Håndcreme på prøve: Yves Rocher Beauté Des Mains

26.09.11
YR cold weather hand balm

Pudderdåserne er klar med næste håndcreme i serien: Håndcreme på prøve. Oprindeligt var det meningen at lave én enkelt artikel, hvor vi testede cremerne. Meget hurtigt blev det dog meget omfattende og derfor har vi i stedet valgt at skrive om én creme af gangen. Alle cremerne bliver bedømt ud fra de samme kriterier, nemlig ingredienser, absorption, fugtende/plejende egenskaber, duft og konsistens.

Det er Yves Rocher, som står for håndcremerne i dette tilfælde, det er nemlig en serie af forskellige håndprodukter, hvoraf jeg har testet to af cremerne. Cremerne er den lette 2 In 1 Beautifying Hand & Nail Cream i tube og den noget mere plejende Cold Weather Balm Enriched With Shea, som desværre kun kommer i en krukke.
Hele serien indeholder Arnica, da den hidtil brugte Arnica Montana er en sjælden plante. Har Yves Rochers forskere udvalgt en ny type: Arnica Chamissonis, som dyrkes økologisk på Yves Rochers egne marker i La Gacilly.

Duft
Begge cremer dufter mildt parfumeret. 2 In 1 Beautifying Hand & Nail Cream er lidt friskere, hvor Cold Weather Balm Enriched With Shea er lidt rundere. Klassisk sæbe og en sødme fra honning er det, jeg forbinder duften med. Duften er på ingen måde overvældende og forsvinder efter kort tid.

Konsistens og absorption
Cold Weather Balm Enriched With Shea er fed, god og plejende. Det plejer at betyde, at cremen er lang tid om at trænge ind i huden, men det gør sig ikke gældende i dette tilfælde. Virkningen holder dog og sørger for god beskyttelse trods hyppig vask af hænderne. 2 In 1 Beautifying Hand & Nail Cream er ganske let og en ganske lille mængde sørger for god fugt og pleje. Cremen trænger hurtigt ind, dog skal du være opmærksom på, at har du meget tørre hænder, er det en god idé at tage cremen på af to gange, det går hurtigere end at tage en stor mængde første gang.

Ingredienser
2 In 1 Beautifying Hand & Nail Cream og Cold Weather Balm Enriched With Shea indeholder masser af gode og nærende olier, glycerin som holder på fugten, silikone som lægger en beskyttende hinde på huden og får huden til at se glat ud, og masser af antioxidanter. Cold Weather Balm Enriched With Shea indeholder flere og kraftigere olier og som navnet antyder sheasmør.
Begge cremer indeholder som nævnt Arnica, som ifølge Yves Rocher beskytter mod ydre påvirkninger. Arnica indeholder helenalin, som har anti-inflammatorisk effekt, men som desværre også kan virke stærkt hudirriterende og allergifremkaldende.

Plejende egenskaber
I de uger jeg har testet de to cremer har jeg ikke haft en eneste neglerod. Det får jeg desværre ofte, hvis jeg glemmer at pleje neglebåndene specifikt. Det har jeg med vilje undladt at gøre, mens testen stod på.
Cold Weather Balm Enriched With Shea føles utrolig behagelig på huden og den rige konsistens eliminerer øjeblikkeligt enhver tørhed og ubehag. Jeg har haft den med på arbejde, hvor mine hænder bliver sprittet af i et væk og de har slet ikke været så tørre, som de ellers bliver. Jeg oplever at cremen bidrager med en beskyttende hinde, som holder huden smidig.
Den lettere 2 In 1 Beautifying Hand & Nail Cream giver også en god beskyttelse, men effekten holder ikke efter håndvask. Til gengæld kan den nemt smøres ind lige efter, du har pjasket med vand.

Summa summarum
Det er især Cold Weather Balm Enriched With Shea er jeg blevet lidt afhængig af, jeg kan godt lide duften og den plejer hænderne virkelig godt. Det er selvfølgelig ikke med min gode vilje, at den er i krukke, men jeg får alligevel brugt den op så hurtigt, at det næppe vil udgøre et stort problem. Fordelen med 2 In 1 Beautifying Hand & Nail Cream er, at den trænger lynhurtigt ind i huden. Begge cremer er drøje i brug og lader sig fint transportere i tasken.

Yves Rocher serien Beauté Des Mains består udover de ovennævnte cremer af en rensegelé, en intensivt plejende håndcreme og en fugtgivende håndcreme. Produkterne koster mellem 20-45 kr. og kan købes i Yves Rochers danske webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
juul

Vill bara fråga var man kan köpa ‘Cold Weather Balm Enriched With Shea’?

Pudderdåse Helene

Hej Juul!
Hvis du bruger linket nederst i artiklen og derefter vælger Kropspleje & solbeskyttelse oppe i menuen øverst. Så burde det være til at finde, ellers må du endelig skrive igen 🙂
Mvh. Helene

Anja Sand Bjerre

Jeg vil faktisk anbefale den nye rosencreme fra The body shop. Den fåes både i tube og krukke (den i krukken er lidt mere fed og plejende). Jeg har brugt den en uge og synes, at den er fantastisk. Bare et tip, hvis du vil have flere muligheder 😉

Pudderdåse Helene

Hej Anja!
Det lyder godt, den må jeg se om jeg kan få testet 🙂
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *