Her kan du købe Make Up For Ever i Danmark – webshops og forhandlere

04.09.11

Make Up For Ever er et fantastisk mærke, som vi desværre ikke får lov at købe i Danmark. Det er et fransk makeup-artist mærke, som er helt på linje – og på mange punkter over – mærker som MAC og NARS.

I mange år har eneste mulighed i Danmark købe det på Makeup Artist Skolen i Odense, og det kan man stadigvæk. Men nu har Guru Makeup Emporium i London, som længe har taget imod telefonordrer fra Danmark, også åbnet en decideret webshop med blandt andet Make Up For Ever, OG DE SENDER TIL DANMARK.

Det er ikke den bedste webshop i verden. Den er rimelig svær at søge på og finde noget på, men jeg er ligeglad, nu er det endelig muligt at få Make Up For Ever sendt til Danmark. Hallelujah. Prisen for fragt til Danmark er dog 9,50 pund, så det er ikke helt billigt.

Jeg er selv kæmpe fan af deres HD Foundation, som er den foundation, jeg kender, der er bedst til at dække og ser mest naturlig ud på samme tid. Den giver virkelig en smuk og naturlig finish samtidig med at den dækker godt.

Af andre produkter, der er værd at nævne, er deres nye Aqua Liner, som er flydende vandfast eyeliner i alle regnbuens farver, Aqua Cream som er en fantastisk cremeøjenskygge i mindst lige så mange farver, deres klassiske lille #92 øjenskygge og jeg kan blive ved. Absolut et mærke, der er værd at tjekke ud.

Besøg webshoppen her.

Kender du Make Up For Ever? Og hvor køber du det?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
maria

Uh, det var da en farlig nyhed, nu når der lige er gået løn ind på kontoen…
Har længe savlet over deres aqua creams!
Har også selv deres HD Foundation, men kan ikke rigtig få den til at fungere på mig… Hvordan lægger du den på?
/Maria

Pudderdåse Katja

Undskyld :p
Med 187 eller med fingrene. Hvad er problemet? Hvad er det der ikke fungerer?

maria

Jeg synes ikke, den dækker særligt godt – det er det, der er mit problem… Men jeg vil give den et forsøg med en 187. Tak!
/Maria

Pudderdåse Katja

Hmmm. Så skal du måske prøve med denne i stedet: https://pudderdaaserne.dk/2011/05/15/youtube-video-sadan-laegger-du-foundation/

maria

Jeg har netop prøvet med den metode, men den var ikke god… Men jeg vil give den endnu et forsøg 😉
/Maria

Pudderdåse Katja

Ellers prøv samme metode med 187.

Asha

uha jeg er glad for deres hd powder. Udover den har jeg kun en øjenskygge derfra, som til gengæld er helt fantastisk lækker!
Jeg har købt det i udlandet, så jeg håber bare, at den sephora når at åbne i danmark før mine produkter slipper op!

Pudderdåse Katja

Jeg håber også, at Sephora i Danmark får det. Vi ved desværre ikke endnu præcis hvilke mærker de får.

advo

Kommer Sephora ENDELIG til DK? Please say so!

Pudderdåse Katja

Jepper. De åbner i Illum til årsskiftet. Det er bekræftet fra flere sider.
Mit gæt er at det bliver i den gamle MacD, der stadig står tom på hjørnet, men det gæt står helt for egen regning 🙂

Marie-Louise

Hvilken er din/jeres bedste og mest holdbare foundation? Jeg står nemlig og skal til at have en ny, og har faktisk kun brugt L’oreal – de dækker fint, men holder ikke til meget

Pudderdåse Katja

Hej Marie-Louise
Du var røget i vores spamfilter, nu har vi endelig fået gravet dig op. Du kan læse vores bedste bud på holdbare foundations her: https://pudderdaaserne.dk/2011/06/26/de-mest-holdbare-foundations-i-sommervarmen/
Kh. Katja

Bente

Strawberrynet har også lidt. De sender gratis og der kommer hverken told eller moms på.

Pudderdåse Katja

Fedt! Tak 🙂

Ems

Er siden sikker? 😀

Bobbi

Hvor lang tid er de om at levere til dk?

Katja Moikjær

Jeg husker det helt ærligt ikke – det er længe siden jeg sidst har bestilt derfra?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *