Anti-age anmeldelse: Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Correct

11.03.12

Vi har aldrig pralet af at være helt normale vel? For 100 år og en madpakke siden aftalte vi, at Helene skulle anmelde Cliniques Repairwear Laser Focus serum. Og så skete der ikke noget. Da vi så snakkede om det i går, sagde hun: “Jamen… Der er jo ikke noget at skrive, det virker jo bare!”

Og det er nemlig lige, hvad det gør. Jeg har nemlig også brugt det i lange perioder, og det virker altså bare. Det er en af de få stjerner, vi taler om, når vi snakker om anti-age produkter, der rent faktisk virker.

Og det er der mange gode grunde til at det gør, men der er en over dem alle – nemlig peptider. Peptider er på mange måder stjernerne i de seneste års forskning indenfor hudpleje. Det er nok den (eller faktisk de, for der er mange forskellige) ingredienser, der overbeviste mig om, at det faktisk er muligt at lave en rynkecreme, der virker.

For der er solid dokumentation for, at peptider kan gøre en forskel for ældet hud. Der mangler stadig forskning, men den eksisterende peger på, at stofferne øger indholdet af collagen i huden, kan transportere signalstoffer mellem cellerne og generelt få hudcellerne til at opføre sig mere normalt. Læs mere og se eksempler på videnskabelige kilder her.

Udover peptiderne indeholder Laser Focus en form for A-vitamin, antioxidanter og andre gode sager. Samtidig sikrer den gode flaske, produkter er i, at de sarte ingredienser holdes stabile. Effekten udebliver ikke, og man oplever reelt en mindre mindskning af fine linjer og rynker samt en forbedring af hudens generelle udseende. Det gjorde både Helene og jeg. Før og efter billederne er af Helene med tre måneders mellemrum. Hun har ikke specielt mange rynker, men kig under øjnene på linjerne på halsen.

Som med alle andre af disse anti-age ingredienser gælder, at de kun virker, mens du bruger dem. Du kan ikke forebygge – kun med solcreme og med antioxidanter.

Så: Hvad mere er der at sige? Det har Helene jo ret i. Det virker bare!

Her kan du købe det
30 ml. koster 425 kroner, mens 50 ml. koster 595 kroner. Clinique Repairwear Laser Focus kan købes i stormagasiner, Matas, parfumerier og på Magasin.dk.

PS. Enhver sammenligning med rigtig laserbehandling er selvfølgelig udelukket. Både i forhold til virkning og bivirkning.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
47 kommentarer
Jeanet

Hej Pudderdåser
Jeg har et spørgsmål, nu har I anbefalet denne creme og den fra Aderma Epitheliale Ah Repairing Cream 40ml. Hvilken en af de to vil I anbefale over den anden?
Jeg søger nemlig at forebygge og minimere de rynker jeg har. 🙂
Mvh Jeanet
P.s. Tak for en fantastisk blog! Har desværre først lige opdaget den idag – ærgeligt jeg ikke har fundet den noget før! Men bedre sent end aldrig 😉

Pudderdåse Katja

Hej Jeanet. Hvis du decideret vil påvirke de rynker, du allerede har, så er det Clinique. MEN jeg ville nok bruge dem samme. Repairwear er et meget “tørt” serum, jeg tror kun dem med meget fedtet hud undlader at putte en creme ovenpå.
Kh. Katja

Pudderdåse Helene

Her om sommeren bruger jeg Clinique alene om natten.
Kh. Helene

Pudderdåse Katja

Slippery little sucker 😉

Linda

Søde dåser.. Kan i anbefale et antirynke produkt til en ung pige (20 år), hvis hud allerede så småt er ødelagt af solen..

Pudderdåse Katja

Solcreme 😀 Og at holde sig ude fra solen. Det ER det eneste og vigtigste du skal gøre nu.

Jette

Øv, jeg har brugt det i et Pat måneder, og kan ikke se nogen forskel. Til gengæld er min hud SULTEN efter creme, så jeg må smøre mig 3 gange om dagen, selv om det er gode ting, jeg smører på. Jeg havde ellers sådan glædet mig til, at det “bitre” drag jeg har om munden (selv om jeg ikke er ryger) ville mindskes 🙁

Pudderdåse Katja

Øv, det var en skam. Hvis du har brugt det 3 måneder nu uden effekt, så kommer du heller ikke til at se nogen nu, så jeg ville droppe det.

Hanne Pia

Øv- der er desværre ikke flere hos parfumeklik.dk

Janni

Jeg har i skrivende stund lige købt min første i Matas på Trianglen til 285 kr. Normalpris 475 kr., dvs. en besparelse på 40 %! Det er noget med, at den bliver relanceret? Nå, men der var én tilbage, da jeg gik (selvom jeg var fristet til at købe den med også). Måske der er flere butikker, der kører et lignende tilbud? Nu er beskeden i hvert fald givet videre! 🙂

Katja Moikjær

Tusind tak Janni 🙂

Jeanet

Igen, hvor er det da bare brand ærgerligt og virkelig klamt, at de tester alle deres produkter på dyr! Synes virkelig I skal huske at få det med i jeres anbefalinger af Clinique’s produkter, da det bestemt er et no-go for mig.
Ellers tak for jeres velskrevne anbefalinger om produkter generelt. 🙂

Helene Randløv

Hej Jeanet
Nej, det behøver vi heldigvis ikke!
https://pudderdaaserne.dk/2014/08/04/re-post-alle-dyreforsoeg-med-kosmetik-forbudt-eu/
Kh. Helene

Nadia

Hej
Kan man bruge denne øjencreme sammen Bioeffects EGF serum? Eller er der olie i?
Håber i kan hjælpe for nu har jeg købt begge dele uden at tænke over det med olie🙄🙈

Katja Moikjær

Hej Nadia. Det her er ikke en øjencreme, men et serum. Hvilken øjencreme har du købt=

Sarah

Hej
Jeg overvejer at prøve omtalte produkt, men jeg er i tvivl, om det er det rigtige. Jeg har endnu ikke rigtig rynker – til gengæld har jeg problemer med væskeophobninger et stykke under øjnene. I ved, poser, der sidder lidt under øjnene og ud mod kindbenene. Jeg er ung, så det går mig rigtig meget på, da de altid er der – uanset hvordan jeg spiser, drikker og sover. Kender I til produkter, der kan afhjælpe dette?

Helene Randløv

Hej Sarah
Du skal til lægen… der er stor sandsynlighed for, at der er noget allergi på spil. Spiser du meget lakrids eller drikker lakridste?
Kh. Helene

Clara

Hejsa, jeg har før brugt denne og haft god effekt. Vil gerne prøve den igen, men nu bruger jeg jeres a serum 2% (hver anden aften), og jeres t done peeling hver aften, samt morgen når jeg ikke skal ud i solen. Kan jeg bruge denne fra clinique sammen med jeres serummet? Og er der en rækkefølge i kan anbefale?
DBH

Katja Moikjær

Ja det kan du sagtens. Brug T-zone Peeling nederst og så denne enten direkte efter der eller ovenpå A-Serum. Du må mærke lidt efter hvad der er rarest ifht A-Serum. Om den skal først eller Repairwear. Det gør ingen forskel ifht effekt – bare du bruger T-Zone Peeling nederst.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *