Pudderdåsernes julekalender den 4. december

04.12.11

Det er skrækkeligt, som tiden flyver af sted, nu er der kun 20 dage til jul. Det betyder, at du stadig kan nå at blive den heldige vinder af en af præmierne fra Pudderdåsernes julekalender. I dag skal vi offentliggøre vinderen fra i går og finde ud af, hvad der gemmer sig bag den 4. låge.
Julekalenderen fungerer sådan at kommentar feltet er åbent fra dagens indlæg er udgivet frem til næste dag mellem klokken 16-18, hvor det vil blive lukket. Når kommentarfeltet er lukket udtrækker jeg vinderen, skriver dagens indlæg og åbner dagens låge. For at deltage skal du blot skrive en kommentar under dagens indlæg.
Vi håber, du har lyst til at deltage i juleløjerne.

Vinderen fra den 3. december
Det er min kære mor, som i dag har fået den ære at udtrække vinderen af gårsdagens præmie. Det foregik ved hjælp af terninger. Mor og terningerne har talt og det er forfatteren af indlæg nummer 137, som har vundet, det betyder at Lene Elnegaard har vundet præmien bag låge nummer 3, bestående af et sæt Sally Hansen produkter:

Vitamin E Nail & Cuticle Oil
Diamond Strenght Instant Nail Hardener
Gel Cuticle Remover
Complete Salon Manicure i farven 310 Guilty Pleasure
Salon Effects Real Nail Polish Strips i farven Glitz Blitz

Mange gange tillykke til Lene Elnegaard, du vil blive kontaktet med hensyn til adresse.

Låge nummer 4
Pudderdåserne har testet næsten samtlige produkter fra TRESemmé og vi er overbevist. Denne 2. søndag i advent har vi fået lov til at udlodde nogle af favoritterne. Vi udlodder et sæt med seks TRESemmé produkter bestående af:

TRESemmé Vitamin E Moisture Rich Shampoo
TRESemmé Vitamin E Moisture Rich Conditioner
TRESemmé Vitamin E & Pro Vitamin B5 Restructuring Deep Conditioning Treatment
TRESemmé HEAT DEFENCE Styling Spray
TRESemmé Volumising Dry Shampoo
TRESemmé SALON FINISH Extra Hold Hairspray

TRESemmé Vitamin E Moisture Rich Shampoo: Rigtig god shampoo til hår, som er lidt tørt. Den indeholder gode olier og som navnet antyder vitamin E
TRESemmé Vitamin E Moisture Rich Conditioner: Lækker balsam som gør håret dejlig blødt uden, at det føles tungt. Håret bliver nemt at redde ud og filtrer heller ikke så let.
TRESemmé Vitamin E & Pro Vitamin B5 Restructuring Deep Conditioning Treatment: Denne hårkur er de langhåredes (i min familie) yndlings produkt til håret. Krukken er kæmpestor og der er til MANGE gange, selv om man har langt tykt hår.
TRESemmé HEAT DEFENCE Styling Spray: Beskytter håret effektivt mod de daglige angreb fra diverse varme hårstylingsapparater. Giver fin glans til håret uden at fedte.
TRESemmé Volumising Dry Shampoo: Den behøver næsten ingen præsentation, vi elsker den. Denne tørshampoo er ualmindelig effektiv og tilfører håret en lækker volumen.
TRESemmé SALON FINISH Extra Hold Hairspray: Denne spray holder på hårets former og det gør den rigtig godt. Den efterlader kun en mild duft i håret, så du behøver ikke være nervøs for at den tager opmærksomheden fra din parfume.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar under dette indlæg. Held og lykke til jer alle sammen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
170 kommentarer
Aia

Hvor det dejligt med sådan en varmende blog her i vinterkulden!

Zainab

Jeg prøver igen i dag 🙂

Natascha Maja

Jeg prøver igen! 🙂

Ana

Lækre sager 🙂

Oline Zacho Hansen

Dejlige produkter:)

Jannie

Fantastisk præmie 🙂

Maria Hansen

Mmm.. Lige det som vinter og eksamenstræt hår står og savner 🙂

Line Thøgersen

Uhh, kunne være lækkert med en gang forkælelse til håret 🙂

Maj P.

Vil meget gerne deltage igen… håber ikke at det er forsent?!

Din kommentar