Vinderne af Vita Liberata konkurrencen

19.03.12
Vita-Liberata-Præmie

Det er ikke spor pænt at grine af andre… men du er altså selv udenom det. Tak for en masse smil og en hel del høj latter. Det er dog nogle ganske forfærdelige historier, nogle af jer kan diske op med. Jeg griner naturligvis ikke af dig men med dig, for det er ligeså meget mine egne oplevelser, jeg får genlevet.

En kæmpe stor tak skal lyde for jeres deltagelse og for alt den ros, I altid så rundhåndet deler ud mange tusind tak for det.

Vinderne
Jeg vil ikke bruge så lang tid på at fortælle om og forklare udtrækningsmetoden. Den første vinder er Else (som har skrevet 16. marts 2012 d. 15:22). Else vinder, fordi hun fik mig til at grine højt og fordi hun gav mig ideen til at trække den anden vinder. Elses selvbrunermareridt handler om hårlak, af en eller anden grund fik det mig til at tænke på, hvor mange neglelakker jeg har testet i indeværende år. Faktisk er tallet meget højere, men det er ”kun” 55 neglelakker, som indtil videre er blevet vist på bloggen. Den anden vinder er altså forfatteren af kommentar nummer 55, nemlig Sarah (som har skrevet 16. marts 2012 d. 21:05).

Tillykke til Else og Sarah som hver vil modtage et sæt fra Vita Liberata bestående af:

Classic Tanning Mitt: En genial påføringshandske.
Rich Silken Chocolate: Farvet selvbruner gelé til ansigtet
Sheer Silken Mousse: Let selvbruner mousse til kroppen
Deep Silken Touch: Ufarvet selvbruner creme til ansigtet

Følg med i denne uge, hvor Pudderdåserne har endnu en lækker præmie på højkant.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Bodil

Øv jeg elsker at læse om jeres sjove måder at udtrække vindere på – men OK fair nok at vælge dem som var sjovest for jer at læse – jeg fik også mange sjove billeder i mit hoved samt flash back fra venners og veninders erfaringer med selvbruner.Glæder mig til næste konkurence og de næste fortællinger fra os!
De bedste hilsner
Bodil

Camilla

Hejsa,
Ved godt at det måske ikke er et passende sted at spørge, men jeg vil bare lige høre om I har hørt om/har nogen erfaringer med følgende maske der påstår at kunne fjerne hudorme?
http://jorgobe.dk/peel-off-mask-100-ml.html
For jeg er ret fristet til at købe den… Hvis den ellers virker som lovet.
Ellers tak for en rigtig god blog.

Anna Kjær

Hej Camilla jeg har købt den for nogle uger side, jeg var lidt skeptisk især fordi den var sort, hvilket nu os er lidt sjovt 🙂 Men er faktisk ret positivt overrasket over dens effekt, man skal lige bruge den et par gange, resultatet og ens hud bliver bedre jo flere gange man bruger den, det i hvert fald min erfaring.
KH. Anna

Sabrina

Hej Katja!
For det første, super fantastisk blok i har Jer her! Har du en mailadresse jeg kan skrive til dig på? Kan ikke åbne linket til mailen :/
Mange hilsner
Sabrina

Pudderdåse Katja

Det kan du tro, det er katja@pudderdaaserne.dk
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *