandt andet fra Max Factor, men når det gøres så godt som Estée Lauder gør her, så er det altid en fornøjelse at se igen.

Mascaraen har to ender. Den ene er en sort mascara med en almindelig størrelse børste, og den anden er en farvet mascara (findes i brun, blå og lilla) med en lille børste, som passer til de små vipper under øjet.

Konceptet er, at du bruger den sorte mascara på de øverste vipper og den farvede med den lille børste under øjnene. Det giver en fin og anderledes effekt.

Rigtig god mascara
Den sorte mascara i denne Sumptuous Two Toner Eye-Opening Mascara er en virkelig god mascara i sig selv. Hvis den blev solgt for sig selv alene som almindelig mascara, kunne jeg godt finde på at købe den. Den er virkelig god og giver en fremragende effekt til mine små vipper.

Først da jeg så den lille børste nr. 2, syntes jeg, at de var godt tossede, men efter at have prøvet den, ønsker jeg mig faktisk denne mascara i sort i begge ender. Den må de godt lave! Den lille børste er helt perfekt at lægge mascara på de små vipper med. Det kan jeg og mine fede fingre ikke finde ud af normalt uden at klatte alle vegne.

Brug tippet: Har du en farvet mascara allerede?
Idéen med den tofarvede mascara er fin og sjov, og du kan selvfølgelig gribe trenden og gøre præcis det samme med de farvede mascara, du har liggende derhjemme i forvejen og spare en dælens masse penge. Har du en brun mascara allerede? Eller en lilla, grøn eller blå? Så prøv den på de nederste vipper kombineret med sort på de øverste.

Her kan du købe det
Estée Lauder sumptuous two tone eye-opening mascara kommer til at koste ca. 300 kroner (jeg har glemt den præcise pris derhjemme, undskyld!, men det bliver i det leje) og kommer til Danmark til maj.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Svenskofilia

Uh den må jeg prøve når den kommer!
Har du prøvet Extension mascara fra Nilens Jord? Den har en god lille børste 🙂

Maria Silje

Uh, det er jo smart!
den må jeg helt sikker prøve (:
/Maria Silje

conny

Jeg har indtil for få år siden brugt en mørkeblå mascara, fordi jeg synes, sort bliver så hård. Og nu er blå ikke til at opdrive. Så jeg skal da lige tjekke denne her ud.
Når jeg har købt en blå her på det seneste, har den været 80’er-blå – og det er ikke den, jeg eftersøger.

Pudderdåse Katja

Prøv også at kigge på YSL’s nye farvede mascara (de er ikke helt nye men…). Jeg mener ikke at den var 80’er koboltblå men mere diskret blå?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *