Vind lækre kropsprodukter fra Dove

25.11.11
Dove self esteem

Sponsoreret indlæg

Som du måske kan huske, blev Pudderdåserne valgt til at være blogger-ambassadører for Doves Self Esteem Fund. Hvert år donerer Dove en sum penge til forskellige velgørende organisationer, der arbejder med at øge selvværdet og det positive kropsbillede hos unge piger. I Danmark har Dove valgt at samarbejde med LMS – Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade. Det betyder at for hvert solgt Dove produkt går der en krone til LMS.

Konkurrence
I denne forbindelse har Pudderdåserne fået lov til at udlodde to sæt kropsprodukter fra Dove.
Photobucket
Hvert sæt indeholder disse syv kropsprodukter:

Deeply Nourishing Body Wash
Dove Beauty Cream Wash
Essential Nourishment Body Milk
Dove Silky Nourishment Body Cream
Intensive Nourishment Body Lotion
Go Fresh Nourishing Body Wash
Intensive Nourishment Hand Cream

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at svare på spørgsmålet:

Hvad er godt selvværd for dig?

Dit svar kan både være langt eller kort, skrevet som stikord eller som en sammenhængende tekst, med andre ord du bestemmer selv. Konkurrencen løber til tirsdag den 29. november klokken 20.00.

Læs mere
Husk at du kan læse meget mere på Doves hjemmeside om Campaign for Real Beauty. Tag også et smut forbi Doves danske Facebookside, hvor du blandt andet finder ”Top ti tips om kropssprog”, en quiz og meget mere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
58 kommentarer
Dorthe Hansen

Godt selvværd for mig er når jeg har sovet godt om natten, har mærket en masse kærlighed fra familien (mand og børn ) og bare er klar til at gå dagen i møde. Når tøjet og makeUp’en sidder som det skal og alt bare køre.

Ellinor Thorsen

Et godt selvværd er du kan se dig selv i spejlet og sige “du er smuk”
Du behøves kke være undervægtig for at være smuk,

Stinna

Godt selvværd er, når man kan se sig selv i spejlet og smile af det liv man ser 🙂

Mette

Jeg har som overvægtigt barn altid kæmpet med en ikke-tilstedeværende selvtillid, og selvværd var, og er stadig i en vis grad, et ord i fremmedordbogen. jeg har aldrig selv været klar over hvor negativt jeg har set mig selv, men dette efterår forandrede alt. Jeg blev kørt ned af en flugtbillist, og uheldet gav mig mange komplikationer. Jeg har bl.a. været indlagt og opereret for indre blødninger, og skal om under en uge under kniven igen. Ulykken forandrede mit syn fuldstændigt. Pludselig skulle en hel masse menneske se og mærke på den krop jeg altid har skjult under lag af tøj. For en pige der aldrig har kunnet vise sin krop i bikini, er det utroligt grænseoverskridende at skulle hive op i blusen foran et helt team af læger. Men det hele har gjort mig mere selvsikker omkring min krop, for lægerne så jo ikke forargede ud over min maves udseende, som jeg ellers havde bekymret mig for, nej de var interesserede i det indre. præcis som en mors altid har prædiket for en “det er det indre der tæller”. Ulykken har givet mig 5 ar på maven, men på trods af dem har jeg netop købt min første bikini – og jeg kan ikke vente til det bliver sommer igen og jeg kan vise mave, deller og ar stolt frem i en bikini med mit nyfundne selvværd.

Tina

selvværd for mig, er når jeg føler mig omgivet af kærlighed fra mennesker jeg holder af – der føler jeg mig allermest værd 🙂

Lise'ness

Jeg har siden jeg var helt lille døjet med undervægt. Jeg havde det dårligt med mig selv og gjorde alt for at tage på. Der skete bare ikke noget. Da jeg skulle til at begynde i gymnasiet sagde jeg til mig selv: “fandme nej, min undervægt skal sgu ikke få mig ned med nakken!”. Jeg begyndte at slappe af med min krop og sige til mig selv at jeg var pæn som jeg var. Nu efter 1,5 år med en acceptering af min krop, har jeg taget 2,5 kilo på. Og jeg har aldrig haft det så godt med mig selv!
Så bare slap af og sig til dig selv og sig: “du er smuk som du er!”, så går resten af sig selv(med et lille skub i form af kost og motion).
Selvsikkerhed er at acceptere at alle mennesker er forskellige, og at det er det der gør os smukke!

Amalie

Godt selvværd handler om at vise hvem man er og føle sig tryg i sin krop og sine meninger.

Sandra

Godt selvværd for mig er at jeg kan kigge på mig selv og hver dag, og tænke hold da op hvor er jeg smuk. Selv om jeg måske en dag har nogle urenheder, eller make up og hår ikke sidder særlig godt, så ville jeg kunne sige at jeg var smuk, og føle mig godt tilpas.
Godt selvværd er for mig at jeg kan klare dårlig kritik fra andre, men også god kritik. At selvom jeg måske har 1-3kg for meget på kroppen, så elsker jeg mig selv alligevel.. Godt selvværd er at jeg kan klare at miste folk som har betydet noget, uden at bebrejde mig selv for det, at kunne se at det dårlige der sker, ikke altid er min skyld. Godt selvværd er at føle at min krop har det godt.
Godt selvværd hænger nok også rigtig meget sammen med at ha’ en familie der er gode til at støtte en og giver en, en masse kærlighed! 🙂
Universbys.blogspot.com

Joanna

Når jeg får afvide, at jeg er god nok som jer er, og når mine veninder får mig til at grine og smile, så føler jeg, at jeg har et perfekt liv.
Klem Joanna!
http://www.joannanielsen.blogspot.com

Rikke N.

Selvværdet er fundamentet i vores selvopfattelse. Det er en følelse af at være værdsat, som den man er og have ret til at være den, man er . Det er en viden om og en oplevelse af, hvem man er, så selvværd er altså en indre kerne i et menneske, hvor man hviler i sig selv.
Selvtillid er ikke det samme som selvværd. Selvtillid er noget, vi gør (færdigheder), mens selvværd er noget, vi er (egenskaber). Man kan sammenligne begreberne med et hus. Selvværdet er fundamentet (det er stabilitet og solidt), og selvtilliden er alt det, der er inde i huset (fx materialerne og indretningen).
Kort sagt, man opbygger selvværd, når de bliver mødt af en accepterende opfattelse af mennesker, og når de mærker/har tillid til, at de er ønsket og værdifulde, præcis som de er

Din kommentar