Pudderdåsernes julekalender den 5. december

05.12.11

Det gør mig virkelig glad, at vores skønne læsere har lyst til at kigge forbi og være med i vores julekalender. Vi sætter stor pris på alle de skønne ting I skriver til os. Mange tak for det.
Igen i går var der rigtig mange, som havde lyst til at deltage i lodtrækningen om dagens præmie. Desværre er der kun én, som kan vinde og med de mange kommentarer, gælder det om at være lidt kreativ, når vinderen skal findes.
Jeg må se i øjnene, at jeg ikke har den fornødne tid til at holde mit løfte om at lukke kommentar feltet mellem klokken 16-18. Derfor vil det fremover blive lukket mellem klokken 18-20. Her vil kommentarfeltet fra den foregående dag altså blive lukket, vinderen udtrukket og dagens låge åbnet.
Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar under dagens indlæg.

Vinderen fra den 4. december
I dag er det igen min søde mor, som har trukket vinderen af gårsdagens præmie. Det foregik sådan, at jeg lod cursoren køre ned over jeres kommentarer og hun sagde stop. Cursoren stod på kommentaren fra Marianne Juncker, som altså har vundet præmien bag låge nummer 4, bestående af et sæt TRESemmé produkter:

TRESemmé Vitamin E Moisture Rich Shampoo
TRESemmé Vitamin E Moisture Rich Conditioner
TRESemmé Vitamin E & Pro Vitamin B5 Restructuring Deep Conditioning Treatment
TRESemmé HEAT DEFENCE Styling Spray
TRESemmé Volumising Dry Shampoo
TRESemmé SALON FINISH Extra Hold Hairspray

Stort tillykke til Marianne Juncker, jeg kontakter dig med hensyn til adresse.

Låge nummer 5
Det er ikke længe siden Katja viste resultatet af hendes test af Bio-Oil frem. Nu får en af Pudderdåsernes læsere mulighed for at afprøve denne effektive kropsplejeolie. Bag dagens låge findes nemlig et sæt bestående af:

2 styks Bio-Oil og en skubbehandske

Sådan to flasker er nok til cirka 3-4 måneders forbrug. Vi vil lade resultaterne tale for sig selv. Denne olie gør virkelig en stor forskel. Vores dom er, at olien i den lille flaske virker så godt, at vi fristes til at kalde den et mirakel. Læs hele Katjas anmeldelse her og se resultatet af hendes test.

Husk at skrive en kommentar her nedenfor, hvis du vil deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
May the force be with all of you.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
149 kommentarer
Anna Christiansen

Glædelig jul! Jeg krydser fingre

Natalia C

Mirakelprodukt! Sejt 🙂

Line

Uh min hud trænger til sådan en sag 🙂 jeg krydser fingre!

Christina

Den vil jeg gerne have nallerne i, og derefter på mine lårbasser 🙂

Line

Krydser fingrer! 😀

Bodil

Gad vide om den også virker på min hud? Krydser fingre!
Glædelig jul til alle!

Sara Helle

den er virkelig lækker, kunne godt tænke mig at vinde den

Majken

Ja tak 😀

Maj P.

Jeg krydser fingre 🙂

Din kommentar