Sidste udkald: FACE stockholm rester til 75 kroner

04.04.12

Den ørkesløse jagt på en ghd børste kan føre en vidt omkring, for eksempel til fundet af en sand skat hos frisør Cha Cha Cha på HC Ørstedsvej på Frederiksberg, hvor de stadig har resterne fra FACE Stockholm lagersalget.

Der er stadig meget tilbage, og det koster kun 75 kroner pr styk mod en normalpris på flere 100 kroner. Der er meget fine pigmenter, øjenskygger, læbestifter og mere, og det er allersidste chance for at stifte bekendtskab med dette skønne mærke i Danmark, for de trækker sig ud af det danske marked. Snøft…

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Svenskofilia

Så sørgeligt! Men også lidt godt, skal vist lige hamstre lidt 🙂

Pudderdåse Katja

God shopping! Og ja, det er meget sørgeligt 🙁

Isabel

Ej, nu har jeg simpelthen siddet og nørdet jeres blog fra i formiddags til her kl. 3 om natten! Elsker jeres anmeldelser og gode råd, og har netop fået bestilt det Clinique laser-serum, I omtalte i et tidligere indlæg 😀
Og så er jeg vild med jeres kritiske tilgang til parabene-hysteriet.
Tusind tak for tips, anmeldelser, og en ærlig tilgang til kosmetik- og hudplejejunglen – jeg er trofast fan 🙂
KH Isabel

Pudderdåse Helene

Hej Isabel!
Tusind tak for alt din ros, det er det der gør det hele værd!
Mvh. Helene

Ida

Kære Pudderdåser!
Tusind tak for en dejlig blog, som jeg holder meget af at læse og følge med på. Det er skønt med nogle der går bag om skønhedsbranchen, og ser kritisk på produkterne. Det er utrolig spændende læsning!
Jeg har et par spørgsmål som jeg håber I kan hjælpe mig med.
Efter at have læst jeres indlæg om kemisk peeling, er jeg nu begyndt at bruge det hver aften. (En fra Avene). Jeg smører den på efter afrensning af huden. Men nu er mit spørgsmål så, om jeg godt kan smøre olie ovenpå eller om det bliver for meget? Og om det i så fald ville være bedre at bruge cremen om morgenen, og så bare smøre min almindelige ansigtscreme ovenpå?
Jeg synes man hører så meget om highlightere, og jeg vil høre om det er noget I kan anbefale, og i så fald, om I har et godt forslag til en?

Pudderdåse Katja

Hej Ida
Mange tak for de pæne ord. Du kan sagtens bruge olie efter en kemisk peeling. Du kan bruge enten creme eller olie eller ingenting. Prøv dig frem og brug det, der virker bedst for din hud.
Der findes MANGE highlightere på markedet. Og lagt rigtigt så virker det fantastisk godt. Jeg er meget vild med By Candlelight fra MAC fx, men du kan også starte lige så forsigtigt med en lys øjenskygge i en passende nuance, hvis du har sådan en i forvejen. Der er som sådan ikke forskel på de produkter, du bruger i ansigtet og på øjnene.
Jeg håber, det hjalp.
Kh. Katja

Frederikke Dyrbjerg Christensen

Super nice blog i har her! Lækkert med sådan en beauty-vejledning! 😉 Skønno. Måske vi kunne følgee hinanden, jeg har ihvertfald en modeblog!
xxx 😀

Pudderdåse Katja

Tak Frederikke og tak for link.

Frøken Rodebutik

Er det makeup-prøver man kan købe? Er det i så fald ikke lidt skidt at råde folk til at købe det? Det er jo fyldt med bakterier… Måske er det bare mig der er sippet, men alligevel.
// Rodebutikken

Pudderdåse Helene

Hej Frøken R!
Nej da, det ville ligne os meget dårligt at råde til den slags 😀
Det er resterne af butikkens lager, så du kan trygt stole på, at det er ny og ubrugt makeup, du køber.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *