Pudderdåsernes julekalender den 21. december

21.12.11

Tak for inspirationen og for alle de små anekdoter om jeres yndlingsmusik. Det er rigtig hyggeligt at læse jeres historier, at leve sig ind i jeres glæder (og sorger) og på den måde få personliggjort hver enkelt af jer. Tak for alle de trøstende og opmuntrende ord. Det er fabelagtigt med læsere som jer. Da jeg lige er kommet ind af døren, vil jeg skynde mig at nå til dagens lodtrækning, som kommer til at handle en lille bitte smule om musik.

Regler
Dagligt lukker jeg kommentarfeltet mellem klokken 18-20, hvis du kan kommentere, er du altså med i lodtrækningen. Derefter trækker jeg vinderen og åbner dagens låge. I kommentaren skal du fortælle hvilken te eller kaffe, der er din favorit. Det vil sige det er ikke nok at skrive sort te, urtete, cafe latte eller lignende, du skal nævne mærke, sort og variant (ikke nødvendigvis alle tre ting). Kommentaren må ikke indeholde links eller e-mail adresse.

Vinderen
Som sagt er jeg om muligt endnu mere nørdet, når det gælder musik, end jeg er med makeup. Her hjemme er det mig, som går op i kabeltykkelse og kvalitet, højtalere og så videre. Når nu jeg var så tarvelig at bede dig svare på noget, som jeg umuligt selv kan svare på. Så fortjener du også at få at vide, hvad jeg selv lytter til.
Vinderen bliver forfatteren af den kommentar (som har svaret på mit spørgsmål) og har samme nummer som det antal sange jeg har lyttet til på iTunes, Wimp og Spotify i dag. Jeg har ingen anelse om, hvor mange det drejer sig om, men det er ikke så mange, som det plejer at være, for jeg har ikke rigtig været hjemme i dag…
Nu har jeg talt og det har vist sig at være et lidt for tidskrævende projekt at lave en playlist til jer. Derfor nøjes jeg med at skrive, hvor mange numre jeg har lyttet til fra hver kunstner:

The Civil Wars 2
Daft Punk 5
I Know That You Know 5
Death 3
Robyn 2
Malk De Koijn 2
The Rocky Horror Picture Show Soundtrack 4
The Dead Weather 2
Florence And The Machine 3
Them Crooked Vultures 1
The Smashing Pumpkins 8
Veto 3
Antony & The Johnsons 1
Arcade Fire 4
Dinosaur Jr. 2
The The 3

Det er 50 sange i alt, det betyder at det er Kamilla Shailla, som har vundet følgende sæt fra Nilens Jord:

Heartshimmer no. 514
Jumbo macara no. 783
Lipstick no. 731
Nailpolish no. 689

Stort tillykke til Kamilla, du vil modtage en mail snarest.

Bag dagens låge den 21. december
Det kan ikke komme som en overraskelse at Pudderdåserne er meget glade for smokey eyes. Makeup sættet fra Yves Rocher er genialt til formålet. Sættet som jeg trækker lod om i morgen er Couleurs Nature Faux Noir som består af følgende produkter:

Fugtgivende Læbestift Skinnende Nude Rosa
Øjenskygge Kvartet
Mascara Longueur 360 sort
Collector fast pudder med børste

Hvis du er fast læser her på Pudderdåserne ved du, at jeg elsker læbestifter og at særligt de nude farver interesserer mig. Det er nemlig rigtig svært at finde en nuance, som passer til ens hudfarve. Denne læbestift fra Yves Rochers er meget transparent, men giver alligevel læberne så meget farve, at den falder i nude kategorien. Det at der er perlemor i, gør den mere anvendelig, da det blege look ikke bliver så overvældende.
Mascaraen Longueur 360, har en helt speciel børste, som gør det enkelt at ramme alle vipperne. Vipperne bliver fint defineret og forlænget og den giver også ganske god volumen.
Paletten har jeg omtalt i månedens favoritter, som forhåbentlig kommer på en af dagene mere forsinket end nogensinde før. Der er fire farver, tre af dem er mørke og så er der en lys, som samtidig er en cremeskygge. Jeg er helt tosset med denne pallettes næsten helt sorte farver. Den indeholder en helt mørk blomme nuance, en dyb marine nuance og en grøn, som er så mørk at den næsten er sort. Bruger du de mørke skygger over den guldfarvede cremeskygge, kan du opnå et meget mørkt og intenst resultat.
Pudderen har jeg ikke selv haft fingrene i, men den ser virkelig fin ud. Jeg tror, det er en helt almindelig matterende pudder.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
103 kommentarer
Lise H.F.

Min yndlingste er Pickwiks Solbærte. Den har jeg altid fået hos min mormor, og hver gang jeg dufter til den eller smager den, føles det som om at jeg befinder mig i hendes stue! 🙂
Håber på at vinde den fine præmie, det ville da være en perfekt fødselsdagsgave! 🙂

mette c.

Chai te fra celestial elsker den!! Kan købes i søsterne grene 🙂

Cæcilie

Det må være noget så kikset som Pickwicks forest fruit 😀
Det er altså godt! 😛

sisse Marie hansen.

Min ynglinge kaffe er en chokolade kaffe fra den lokale kaffe the butik der hvor jeg bor . det er arabica bønner som smager af chokolade i efter smagen. mmmnmnnmm… den har desværre ikke noget mere specifikt navn. men det den der er ynglinge kaffe her hjemme.

Tina Lauritsen

Hvis bare jeg vidste hvad teen hedder, jeg har fået den utallige gange på min lokale yndlingscafe, men alligevel formår jeg hver gang at glemme at skrive navnet ned så jeg kan klikke min favorite hjem.. men den smager fantastisk at vanilie og kommer i den fineste lidt retro indpakning 🙂

Kat

Jeg drikker theen fra Skjalm P i København – verdens bedste the. Og nu fortjener jeg altså at vinde!

Anne N.

Grøn the bandet med lidt lakridsrod. Mmm…

Sophie

Endnu engang en super lækker konkurrence..
Jeg er en sucker for Baresso’s Caffé latte chocorange.. smagen siger alt.. den er virkelig god og anderledes med orange smagen.
Hvis Pudderdåserne ikke har prøvet den, vil jeg helt klart anbefale jer det! 😉
Glædelig jul og god kaffe-karma herfra

Kristina H.

Grøn the med jordbær fra Kusmi er altid en favorit hos mig 🙂

Lisa

Er virklig gået i mor-rollen kan jeg se på besvarelserne. For jeg drikker ikke vand, hvid the eller min chai the – men der i mod saftevand den billige nede fra brugsen…

Din kommentar