Fredagsfavorit: Plejeprodukter fra Grøn Balance

16.09.11

Det gør mig rigtig glad at snart alle supermarkederne kan præstere en ”private label” plejeserie med miljø- og allergivenlige produkter. Grøn Balance er foreløbig en af mine favoritter og jeg glæder mig til, at der også kommer ansigtsprodukter i serien. Grøn Balance omfatter både fødevarer, vask, rengøring og personlig pleje.
Det eneste produkt jeg har skullet vænne mig til er shampooen, den har en meget tyndere konsistens end jeg er vant til, men ud over det er konsistens og performance for alle produkterne helt i top.
Selv seriens bodylotion er jeg blevet glad for og det er noget af en bedrift, for jeg har ikke brugt bodylotion (med mindre det var tvingende nødvendigt) i tæt ved 15 år.
Min skønne og meget aktive preteen søn har testet deodoranten for mig og han var rigtig godt tilfreds og det var vores næser også, ha ha!

Der er ti produkter i serien: Shampoo, Shampoo 2i1, Balsam, Dusch, Bodylotion, Deo roll-on, Voks, Håndcreme, Flydende håndsæbe og Flydende håndsæbe refill, de er alle Svanemærket og Astma-Allergi mærkede. Produkterne fra Grøn Balance koster mellem 21,95-44,95 kr. og kan købes i Kwik Spar, Super Spar, Spar, SuperBest og Euro Spar.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Denise

Måske man lige skulle kigge nærmere på dem. Lyder godt! Og så er det jo ikke så dyrt endda 😀
– Denise
http://www.passionsforpolish.blogspot.com

Pudderdåse Helene

Hej Denise!
Nej, det er nemlig til at overskue økonomisk også.
Mvh. Helene

Maiken

Synes det er så dejlig at der efterhånden bliver lavet en del billige “grønne” produkter. Ved I om der er sulfat og/eller silikone i hårprodukterne?

Pudderdåse Helene

Hej Maiken!
Jeg er ikke hjemme i øjeblikket, men jeg kigger så snart jeg kommer i nærheden af produkterne 🙂
Mvh. Helene

Pudderdåse Helene

Hej igen 🙂
Om der er sulfat og silikone i 2i1 shampooen og hårvoksen, ved jeg desværre stadig ikke. I shampooen er der Sodium Laureth Sulfat, men der er ikke silikone i hverken shampoo eller balsam 🙂
Du kan læse mere om produkterne her:
http://www.groenbalance.dk/produkter/personligpleje
Mvh. Helene

Mosse

har ikke prøvet andet end håndcremen, men den kan til gengæld helt klart godt anbefales! har en rigtig god konsistens, fugter uden at fedte og lugter ikke. win win 🙂

Pudderdåse Helene

Jeg er vild med den serie! Så det bliver vi nemt enige om :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *