Fredagsfavorit: Wet ’n Wild Fastdry i farven Gray’s Anatomy

17.02.12

I går var jeg endelig i Magasin og fik tjekket de nye kollektioner ud. Det, at der er gået så lang tid siden lanceringerne, har ikke forøget mine chancer for at få fat i de ting, som jeg gerne ville have med hjem. Faktisk var alle tingene udsolgt, øv!
Heldigvis havde jeg mulighed for at prøve de ting, som jeg i første omgang havde udset mig. En af de ting, som jeg helst ville have haft fingrene i, var neglelakken Ascension fra MACs samarbejde med Gareth Pugh. Da jeg kom hjem, slog det mig, at jeg havde noget lignende i mit lager. Og efter kort tid fandt jeg frem til den neglelak, der var tale om nemlig Wet ’n Wild Fastdry i farven Gray’s Anatomy.
Min hensigt var at teste i dagslys, så det gjorde jeg og ingen, jeg har spurgt, kunne se forskel på de to neglelakker. Gray’s Anatomy behøver et lag mere end Ascension, men udover det er de fuldstændig identiske. Lækkert design spiller selvfølgelig en rolle, men når alt kommer til alt, er det indholdet i flasken, som er det væsentlige.
Mine erfaringer med Wet’n Wilds neglelakker er rigtig gode, de er helt fantastisk billige, farverne harmonerer på smukkeste vis og tillader en multifarvet og humørfuldt lakering.
Fastdry neglelakkerne fra Wet ’n Wild koster 40 kroner og du finder dem i Føtex og Bilka.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Else

WnW laver sgu mange fine lakker – jeg var heldig og fandt en bunke for 12,50 kr stk i min ellers ikke WnW-førende føtex, YAY:D
Helene, kan ikke huske om det var Dig elle Katja, der i sin tid eferlyste tips om en god neglelaksfjerner? I de svenske neglelaksblogger bliver Cien fra lidl (af alle steder) tit hyldet, så da jeg stod og manglede remover forleden traskede jeg ind i discountbiksen og købte de to varianter -der er en med acetone og en uden. De har begge en dispensertut og virker umiddelbart ganske godt, så vil sammenligne og se om det er her jeg endegyldigt kan skippe acetoneholdig remover:)
Og så synes jeg at prisen på de 20kr er fin til sammenligning med mange andre mærker – ingredienser som acetone, lidt olie/glycerin, evt vand, småt med farve og parfume harmonerer ikke med en literpris på over 100 kr imo…
Dette var ikke ment som reklame for cien, kun som et tip. Hvis det er for meget, sletter i det bare:)

Pudderdåse Helene

Hej Else
Tak for tanken! Det var Katja, som var løbet tør dengang. Jeg er selv MEGET kræsen, når det gælder neglelakfjerner. Det er oftest mig, som tester neglelak, når alle de nye kollektioner kommer og det er rigtig rigtig hårdt for neglebåndene, AV! Jeg skal helt sikkert teste Cien fra Lidl…hvor mon der ligger sådan en her i nærheden…?
Mvh. Helene

Cecilia

Har I en pudderguide et sted?
Skal have en ny pudder, og desværre kan man ikke søge på ‘pudder’ i jeres søgefelt, da der i alle jeres indlæg står “pudderdåse Helene” mm.

Pudderdåse Helene

Hej Cecilia
Hæhæ, ja det er ikke et særlig godt søge ord, hmmm! Svaret er dog nej, vi har ingen pudderguide, er det en bestemt slags pudder du er interesseret i? Jeg har mange forskellige så det burde da være muligt at lave en hæderlig guide 😀
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *