Spar 10 procent på AL skønhed, makeup og parfume i Magasin

17.10.11

20111017-163127.jpg

Ja, man kan også blogge fra E20 vestmotorvejen (bare rolig, jeg sider på passagersædet). Men når nu det var sådan en god nyhed syntes jeg, I skulle have den med det samme.

Som led i Magasins superbazaar er der ti procent på ALT beauty. Det gælder også på Magasins webshop, hvor alt er sat ned med 10 procent.

Der er mærker som MAC, Bobbi Brown, Clinique, Smashbox, OPI og en masse andet at vælge mellem.

Superbazaar varer indtil 23. oktober, og der er også tilbud på meget andet end makeup og skønhed.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Thea

Åh, hvor er det godt at turen går til København imorgen! Skal vist ind og gramse på lidt lækkerier fra Magasin.

Pudderdåse Katja

Rigtig god tur 🙂

Karen

Og jeg var forbi i går – og kom til at bruge alt for mange penge hos MAC… Så nu er Lightscapade hjemme og min første Face and Body. Og jeg må sige, at Lightscapade allerede er et hit. Den er godt nok smuk. Face and Body kunne måske være min nye ynglings foundation – men der skal lige testes lidt mere, men den ligger smukt på min hud! Hvad er jeres erfaring med FandB?

Pudderdåse Katja

Jeg er ikke fan, men alle andre – inklusive Helene – elsker den 🙂

Karen

Nu har jeg også kun brugt den i en halv dag – så det er nok lidt tidligt at udtale mig om den… Men lige nu på dag 1 – syntes jeg at den er rigtig god 🙂 Men vi får se. Jeg har det med at forelske mig et produkt for så at ikke kunne lide det efter et stykke tid 🙂

Marie Krog Andersen

Hej Katja,
Tak for en dejlig side! Det lyder jo som om man faktisk godt kan få smuk hud, hvis man ved, hvad man skal købe. Nu har jeg læst nogle artikler herinde med tilhørende kommentarer; og der linkes til en masse produkter og det lyder så skønt og lækkert alt sammen. Men jeg har lidt mistet overblikket – så jeg tænker: Katja kan du hjælpe mig? Kan du anbefale mig hvad jeg skal købe til pleje af mit ansigt? Jeg tænker creme, rens og hvad du ellers mener jeg bør have (og skal jeg købe det produkt du anbefaler i den her artikel https://pudderdaaserne.dk/2011/08/21/forstorrede-porer-og-hudorme-eksfoliering-og-peeling/ ? hvis ja: er det en creme eller bruges det under ansigtscremen?)
Min hud på kinderne er lidt tør og i T-partiet lidt fedtet. Det jeg rigtig gerne vil ændre på er forstørrede porer og hudorme i T-partiet (jeg har været til div. kosmetologer og prøvet div. ting, som jeg ikke rigtig synes gjorde nogen forskel, så det er jeg holdt op med).
Hvis det du anbefaler kun kan fås i en helt særlig butik, så køber jeg det der 🙂 men hvor ville det dog være dejlig nemt, hvis jeg bare kunne smutte ned i Matas eller Magasin – til gengæld er jeg ikke specielt prisfølsom.
Mange hilsner fra Marie

Pudderdåse Katja

Hej Marie
Jeg svarer dig lige andetsteds 🙂
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *