Pudderdåsernes julekalender den 23. december

23.12.11
ShaveSafe

Så er der sandelig kun en dag tilbage… i morgen sidder de fleste af os med familien eller gode venner og hygger det bedste vi har lært. Min familie er lillebitte, så det bliver stille og roligt. Vi spiser tidligt, går rundt om træet, pakker gaver op og hygger. Det er efterhånden en tradition, at jeg arbejder i julenætterne, det gør jeg også i år, så når klokken er omkring 21.30 drager jeg af sted. Det plejer at være super hyggeligt og det satser jeg også på at det bliver i år.

Hvis du har vundet og endnu ikke har hørt fra mig, er det ikke en forglemmelse, jeg har simpelthen ikke været hjemme til at få skrevet mail til dig. Tjek din inbox i morgen og hvis du stadig ikke har hørt fra mig, så vær sød at skrive til mig på helene@pudderdaaserne.dk. Jeg har endnu ikke modtaget fejlmeddelelser, men derfor kan der alligevel være en eller anden god grund til, at du ikke har modtaget en mail.

Reglerne
I Pudderdåsernes julekalender skal du skrive en kommentar under dagens indlæg, i dag deltager du i lodtrækningen, hvis du fortæller mig, hvordan du plejer at holde jul. Hvornår jeg lukker kommentarfeltet i morgen, ved jeg ikke helt, men jeg håber på at nå det, inden jeg tager på arbejde. I morgen kommer den sidste konkurrence på, vinderen trækker jeg først den 26. december. E-mail adresser og links i kommentarerne vil ikke blive godkendt.

Vinderne
Gårsdagens vindere er fundet ved at først at finde ud af hvor mange, som var interesserede i henholdsvis Combi (med sort fjer), Sindy (de buskede), Fancy (med røde fjer) og Punk (med grøn pynt). Derefter blev alle kommentarer skrevet op under hver sin Lash Art med nummeret på kommentaren. De kommentatorer som ikke nævnte en specifik Lash Art blev fordelt tilfældigt på Combi, Punk og Fancy (der var så mange, som ønskede Sindy). Vinderen af hver Lash Art er derefter trukket af dåsernes helt egen Techguy på Facebook chatten. Han er vores helt og det er ham I skal takke for, at vores RSS feed ikke ser mærkeligt ud mere. Numrene han trak, var 2, 33, 14 og 9, det betyder at Anne N har vundet Sindy, Else har vundet Combi, Sofie Jørgensen har vundet Punk og Shila har vundet Fancy

Udover de forskellige Lash Art fra Make Up Store har alle vinderne vundet:

Adhesive Clear
Eyelash Applicator

Stort tillykke til jer alle sammen, jeg kontakter jer per e-mail snarest.

Låge nummer 23
Det er en meget heldig vinder, jeg trækker i morgen. Jeg overvejer lidt, hvilket alias jeg skal bruge for at være med selv og jeg ved at Katja har det på samme måde. Dagens præmie er nemlig intet mindre end fantastisk. Præmien består af et års forbrug af ShaveSafes fabelagtige barberskum. Det vil sige i morgen trækker jeg en vinder, som vil modtage:

4 styks ShaveSafe

Du bliver måske træt af at høre på mig gentage mig selv… men det lever jeg gerne med, for ShaveSafe er utrolig god, helt fantastisk, særdeles fremragende og overordentlig effektiv. Så nu sagde jeg det… igen. Hvis ikke du allerede har prøvet den, så er det ikke for sent. Du kan købe ShaveSafe lige her.
Og hvis du ikke helt forstår, hvorfor jeg er så begejstret, så kan du læse meget mere i min anmeldelse her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
100 kommentarer
Tina S.

Jeg holder jul hos mine forældre. Juleaften er altid en helt særlig aften 🙂

Sandra

Jeg holder skiftevis juleaften med min mors familie og min fars familie, da mine forældre er skilt. I dag (fredag) har jeg holdt lille juleaften med min mors famile, og juleaften med min fars. Med min fars familie plejer vi at være Farmor og farfar, Far, Faster, Kusine og fætter.
Men i år bliver det desværre kun mig, min far, farmor og farfar. Da min far ikke vil være i samme rum som min fætter (med en god grund). Der er tit nogle der er uvenner i min familie, men det har aldrig været noget der har betydet noget for mig. Men sådan er det jo 🙁 Bliver nok hyggeligt alligevel 😀

Janni

Vi har desværre næsten ingen kontakt med det meste af min familie, så vi holder nu stort set hvert år jul med min svigerfamilie. Det er heldigvis nogle SUPER skønne mennesker med nogle dejlige juletraditioner jeg rigtig godt kan lide. Det er stille og roligt med juleand, som vi henter nogle dage før hos nogle venner af min svigerfamilie, som de engang har haft til naboer, og som de stadig ses med. Der henter vi også juletræ 🙂 Juleaften går det stille med julemad i et hyggeligt tempo. Der er self. ris ala mande med mandel og der plejer også at være et særdeles underholdende og indbringende pakkespil 😀 Der er vist ingen som holder pakkespil som os hehe. Og når vi skal til juletræet så skiftes vi til at vælge sange og til sidst deler de små pakkerne ud så alle får gaverne ud i bunker. Derefter pakkes gaverne op på skift én efter én. Og den næste pakker ikke op før den før en har pakket sin gave op. På den måde bliver alle gaverne vist frem enkeltvis og får ALLE opmærksomhed. Store som små. Det er en rigtig skøn og rolig måde at gøre det på. En tradition jeg helt klart vil bringe videre senere hen også 🙂 Alt i alt bliver aftenen hold i kærlighedens og familiens tegn <3

Maria D

Elsker så meget den barberskum!!
Jeg holder jul med min familie. Hvert andet år hos mine forældre og hvert andet år hos min farmor og farfar. I år skal vi være hos mine forældre.
God jul.

Tina

Fedt fedt

Maja Vj

Jeg er skilsmissenbarn så min jul starter allerede d.23 med “juleaften” hos min far med min papmor og 3 papsøskende og min “rigtige lillebror”
der blir byttet gaver og hygget med massevis af sukkerholdige lækkerier. Juleaften holder jeg sammen med min lillebror hos min mor, papfar, halvlillebror og hvis vi er heldige så hvert andet år også mine andre to papbrødre:-) så julen er fuldt med de mennesker jeg holder af. Vi plejer at gøre det meget traditionelt med kirke om eftermiddagen (for dem der vil), så lidt velkomst snak før selve middagen hvor der både er and og flæskesteg og ris ala mente (?). En tur om juletræet og så gaveopbakning, med 1 gaver gangen. Nøj hor jeg allerede glæder mig.
Jeg håbe også I får en dejlig aften, der er ligesom den plejer at være!

anja rou lund

jeg holder jul med mine forældre, min søster, hendes mand, min niece og selvfølgelig mine 3 skønne unger. det er så stille og roligt som det nu kan være med 4 børn i løbe rundt alderen… i år skal vi have and (som vi plejer) og vildt (hvilket vi ikke plejer) så den står virkelig på fornyelse ;-). Vi danser rundt om træet inden der gives gaver og pakkes op.
Jeg regner med alt bliver rimelig tidligt på grund af børnene men at vi voksne bliver længere oppe 🙂 rigtig god jul til alle herinde

Camilla A.

Nøj, jeg vil gerne vinde det her..
Jeg får røde prikker/knopper uanset hvad jeg har prøvet, argh.
Det eneste der har fungeret rimeligt er mandelolie, men det er altså noget besværligt fedtet stads at bruge, og da især visse steder;)
Jeg holder jul hos mine forældre og kæresten hos sine(jeg vil ikke holde jul andetsteds, før jeg er gift/fået børn/er nødt til det, for tænk nu hvis de slet ikke kan finde ud af at holde jul ordenligt?!) 😉
Min søster har sin kæreste og hans søn med for første gang, så det bliver sikkert hyggeligt.
Menuen står som altid på and og steg etc., og jeg kan næsten ikke vente med at sætte tænderne i – uhmm!
Og ellers dans om træet og ‘nu´det jul igen’ i hele hytten; også tværs over sengene, rundt i brusekabinen osv. Det plejer at være ret sjovt!
Til sidst vælter vi forpustede om i ‘de bløde’ indtil gaverne fordeles; det skal være af yngste person, sådan er reglen:)
Rigtig hyggeligt.
Glædelig jul til alle derude:)

Malene

Jeg har i de sidste 5 år holdt juleaften sammen med mine forældre, min søster og hendes mand og børn. Og så selvfølgelig mine egne børn, men dem har jeg desværre kun hver andet år, da de er hos deres far det andet år.
Men så holder vi en dejlig lillejuleaften med mine forældre, det år jeg ikke har børnene juleaften:) Og sådan er det i år, så vi har holdt en skøn lillejuleaften i aften <3
Super lækker præmie…. Krydser alt og håber:)
Glædelig jul til alle!!

Maja-Louise

Uh, den ville mine ben elske…:)
Jeg skal holde jul med min mor, men for første gang er det mig der skal lave maden (min mor blev alvorligt syg sidst år, så der fik jeg Sushi), men i år skal den ha hele armen igen.
Rigtig glædelig jul til jer.
Mvh

Din kommentar