Update på Fall Colour, Lightscapade og onlineshoppen

13.10.11

Jeg har været i kontakt med det halve af Magasin i dag, og der er en del tekniske problemer på onlineshoppen, men de knokler som bæster for at løse dem. Det ser allerede meget bedre ud nu.

Den gode nyhed? Jeg har fået tigget mig til at lige nu er der en stak Lightscapade mere på onlineshoppen til jer.

Ellers er der godt fyldt op på lagrene i de enkelte Magasin, så I kan tage forbi København, Lyngby, Århus, Odense eller Salling i Aalborg og kigge. I kan altid ringe i forvejen på Magasins hovednummer og blive stillet om. Så kan de evt. lægge til side. 33 11 44 33.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
37 kommentarer
Liselotte

Godt arbejde, og jeg glæder mig til min kommer. I plejer jo altid at have ret:-)!

Pudderdåse Katja

He he. Tak 🙂

Ditte

Hej – hjælp mig lige 🙂 Hvorfor er den fantastisk? Vil den give mig et smukt sundt skær som ingen anden blush? Og… dejlig blog som jeg allerede har hentet mange gode råd fra – et “dyrt” men godt bekendtskab 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Ditte!
Mange tak for rosen, tro mig, det er også dyrt for os 😀
Lightscapade er en highlighter og den vil ikke egne sig som blush. Det er tilgengæld en ualmindelig smuk highlighter.
Mvh. Helene

Hanne

Ja jeg er også hoppet med på vognen og har købt den – tror den kommer idag.
Viser I den ikke “in action”? 🙂

Pudderdåse Katja

Jo da!

Liselotte

Min er her. Den er lige så stor som den fra Youngblood, det var en overraskelse:-)
Den ser rigtig fin ud, må prøve den på et tidspunkt, når den jeg har på, har forladt mine kinder;-)
Og så fik jeg en parfumeprøve, som jeg jo bliver nødt til at smide ud, hvor synd, suk.

Pudderdåse Katja

Øv… Kan du ikke give den til en veninde i stedet?
Glæder mig til at høre din dom!

Liselotte

Nu har jeg lavet et indlæg hos mig selv, så husker jeg bedre, at jeg skal “afsige dom”;-)

Liselotte

@Katja,
Den er rigtig fin, men markant mere diskret end den fra Youngblood.
Jeg lagde den på med en MAC 116 og den var nem at bruge.

Pudderdåse Helene

Hej Liselotte
Hvad hedder den fra Youngblood? Er det også en limited?
Øv med parfumen, kan du ikke tåle det?
Mvh. Helene

Liselotte

Den hedder Mineral Radiance i farven Splendor. Du kan se den på min blog, for jeg har lige lagt et indlæg op, så man kan se dem overfor hinanden:-)

Liselotte

Og parfumen, nej desværre. Og min mand er ikke bare berøringsallergisk overfor parfume, han besvimer næsten, hvis det er i luften.
Han står altid og venter uden for parfumeafdelingen og når jeg så kommer ud, spørger han om, jeg fik købt noget – og bliver helt glad, når jeg siger ja. For så er han jo ikke skyld i, at jeg heller ikke må bruge dette eller hint produkt herhjemme.
Den eneste ting, som jeg har med parfume i, er min Strobe Cream, men den kan han heldigvis tåle at jeg bruger – jeg får stadig kys på kinden, selv om jeg har den på:-)

Pudderdåse Helene

OMG hvor er det synd for jer begge to 🙁
Mvh. Helene

Pudderdåse Helene

Hej Liselotte!
Tusind tak 🙂
Mvh. Helene

Liselotte

@ Helene,
Det er faktisk ikke så svært lige det med parfumen, man har verdens bedste undskyldning for ikke at købe noget bras og jeg er faktisk også selv berøringsallergisk overfor nogle duftstoffer.
Næ, det der er surt kan du se i indlægget inden de med de to highlightere, nemlig at jeg er allergisk overfor de gængse røde farvestoffer i læbeprodukter, mine læber kan sågar begynde at bløde. Det er lidt sværere at gøre noget ved, ikke?

Pudderdåse Helene

EEEjj Liselotte. I lyder til at være hårdt ramt 🙁
Aee

Liselotte

Nu er det heller ikke værre, men tror du mit forsøg med barriere mellem læber og læbeprodukt har en kinamands chance?
Det var en indskydelse jeg fik, da jeg kom til at tænke på den der beige Mac-ting til at gøre læberne farveløse med.

Pudderdåse Helene

Hej Liselotte,
Jeg ville nok vælge en bleg lipliner i stedet for Lip Erase, for den tror jeg ikke vil virke. Det er et forsøg værd, men vær forsigtig ikk’
Hvad hedder de farver, du ikke kan tåle?
Kh. Helene

Mette Straa

JEG FIK DEN! Stod foran Magasin (odense) da de åbnede i dag! Men de havde en hel stak tilbage og jeg fik et direkte telefon nr. til min MAC dame 😛

Christina

Findes der ikke en sød sjæl derude der bor i nærheden af en magasin, for det gør jeg nemlig ikke selv, der kunne købe sådan en med til mig, hvis de alligevel skal i magasin? Jeg kan kontaktes på sandberg85@gmail.com… Jeg bukker og takker hvis der findes en sød sjæl derude:) for jeg vil ikke give yderligere 150 + for en togbillet, bare for at få fat i sådan en. Og jeg ville self. overføre pengene til den…

Pudderdåse Katja

Jubiii!

Christina

Så lykkedes det endelig. Jeg måtte indse at det ikke ville lykkedes mig at skaffe den på anden vis, og jeg vil heller ikke give overpriser på TS eller eBay(selv jeg også skulle have en billet, så må man ofre sig engang imellem:)) De har i øvrigt masser i Odense magasin.

Pudderdåse Katja

Så fik du forhåbentlig en dejlig tur ud af det 🙂

Liselotte

@Helene,
Det lyder som en ide.
Vedr. farvestof tror jeg, at det værste er E 120. Men jeg kan heller ikke frikende gule farvestoffer – spiser kun bolsjer fra Økoladen af samme grund:-)
Det var faktisk en lipliner (fordi der er dumme olier i de fleste læbestifter), der fik mig til at bløde – en fra Shiseido i en lys rosa. Jeg må se at finde ud af, hvilket fravestof den indeholder, jeg tjekkede den kun for, om den havde nøddeolie i.
Men jeg vil forsøge mig med en lipliner, der hedder “Pout” fra Youngblood, som jeg har i skuffen. Den indeholder i hvert fald ikke E 120 og heller ingen nødde- eller mandelolier. Den er også rigtig blød og fin.
Årsagen til, at jeg bruger en del Youngblood er faktisk, at de rare mennesker har deklarationer på deres website. Så betaler jeg til gengæld gerne “kassen” for deres produkter, for billige er de ikke!

Pudderdåse Helene

Jeg krydser fingre og håber det går.
Kan du tåle sesamolie?
Kh. Helene

Liselotte

På en god dag;-) Nej, helt ærligt, så ved jeg det ikke. Jeg kan spise en smule sesam, men ikke store mængder.
Den læbeblyant fra Youngblood kom jeg i tanke om, at jeg tog på og sad herhjemme med en hel dag uden “skader”. Så den er absolut et forsøg værd igen. Og som sagt er den ret blød og tørrer ikke læberne ud.
Jeg ville jo bare gerne prøve en mere “rigtig” løsning end en læbeblyant og tænkte at Lip Eraser eller Prep + Prime Lip, som jeg også købte kunne være en mulighed for at kunne putte noget andet ovenpå.
Ekspedienten hos MAC foreslog at jeg lagde Prep + Prime nederst og Lip Eraser ovenpå og så et læbeprodukt, f.eks. den Cremesheen Glass, som jeg tidligere har købt, som også driller og får læberne til at blive irriterede (dog uden blod!).
De er meget seriøse hos MAC og siger klart, at jeg skal teste de to barriereprodukter først og hver for sig. Prep + Prime har virket uden at gøre skade, Lip Eraser kommer på i morgen:-)
Desuden skal jeg komme tilbage, hvis jeg reagerer allergisk og få noget andet med hjem som erstatning. Så de er ansvarlige og ganske flinke.

Liselotte

@ Katja,
Det der med at den er meget diskret, er jeg åbenbart ikke ene om.
På den website, der hedder makeupalley.com er der en række reviews, hvor en tendens er, at hvis man har lys hud, kan man ikke rigtig se den…
http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=86387/Lightscapade_Mineralize_Skinfinish_/MAC/Highlighters
Jeg finder nok noget at bruge den til, men til at se friskere ud vinder Youngblood p.t.:-)

Pudderdåse Katja

Neeej, jeg har også lys hud. Men den ER diskret. Det er det gode.
Jeg har et indlæg og billeder på vej 🙂
Jeg forstår ikke helt den fra Youngblood. Den er jo pink og mørk, er det ikke en blush?

Liselotte

Meget diskret:-)
Glæder mig til at se den på dig, måske er jeg endnu en gang en klovn;-)
Den fra Youngblod bliver lys (lysere end Lightscapade) med et let pink/koral skær, når man kører børsten rundt i den. Hvis man vil have en blusheffekt, skal man meget forsigt holde sig i siden af den, men jo det kan den også bruges til.

Pudderdåse Katja

Nej! Aldrig en klovn.
Hvordan bruger du den?

Liselotte

Tak, det var pænt sagt:-)
Jeg bruger den forsigtigt med en MAC 116 øverst på kindbenene. Men ikke nok med, at den er diskret, den forsvinder også i løbet af en to-tre timer, mens den anden fra Youngblood hænger på til jeg går i seng.
Det siger sig selv, at der har været det samme under begge, nemlig samme fugtighedscreme og Shiseido foundation.

Pudderdåse Katja

Giv den gas! Og flere steder. Se i det nye indlæg, jeg lige har lagt på.

Liselotte

@ Katja,
Tak for superpædagogisk, nyt indlæg:-) Og jo, jeg skal nok forsøge med noget mere gas.
I har begge været uvurderlige for tiden, hvor jeg er ved at lære at bruge makeup i en alder af nogle og 40 år. Efter et solidt vægttab med pludseligt opståede og markerede kindben og den slags, har jeg haft overraskende meget brug for hjælp og makeup til at vænne mig til mit “nye” ansigt. Før levede jeg højt på mine friske, runde kinder, men den tid er lidt forbi;-)

Pudderdåse Katja

Tak for de pæne ord, dem sætter vi stor pris på. Og hvor er du sej! Markerede kindben er jo faktisk kun en fordel. Især når man lærer at udnytte dem.
Tro mig, jeg ved det… Jeg har et vægttab på 35 kilo bag mig og tæller stadig nedad 🙂

Liselotte

Så lidt:-)
Et vægttab som dit er jo helt vildt, det kan jeg ikke leve op til, men spørgsmålet er også om det ville være sundt for mig. Jeg har tabt 15-16 kilo og har en BMI på ca. 23.5 nu. Måske forstsætter min vægt længere ned, det får vi se, men 20 kilo mere vil være en rigtig dårlig ide.

Pudderdåse Katja

Ej, det ville nok være en ret dårlig ide! Med et BMI der, så er det ved at være tid til at stoppe.
Jeg skal lige smide ti mere 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *