Fredagsfavorit: Yves Saint Laurent Manucure Couture

09.03.12

Der er så mange smukke neglelakker denne sæson. Derfor er det også ret mærkeligt, at jeg er faldet så pladask for begge sæt Colour Nail Polish Duo. Sættene består som navnet antyder af to farver. De to farver i Edition 7 er en smuk klar grøn med grønt perlemor og en lækker dyb chokoladebrun nuance. Edition 8 er en rigtig tøselyserød med meget diskret pink perlemor og en sart orange nuance med lyst orange perlemor.

Penslerne er lidt anderledes, da de er skåret skråt. Udformningen gør, at man lettere kan male negletipperne med den anden farve i sættet. Farverne i begge sæt harmonerer rigtig fint og selvom det kræver lidt øvelse, så ser det rigtig fint ud.

Yves Saint Laurent Manucure Couture koster 225 kroner per sæt og kan købes i udvalgte Matas, Illum, parfumerier og Magasin.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Christina

Uha, nr 8 landede i min postkasse den anden dag til 170 kr inkl porto fra TS. Herligt. Smukke farver, nu skal vi bare have noget SOL!!!!!

Pudderdåse Helene

Jaaaaa! Sol….den savner jeg også <3
Mvh. Helene

Amalie

hvor er de fine 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Amalie
Ja…jeg er jo enig 😛
Mvh. Helene

Julie

Hvor er de bare fine! Begge sæt…!
Men hvordan er de i holdbarhed og kvalitet generelt? Kender ikke YSL’ lakker og kunne godt tænke mig at høre det, inden jeg køber dem 🙂
Mvh Julie

Pudderdåse Helene

Hej Julie
Jeg har gode erfaringer med YSL’s lakker, Når man har vænnet sig til penslen, er de nemme at lægge jævnt og dækker fint efter to lag. Hvis du har tid, kan du lakere neglene hos forhandleren og sørge for at få sættet plumberet, så kan du altid få pengene tilbage, hvis du er utilfreds 😀
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *