Elizabeth Arden: Eight Hour Cream

19.08.11
Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Hvis man skal lave en top tre over skønhedsklassiker, så vil det være svært at argumentere mod at Elizabeth Ardens Eight Hour Cream skulle være at finde på den, set ud fra hvilke produkter der bliver solgt flest af, og hvilke produkter forbrugerne elsker højest.

Men som skønhedsblogger med en svaghed for at nærstudere ingredienslister ser billedet anderledes ud. Der gemmer sig nemlig et knap så kønt billede inde bag den klassiske tube.

Elizabeth Arden sælger deres produkt på, at den “soothes minor skin irritation”. Ud fra den markedsføring så er det godt nok svært at forstå, hvorfor de har valgt at inkludere fem af de særligt allergene parfumestoffer, der er kendt for at være en hyppig årsag til parfumeallergi, hudirritation og problemer.

Hvorfor gør man det? Ja, det bliver endnu mere svært at forstå, når man dufter til cremen. Hjemme hos Helene går den under navnet “lugtecremen”. Den lugter virkelig kemisk og ubehagelig efter vores mening. Folk må jo kunne lide den, siden den sælger, men det er ikke en lugt, jeg nogensinde bliver fan af. Give mig hellere den rene vaselinelugt, den sikkert har naturligt, tak.

Det er ikke fordi, der ikke er gode ting i Eight Hour Cream, for det er der. Mange endda. Lanolin, E-vitamin, mineralsk olie og salicylsyre, som virkelig er en fantastisk kombination til tørre problemområder og læber.

Men så længe Elizabeth Arden inkluderer de parfumestoffer, står jeg over. Heldigvis er der en god nyhed, som jeg har tiltusket mig særlig tilladelse til at afsløre, nemlig at Elizabeth Arden til februar lancerer en parfumefri version af Eight Hour Cream. Og så ændrer hele billedet sig i min optik. Det glæder jeg mig meget til.

I mellemtiden vil jeg anbefale jer at kigge på Decubals Lips & Dry Spots Balm, som indeholder stort set samme ingredienser, er uden parfume og koster en brøkdel.

Er du også fan af Eight Hour Cream?

Her kan du købe det
Elizabeth Arden Eight Hour Cream koster 275 kroner for 50 ml og kan købes i Matas og stormagasiner. Decubal Lips & Dry Spots Balm koster 59,95 og kan købes på apoteket.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Birgitte

Jeg så i Go’aften Danmark en gang at der var en dansk skuespiller – mener det var Helle Virkner – der stort set altid havde brugt den som natcreme og hun havde den fineste hud!? Meeeen jeg tror nu lige, jeg springer over. Både pga. lugten og konsistensen. Det må da gå ud over ens sengetøj også? 😀

Pudderdåse Katja

Uh som natcreme? Det må være en fedtet fornemmelse. Det svarer jo til at smøre vaseline i hele ansigtet. Jep… hovedpuden må blive lidt funky 😀

JS

Jeg så også udsendelsen, og efterfølgende har jeg brugt Eight Hour’en som natcreme, når min hud har været særligt tør. I har helt ret i at det er en klistret affære, og det er lidt ulækkert når håret sidder fast deri, men cremen suser ind i huden i løbet af natten, og om morgenen ser den fin og frisk ud.

Maria

Jeg er ret stor fan af Eight Hour Cream og har lige købt en slags æske med alle de forskellige cremer (et tilbud i matas ;)), selvom jeg kun bruger “skin Protectant”, så er da lidt øv over at høre dette. Men fantastisk, at de laver en parfumefri udgave, for jeg synes ellers, at det er et rigtig godt produkt!

Pudderdåse Katja

Det synes jeg også er en rigtig god nyhed 🙂

Pernille

Decubal er virkelig fantastisk!!!
Jeg købte den i vinters, da mine læber nærmest hang i laser, og intet virkede. Fra første brug kunne jeg mærke en forskel, og jeg tror aldrig jeg kommer til at bruge noget andet, og synes den er bedre end 8 hour. 🙂

Pudderdåse Katja

Jamen jeg er helt enig. Mange tak for din kommentar 🙂

It is settled then… « stopdetdog

[…] Nu er det etableret, gudinderne inden for skønhedsjournalistik har talt: Lortet stinker ikke bare… det er heller skide godt for dig! […]

Malene

Den lugter grumt, og derfor bruger jeg den ikke. Decubals er virkelig god, og jeg er tosset med at der ikke er alt mulig lort i. Men lugten er altså også lidt sær. Eller måske det er den manglende lugt. Jeg bruger den kun om aftenen inden jeg skal sove, da jeg ellers ikke rigtig kan klare lugten. Ja jeg er sær…

Ann

Hmmm kan det virkelig være rigtig hvergang jeg få muligheden for at bruge denne Eight Hour for jeg et forkølsesår !! meget mystisk det er meget længe siden jeg har prøvet det sidste netop derfor så fik jeg det i Julegave og tænkte okay jeg har virkelig tørre læber og nu ganske rigtigt er lækkert sår på læben ? tror den ryger lige i skralde spanden .. mine læber er helt smedret, 🙁

Pudderdåse Katja

Av! Ud med den så.

Mette

Spørgsmål til gammelt indlæg – jeg har hørt, mange gange igennem tiden, at 8 Hour Creme indeholder homoner og at det anbefales at den ikke bruges af gravide. Ved I om dette er rigtigt eller forkert? 🙂

Javeria

Jeg vil gerne skrive til Elizabeth produkt Exporteren. Jeg synes, det virkelig dårligt, at I ikke har lagt dét op på toppen, at der kan optår allergireaktioner af denne creme?..
Jeg har foregårs tagere en Elizabeth creme, som jeg dog kun har brugt den ene nat. Men efter har min hud reagerede så voldsomt på den, at det lige er til at være skræmdt væk. Jeg har fået en forfærdelig meget reaktion over det. Det synes jeg bare ikke er Ok!!!!!!!
Det gør jo, at man til sidst aldrig lyster at købe nogen af Elizabeth produkter. !!!!!.. Mit ansigt ser forædeligt ud :(…. Kun fordi jeg skulle prøve Elizabeth creme. !!!!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *