Udsalg, udsalg, udsalg

27.12.11

Knap nok er juleanden sunket, før udsalget starter. Mange steder startede det faktisk i går online, især i de engelske webshops på grund af den engelske traditionsrige Boxing Day. Vi har samlet de bedste januarudsalg, vi kender til, men vi håber, at du vi smide links i kommentarerne nedenfor, så der kan komme endnu flere på.

Magasin har nogle rimelig nice gaveæsker fra julen sat temmelig meget ned, til både damer og herrer. (De bedste tilbud er faktisk i de andre afdelinger, jeg har et godt øje til to par handsker og en magimix, jeg ønsker mig…) Der er også et tilbud, hvor man får en Clinique gave til en værdi af 595 kroner, hvis man køber to Clinique produkter (men det er vist kun dem med det der banner på).

Elf har udsalg med op til 50 procent nedsat på de sædvanligt latterligt lave priser. Så selvom krisen kradser her i slutningen af december, burde det være muligt at finde lidt frem her.

HQhair.com har sat blandt andet Urban Decay Book Of Shadows, GHD Stylere, Redken, neglelak (OPI og ESSIE) og meget andet guf ret godt ned.

lookfantastic.com har sat hele Kerastase-serien ned med 20 procent (den er i forvejen billig der, så vidt jeg kan se). Essie, GHD, Nails INC., Bare Escentuals, meget mere og ikke mindst – THE FABOULOUS – Too Faced Shadow Insurance, som ingen Pudderdåse nogensinde lægger øjenmakeup uden, er på tilbud.

Love-Makeup har også udsalg på de virkelig cool og meget billige mærker som NYX, OCC, Kryolan mm.

Beauty Bay har også udsalg, knap så imponerende efter min mening, men jeg fandt OPIs Warm and Fozzie, der er på vores absolutte top over yndlingslakker i år. Den er fra The Muppets kollektionen og SÅ fin gylden bronze-glimmer.

Asos har også lidt, men husk at være opmærksom på, hvilke mærker de sender til Danmark, og hvilke de kun sender til UK.

De danske webshops (udover Maga) finder jeg ingen udsalg på endnu. De holder nok juleferie og vågner op til dåd efter nytår. Hvad har I fundet?

EDIT: Lullumut gjorde mig lige opmærksom på en, som det selvfølgelig var utilgiveligt af mig at glemme, men det var fordi, jeg var så opslugt af, at det skulle være online. Men Sephora åbner jo til marts (weheeee) i underetagen i Illum. Og det betyder, at Illums kosmetik afdeling skal tømmes! Udsalg-amok!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Lullumut

Illums underetage skal ryddes.

Pudderdåse Katja

Uuuuuuuuuuhadadadauha!
Og ved I hvad det betyder??? SEPHORA!

Mette Straa

Puuuha jeg røg i fælden på lookfatastic! Der røg nogle neglelakker hjem 😛 (kan også være jeg fik lavet ballade på Beautybay….. ups….)
Ville ha købt noget NYX på Love-makup, men skulle kun ha to paletter og fragten blev mere end selve produkterne, så det gad jeg ikke, ÆV! 🙁

Pudderdåse Katja

Hovsasa :p

Maiken

Nu fik jeg ikke et GHD glattejern i julegave, som jeg havde ønsket mig. Så regner med at skulle have et nu her og måske endda på udsalg. Men hvilket skal man vælge? Er der stor forskel de forskellige modeller imellem?
Jeg har et forholdsvis kraftigt og og krøllet hår, så har konkluderet at et GHD er vejen frem, hvis mit hår skal forblive glat -også når det kommer udenfor:)
Håber I kan hjælpe og tak for en skøn blog!

Pudderdåse Katja

Åh jeg kan ikke hjælpe så meget 🙁 Jeg har gold classic styler tror jeg den hedder. Den er super og perfekt til mig. Skal i hvert fald ikke være tyndere.
Men mit hår er også anderledes. Men jeg tror den er rigtig god allround

Hanar Hamid

Jeg har selv tykt og langt hår, og jeg overvejer kraftigt at købe denne:
http://www.lookfantastic.com/ghd-gold-max-styler/10448520.html
Den der hedder ghd gold max styler og er beregnet til tykt hår 🙂

Birgitte

til Maiken: Du skal måske kigge på længden af dit hår. Jeg har den mellemste bredde af GHD – den fungerer fint! Men efter mit hår er blevet noget længere (midt på skulderbladet), ville jeg virkelig gerne have det helt brede 😉 Men kan som sagt sagtens “nøjes” med den mellemste.
Lad mig derudover tilføje at jeg netop har prøvet at få en keratinbehandling hos frisøren af mit ellers meget krusede hår – den behandling er GULD værd – specielt kombineret med GHD… LOVE IT!!!!!

Frederikke

Super fin lille udsalgs-guide. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *