Urban Decay Naked 2 paletten er landet i UK

07.02.12

Den har været i USA et stykke tid, dens forgænger var et af de mest hypede stykker makeup i nyere tid og nu kan vi købe den på de engelse webshops: Urban Decay Naked 2 paletten.

Helene siger, jeg er fjollet, og at den er kedelig. Jeg er ligeglad, og jeg elsker dem! Den første Naked palette er fantastisk og jeg må også eje den nye. Hvem kan have for mange neutrale øjenskygger?

Skal I andre også prøve den? Hvad synes I om den første?

Her kan du købe det
Urban Decay Naked 2 kan købes på lookfantastic.com og HQhair.com. De findes desværre ikke på det danske marked. Den første Naked palette er også på igen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Harda

KØB 😉 uuhh hvor er jeg spændt til den kommer med posten. Har jo ventet i 100 år at den skulle komme på beautybay og lookfantastisk!!! 🙂

Lisa

Va koster den så med forsendelse i dkr og va er holdbarheden pga ha små tunge øjnlåg plus er pigmenten kraftig?
Tusinde tak for jeres altid kompentente svar:)

Julie

Beautybay.com har pt. også gratis forsendelse 🙂

Marianne

Altså jeg har haft naked pallet 1 på i dag og den har holdt fantastisk. Pigmenteringen er i HØJ KLASSE og farverne virkelig lækre, vil helt sikkert anbefale. Tror også jeg skal have 2’eren.
TIP; brug deres primer potion så holder de endnu bedre.

Rikke

Jeg synes den ser vildt lækker ud, men er i tvivl… Er der nogen der kender til pigmenteringen, samt hvordan fordelingen er mellem matte/shiny?
…og tak for en fantastisk blog, for øvrigt!
:-)Rikke

Julie

Vil lige tilføje at den også kan købes på beautybay.com 😉

Birgitte

Lisa – lookfantastic.com har “free shipping” 🙂
Jeg har den første og MÅ da lissom dig bare eje den anden!!!

Anna

Jeg har den første og EEEELSKER den, så selvfølgelig skal jeg også have nr. 2. Jeg kunne dog – igen – godt ønske mig flere matte farver… Jeg synes ikke helt glimmer, glitter, shine og hvad der ellers er, er helt passende til en dagsmakeup… Men så må man jo go crazy med dem når mørket falder på! :love:

Anette

Less is more! Det ser godt ud. Tak for tip

Thea

Haha, jeg styrtede med det samme ind på Beautybay, da jeg så dette indlæg på min bloglovin’! 😀 Jeg glæder mig til at modtage den, og er næsten sikker på at jeg bliver lige så glad for den, som jeg er for den anden! Fantastisk pallette! 😉

Guapizimo

Jeg har den første, elsker den, men i stedet for at købe en reserve køber jeg 2’eren, så jeg har endnu flere nuancer at lege med! 🙂

Sara V

Det er virkelig fristende! Men er det bare mig der synes farverne i 1’eren og 2’eren minder meget om hinanden?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *