Så er MAC Fall Colour med Cindy Sherman online (næsten)

12.10.11

Så kom MAC Fall Colour endelig online. Find den her. Eller det vil sige næsten. For hele kollektionen er ikke på og en del produkter mangler billeder. Og det hele er lidt rodet. For eksempel ligger Lightscapade ikke på siden endnu, men du kan finde den, hvis du søger. Og det vil du, hvis du vil have den, for den bliver snart udsolgt! Det er faktisk lidt synd for Magasin at linke til siden nu, men jeg synes, det ville være endnu mere synd for jer, hvis tingene når at blive udsolgt. Så prøv søgefunktionen på det, I ikke kan finde.

Kollektionen der skiftede navn
Jeg vil også lige benytte mig af lejligheden til at forklare navneskiftet med jer. Kollektionen hedder nu Fall Colour og ikke Cindy Sherman. Men den bærer stadig Cindy Shermans ansigt på billederne. Navneskiftet skyldes ifølge fuldstændig ubekræftede rygter, at parterne er blevet uenige, og at MAC har haft behov for at markere, at Cindy Sherman har bidraget med billederne, men i øvrigt ikke til produkterne.

Det bliver kollektionen dog ikke anderledes af og billeder og produkter er de samme.

Læs foromtalen her
Se sneak peek på udvalgte produkter her
Shop kollektionen her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
34 kommentarer
Liselotte

Det var lidt af en anbefaling af “Lightscapade”. Den er fundet v.h.a. jeres gode råd:-)

Pudderdåse Katja

Ja jeg ved det 😀 Men den er bare såååå fin og man ved ikke hvornår chancen kommer igen. Jeg har personligt ventet i årevis!

Katja

Jeg har bl.a. en quad fra looket. Har haft den i ca 14 dage, og er helt solgt!

Pudderdåse Katja

Hvilken???

Katja

Den hedder vit Parlour Smoke. Jeg har den ikke lige på mig 🙂
Lightscapade er vist ikke ligeså hypet i Lonon (eller også har de bare bunker flere), for jeg købte den i dag i min lokale MAC. Ganske fantastisk er den. Highlighter for life 🙂

Ditte

ja jeg fandt den også, men har lige fået mail fra magasin at den er udsolgt,
øv øv, må se om jeg overlever, suk men tak for en super blog :0)

Ditte

hov fik ikke lige skrevet at det er Lightscapade som er udsolgt.

Liselotte

Hvornår bestilte du, for jeg har hidtil kun fået en ordrebekræftelse?

Ditte

jeg bestilte omkring kl 14, og fik svar tilbage ca 1 time senere.

Liselotte

Okay, så er det da noget pjat, at de ikke har skrevet udsolgt ud for produktet. For min bestilling gik jo først igennem kl. 18.52!

Ditte

helt enig, de er ikke så gode til at skrive udsolgt på deres ting, har snart prøvet det et par gange desværre.

Pudderdåse Katja

Argh nitte!!! Det er jeg ked af!

Liselotte

Nå, men jeg har nu også lige købt en rigtig god lignende en fra Youngblood, så det går nok for mit vedkommende.
Men Katja, hvordan skal du komme over tabet, hvis din også er udsolgt:-(?

Pudderdåse Katja

Jeg har den jo allerede fra presseudsendingen 🙂

Pudderdåse Katja

Ellers var nogen kommet til skade!

Pudderdåse Katja

Ja. Det er sgudda for dumt.

Liselotte

Det er godt, jeg er helt lettet på dine vegne:-)

Pudderdåse Katja

Tak for omsorgen 🙂

Camilla

Hej Katja
Lidt off topic, beklager, men er der en anmeldelse af Diors “Diorskin Forever” undervejs? Jeg håber sådan, at den kompakte version er et hit 🙂

Pudderdåse Katja

Åh ja, det skylder jeg. Problemet er, at jeg har fået købt dem en anelse for lys. Så jeg skal lige af med sommerfarven, for de er min vinterfarve 🙂

Camilla

Jamen, så vil jeg se frem til at vinteren sætter ind 🙂

Pudderdåse Katja

Brrr. Synes allerede den har gjort det!

Christina

Jeg stødte på lightscapade i Odense da jeg skulle finde en fin highlighter. Der var den eller den jeg købte… Så hvis man bor på Fyn/Odense, kan man passende tage en tur i magsin for at se om de stadig har den. Var i magsin i starten af okt. det var der den var der.

ditte

hej igen.
har lige fået mail fra magasin og det viser sig at de har lavet totalt rod i min bestilling så lightscapade er ikke udsolgt endnu, som de skrev til mig i går, så nu burde der være en på vej til mig, endelig :0)

Liselotte

Uha, der er håb;-)

Pudderdåse Katja

Jubiiiiii!

Liselotte

Jep, den er netop afsendt:-)
Tænk at skulle være blandt de heldige 10:-)

Christina

De har fået ti bestillinger til morgen, og den er udsolgt igen. Har skrevet til dem er for dårligt de kun har ti på lager og spurgt hvornår de så får nye hjem…

Pudderdåse Katja

Skynd dig ind på siden! Den er der nu!

Christina

Tak for tippet:) jeg var derinde for et par timer siden, og der var den der ikke, og de svarede tilbage i formiddags at de ikke fik den igen eftersom det var en limited. Det er derfor det undrer mig hvordan pludselig kan være der igen. Jeg håber den er god nok, og den er bestilt nu, så krydser jeg fingre for den også bliver sendt i morgen:D

Pudderdåse Katja

Håber du bliver glad for den!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *