Signify me by Gitte uncovered fluid mineral foundation – naturlig foundation der forsvinder på huden

11.09.11

Jeg har fået ny yndlingsfoundation, og den kommer fra en noget overraskende kant. Jeg går nemlig altid efter foundations med ekstra holdbarhed, og det er de færreste mineralske foundations, der kommer i nærheden af at kunne leve op til det. Men da jeg prøvede den flydende foundation fra det danske mærke Signify me by Gitte blev jeg meget positivt overrasket.

Den giver den pæneste og mest naturlige finish i en foundation, jeg længe har set, og samtidig så holder den rigtig godt. Det er en af de få foundations, jeg kan bruge, når jeg underviser en hel dag. Jeg er en meget aktiv og varm underviser, og det går hårdt ud over makeuppen.

Ser naturlig ud
Samtidig er det en af de foundations, jeg har prøvet, der ser mindst foundation-agtig ud på huden. Den smelter ind i huden, og ser så naturlig ud, at du ikke kan se, du har foundation på – altså på den gode måde. Den giver illusionen af smuk hud, uden at du ser makeuppet eller malet ud.

Farveudvalget er også fint. Der er tre undertoner at vælge imellem, beige, rosa og abrikos (den tone der de fleste andre steder er at betegne som gule undertoner). Hver af de tre undertoner kommer i fire nuancer, der spænder fra meget lys til meget mørk. De lyseste farver er virkelig lyse, nr. 0 elfenben er en rigtig god mulighed til meget blege hudtoner.

Stort farvespring
Når hver nuance kun har fire farver fra helt lys til helt mørk er der også et meget stort spring imellem. De fleste vil derfor være nødt til at købe to foundations for at få den rette farve. Jeg har en 0 Lys Beige og en 2 Medium Beige, som jeg blander til min perfekte hudtone.

Fordelen ved det er at du kan opnå din perfekte foundationfarve og kan justere den til sommer og vinter. Bagsiden er, at de fleste så skal købe to foundations på en gang, hvilket jo giver dobbelt udgift. Nogle vil selvfølgelig kunne finde det perfekte match i en farve.

Til gengæld er prisen på 275 kroner meget rimelig, især set i forhold til kvaliteten, farveudvalget og konkurrenterne indenfor mineralsk foundation.

Jeg lægger den for øvrigt med fingrene, som forhandleren selv anbefaler. Det fungerer virkelig fint.

Her kan du købe det
Signify me by Gitte uncovered fluid mineral foundation koster 275 kroner og kan købes på Signify-me.com. Der er også en række parfumerier, der forhandler serien.

Hvilken foundation bruger du?

070223 Da webshoppen for længst er lukket og umiddelbart kilde til indhold af meget tvivlsom karakter, har jeg fjernet linket.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
mette

Hej:)
Det lyder rigtig spændende. Lige et spørgsmål: når man skal vælge farve, skal man så vælge efter sin egen huds undertone?
P.S.: Paula’s choice har 10% på alt lige nu.
Mvh
Mette

Pudderdåse Katja

Ja det skal du. Og TAK!

Christina

Hej Katja…
Hvordan har man mulighed for at finde ens nuance? Forhandles de i butikker, hvis ja så hvor? Ved du om man kam få prøver, inden evt køb? Jeg synes det lyder som en mulighed fremfor pudderfoundation når man som mig har tendens til tør hud om vinteren… Jeg bruger nw 15-20, men jeg har ret rødmosset kinder så jeg er tvivl om en ny foundation skal være med gule undertoner i stedet for for at udjævne det røde? Det blev vist lidt langt;)
-Christina

Pudderdåse Katja

Hej Christina
Ja de forhandles i visse butikker. Jeg kan ikke finde en liste på hjemmesiden, men skriv og spørg, så er jeg sikker på, du får svar.
Jeg er generelt skeptisk ved at købe foundation uden at have prøvet først, når man ikke har en klar fornemmelse for sin egen hudtone, men prøv at skrive til Gitte på mailen, der står på siden, så kan hun helt sikkert hjælpe.
Kh. Katja

Christina

Jeg glemte helt at spørge hvordan den dækker. Er det let til medium eller medium til fuld dækning?
Jeg har allerede fået en aftale med hende om at hun sender, hvilket jeg egentlig også bedst kan lide fremfor at man prøver den en gang i butikken og så skal man næsten stå og tage stilling der. Kan godt lide at man har mulighed for at lige have det på huden lidt inden man beslutter sig.
@Louise: hvis du døjer med tør hud om vinteren så prøv kæmpenatlysolie-kaplser. De skulle være rigtig gode. Jeg har ikke selv prøvet det endnu, men vil give det en chance her til vinter når man hud begynder at skabe sig åndssvag:)

Pudderdåse Katja

Let til medium. Knap medium endda. Det er en meget let foundation, men mere dækkende end en farvet dagcreme.

Louise

Jeg har et par spørgsmål mht, hvordan jeg får + faker den perfekte hud, ved ikke hvor spørgsmålene passer ind, men et indlæg om foundation er vidst ikke helt off..
Jeg bruger clinique’s tre-trins-system (nr3 med gel cremen), er virkelig glad for de resultater jeg ser, so far so good. Derudover vil jeg gerne have spf hver dag + en sund glød. Min søde matas-dame fortalte mig, at jeg også burde bruge en ekstra dagcreme pga vinterens tørre luft. Pludselig bliver tre trin udvidet med solcreme, dagcreme og foundation: Det har jeg virkelig ikke tid til! Kompromiset må hedde en farvet dagcreme med spf, no? Jeg har fået anbefalet Bobbi Brown SPF 15 Tinted Moisturizer Oil Free og Origins VitaZing SPF 15, hvilken ville I vælge? Og hvordan ville I påføre den, med fingrene eller som foundation med børste?
Knus Louise

Pudderdåse Helene

Hej Louise!
Jeg bruger selv Bobbi Brown SPF 15 Tinted Moisturizer Oil Free, så det er naturligvis den, jeg ville vælge af de to 😛 Jeg bruger fingrene, en svamp eller pensel alt efter humør, den fungerer glimrende på alle måder.
Mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Og så vil jeg tilføje, at det er noget vrøvl, at du skal have to dagcremer på. Du skal bare have en dagcreme, der er god nok. Er den du har ikke cremet nok? Så skift den ud!

Louise

1000 tak for hjælpen! Må have anskaffet mig en Bobbi 🙂

Trine

Bliver nødt til at stemme i her! Jeg ringede til producenten (Gitte Lindgren) og efterspurgte nærmeste forhandler i Aarhus, og da der ikke er nogen her, der fører produktet, sendte Gitte mig nogle prøver på forsk. farver foundation. Og det kan jeg godt forstå hun gjorde – sikke en foundation, den er jo reklame i sig selv. Den smelter ind i huden, kan klare selv den hårdeste cykeltur og er super nem at lægge på, så det netop ikke ser makeuppet ud. Har aldrig haft så smuk ensfarvet hud før, og er hooked!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *