Wet n Wild Coloricon

23.10.11

Der er blevet ryddet godt og grundigt op i Wet n Wilds sortiment, det har betydet, at der er kommet nye standere i butikkerne. De gamle coloricon trioer er blevet skiftet ud med nye og coloricon paletterne med seks skygger i er udgået, mens der er kommet tre helt nye paletter med otte øjenskygger i hver. De er virkelig værd at glæde sig til, hvis du endnu ikke har set dem.
Pudderdåserne har fået lov at teste og herunder får du min dom over alle ni paletter. Jeg kan godt røbe, at jeg er ret begejstret, men det kommer næppe, som den helt store overraskelse.
Alle øjenskyggerne er testet på armen uden en primer eller base under, supplerer du med sådan en, får du endnu mere øjenskygge for pengene.

Wet n Wild Coloricon Eye Shadow Trio
Det er seks rigtig fine trioer Wet n Wild har sammensat. Der er noget for enhver smag og de kan alle bruges både til hverdag og fest. Alle farverne kan fint bruges alene, men fremhæver fint hinanden til de forklarede looks, afhængigt af hvad man er i humør til. På alle æskerne er der en vejledning og som hjælp står der også på hver enkelt øjenskygge, hvor den skal placeres, for at opnå det tiltænkte look.

Wet n Wild Coloricon Eye Shadow Trio koster 49,95 og kan købes i Føtex og Bilka.

I Dream Of Greenie(E 331)
Photobucket
En i mine øjne ret unik trio. I Dream Of Greenie består af en helt lys mintgrøn med perlemor, en græsgrøn med ganske lidt perlemor og en kraftig limegrøn med perlemor. De er rigtig fine i kombination og selvfølgelig også hver for sig.

I’m Feeling Retro (E332)
Photobucket
Denne trio består af tre rigtig fine firser farver, en klar hvid med perlemor, en blå turkis med perlemor og en pink med en blålig undertone igen med perlemor. De ser lidt umage ud i paletten, men de fungerer rigtig fint sammen og alene er der især smæk på den blå og den pink farve.

I Got Good Jeans (E333)
Photobucket
En kraftig sølvblå, en mørk navy med let shimmer og en varm guld nuance udgør denne trio, med det meget passende navn I Got Good Jeans. Det er ingen sag at lave et super dramatisk look med de tre farver og til hverdag kan den også fint bruges.

I’m Getting Sunburned (E334)
Photobucket
Et meget fint navn til en meget fin trio, som består af en helt lys pink farve med masser af perlemor, mørk rødbrun med brunt og guld glimmer og en mørk gylden bronze farve. Den mørke rødbrune nuance er super fin og det fine glimmer ligger rigtig pænt og falder ikke ned under øjet. Du kan både bruge I’m Getting Sunburned til de diskrete hverdagslook og skrue op for intensiteten til fest.

Silent Treatment (E335)
Photobucket
Den helt klassiske palette med en lys ferskennuance med perlemor, en kold brun nuance med glimmer og en mellem gråbrun nuance med perlemor. Du kan sagtens lave festlige looks med disse farver, men den egner sig endnu bedre til hverdag.

Spoiled Brat (E336)
Photobucket
En kraftig sølvgrå, en sort med sølv glimmer og en neon pink nuance sørger for, at du med denne trio let kan fremtrylle et rigtig lækkert festlook. Der er intet diskret og stille over disse farver, men med let hånd kan du selvfølgelig sagtens peppe hverdagen op også.

Wet n Wild Coloricon Eye Shadow palette
Som nævnt udgår paletterne med seks farver i, det er selvfølgelig trist, men de nye paletter med otte farver, løfter nu arven ganske godt. Allerede i juli begyndte jeg at læse om disse paletter og se billeder af dem rundt omkring på nettet, derfor gik jeg straks i gang med at undersøge, hvornår de kom til Danmark. Så ventede jeg… og ventede… og ventede lidt mere og pludselig i onsdags ringede telefonen og den skønne kvinde i den anden ende fortalte, at NU er de her.
Som på trioerne er der bag på hver palette en vejledning til de looks, du kan lave med øjenskyggerne i paletten og ligeledes er placeringen for farverne præget i hver øjenskygge.
Wet n Wild Coloricon Eye Shadow palette koster 59,95 kroner. Jeg troede ikke rigtig på det, så jeg var nødt til at ringe og sikre mig, at det nu også er den korrekte pris. Og det er ganske vist, paletterne koster virkelig 59,95 kr. Det betyder at øjenskyggerne kun koster 7,50 kroner stykket. Ja, jeg undskylder udpenslingen, men det er da en helt utrolig pris. De kan findes i Føtex og Bilka.

Petal Pusher (E736)
Photobucket
Farverne i denne palette ser lidt lysere og mindre pigmenterede ud på billederne, end de i virkeligheden er. Petal Pusher indeholder nogle virkelig smukke lilla og bordeaux nuancer, super anvendelige og meget klædelige for langt de fleste. I den ene side er der en helt lys mat lyserød, en mat lyng lilla, en lilla med shimmer og en blålilla med glimmer. I den anden side er der en lys pink med let perlemor, en lys bordeaux, en mørk bordeaux og en gråsort med glimmer. Du kan lave helt diskrete looks, men også langt mere vovede kombinationer med de otte farver.

Blue Had Me At Hello (E737)
Photobucket
Som navnet antyder, får du i denne palette en bred vifte af forskellige blå nuancer. I den ene side finder du en hvid med shimmer, en sølvgrå, en mørk marineblå med lilla glimmer og en helt mat sort. I den anden side finder du en lys mintgrøn, en lys turkis, en marineblå og en sort med glitter. Jeg er helt vild med blå og særligt de mørkeblå nuancer er super fine. Den matte sorte er hele palettens pris værd helt alene, den er nem at blende og bliver ikke blå, grøn eller noget som helst andet end sort, når den kommer på. Begge de forklarede looks er fine, men du kan også sagtens selv lege med farverne på kryds og tværs.

Comfort Zone (E738)
Photobucket
Igen et ualmindelig velvalgt navn. Det er ikke i denne palette, du finder de vildeste farver, men det gør dem ikke mindre fine. Det er en meget anvendelig palette og jeg kan ikke komme i tanke om nogen, som ikke ville kunne bruge den. Den ene side består af en helt lys peachy beige, en kobberfarvet skygge, en bronzefarvet og en mørk rødbrun med kobber glimmer. Den anden side består af en gråbeige med et let grønligt skær og perlemor, en lys grøn med perlemor, en brunsort nuance med guld glimmer og en rødbrun med blågrøn duochrome effekt. Den sidste farve er meget fin og den løfter paletten op fra det jævne til alligevel at være ret særlig.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Denise

Er der nogle af palletterne du vil kunne anbefale til grønne øjne?? Jeg er lidt i tvivl om hvilke der vil passe bedst 🙂 Og ellers kommer jeg bare til at købe dem allesammen, og det har jeg altså slet ikke penge til, så håber du kan hjælpe mig 😀
Hilsen Denise
http://passionsforpolish.blogspot.com/2011/10/bedende-hundejne-d.html

Pudderdåse Helene

Hej Denise!
Hvis jeg SKAL vælge, bliver det Petal Pusher, de lilla og bordeaux farver er rigtig fine til grønne øjne 🙂
Mvh. Helene

Denise

Tak 😀
Tror du den grønne øverst vil passe?? Er lidt forelsket i farverne 😉

Pudderdåse Helene

Det var så lidt 🙂
Min holdning er, at man kan bruge lige præcis det, man vil.
Dog anbefaler jeg altid, at man prøver grønne nuancer på (hvis man har grønne øjne, blå hvis man har blå øjne osv.).
Grunden er, at den grønne farve kan “stjæle” opmærksomheden fra øjnene, det kan resultere i at øjnene ser helt døde ud. Det er selvfølgelig kun nogle helt bestemte nuancer, som har denne kedelige effekt, men resultatet er aldrig kønt. Lige præcis med denne trio, tror jeg ikke, at chancen er så stor.
Mvh. Helene

Mette Straa

Jeg har glædet mig såååå meget til “Blue had me at hello” haha YAY!

Pudderdåse Helene

Den er også så fiiiin <3

Kat

Glæder mig til at prøve Blue had me at hello – elsker blå farver til mine brune øjne!

Pudderdåse Helene

Det er også super pænt til dig <3

Maria

Hvor er de fine, og hvor er der mange fede forskellige kombinationer!
Nu hvor de er så billige, ved I så, om de er fyldt med alle mulige mærkelige stoffer og kemikaler, for jeg synes tit, man hører, at især “supermarkeds makeup” er fyldt med alle mulige mærkelige ting?
Maria
http://www.enfarverighverdag.blogspot.com

Pudderdåse Helene

Hej Maria!
Jeg må med skam tilstå, at jeg ikke har kigget på de nye. Jeg har hørt meget skidt om anden makeup men aldrig om Wet n’ Wild. Jeg vil ikke sidde her og skrive at et mærke er “giftigt” og at andre ikke er. Oftest handler det om øjnene, der ser. I dette tilfælde kan jeg bare sige, at jeg aldrig har haft problemer, hverken med mascara, øjenskygger, læbestifter osv. Jeg har ualmindelig sarte øjne, men jeg har aldrig reageret på Wet n Wild.
Jeg har ikke tid til at gå igennem samtlige ingredienslister foreløbig, men jeg skriver det naturligvis på min To-do list 🙂
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *