Ferieshopping: Bioderma Créaline H20 Solution Micellaire

17.08.11
Bioderma Créaline H20 Solution Micellaire

Først og fremmest skylder Helene og jeg vist en kollektiv undskyldning for groft at svigte jer og Pudderdåserne i disse dage, men vi er begge lagt ned af arbejde i disse dage. Den dag kommer forhåbentlig, hvor vi kan tjene tilstrækkelige med penge på Pudderdåserne til at kunne bruge mindre tid på at arbejde, men ind til da, så skal det bare passes, og vi har begge en hård periode lige nu. Så I må bære over med os.

Men i en travl tid, så er det godt med produkter som Bioderma Créaline H20 Solution Micellaire, som jeg har haft med hjem fra min ferie i Frankrig. Denne makeupfjerner, som er blevet hypet som modellernes favorit i Paris (hvem ved om den slags er sandt eller ej?), kan bruges til at fjerne både øjenmakeup og ansigtsmakeup uden vand, er uden parfume, mild og effektiv og koster ikke ret meget. Jeg kan faktisk kun komme på et ret væsentligt minus, og det er, at den ikke kan købes i Danmark.

Den fjerner uden problemer vandfast mascara, og er alligevel mild mod huden. Den fjerner selv min ultra-holdbare foundation i hele ansigtet og efterlader det rent og behageligt. Og når man kommer træt hjem fra en lang arbejdsdag og ikke orker det lange renseritual, er den helt perfekt.

Jeg har ledt i mange år uden held efter et uparfumeret produkt, der kan rense ansigtet uden vand, fordi jeg hader at få vand i ansigtet om aftenen (man vågner jo bare af det). Det er klart bedst at vaske ansigtet, men hvis alternativet er, at du ikke får renset ansigt, så er et produkt som dette en life safer, og min søgen er nu ovre.

Her kan du købe det
I Frankrig kan du købe Bioderma Créaline H20 Solution Micellaire på ethvert apotek i flere størrelser. Herhjemme kan du købe den på nettet fra udlandet hos blandt andet Escentual.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
30 kommentarer
Sanna

Hej Pudderdåser,
Da jeg efterhånden har læst, hørt og set så meget godt om dette hypede produkt, har jeg besluttet mig for at erhverve det snarest. Har dog et par spørgsmål. Jeg bruger en cleansing gel fra Clarins som man skummer op i ansigtet og derefter skyller af. Vil I anbefale at bruge Bioderma på en vatrondel i ansigtet inden gelen, efter eller simpelthen uden gelen overhovedet? Det skal lige siges at jeg ofte bruger ret meget make-up. Kan den også bruges om morgenen (når man ikke har make-up der skal renses af)? Og har I erfaring med hvordan den fungerer til sensitiv, men fedtet/kombineret hud? Håber I kan hjælpe. 🙂
Mvh. Sanna

Pudderdåse Katja

Det burde der ikke være nogen grund til.
Du bruger den som en almindelig makeupfjerner. Der er ingen grund til at bruge både den og cleansing gel. Med mindre du som jeg foretrækker at fjerne øjenmakeup med en flydende makeupfjerner og derefter vaske ansigt.
Du behøver ikke rense ansigt om morgenen også. En gang om dagen er nok at rense ansigt. Men du kan godt bruge den om morgen, hvis du vil.
Husk også at vaske dit ansigt med jævne mellemrum – makeupfjerner som Bioderma er hurtige løsninger.
Kh. Katja

Malou

Hej dåser 🙂
Et spørgsmål: jeg bruger La roche posay anthelios spf 50 hver dag, og den er jo virkelig vandfast og en der sidder fast.
Vil bioderma kunne fjerne denne solcreme om aftenen? Den burde jo kunne fjerne vandfast makeup, og ved ikke, om hypervandfast solcreme osse hører under denne kategori?
Pt bruger jeg først olierens, så rens med skum, og det er jo lidt bøvlet. Kunne være rart med en legal nødløsning til de dage man er for træt 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Malou
Nu er jeg aldrig selv blevet rigtig glad for denne type renseprodukt, så jeg har ingen personlige erfaringer med denne problematik. Jeg tænker, at nogle af de renseservietter på markedet er et bedre bud.
Kh. Helene

Malou

Mange tak for det hurtige svar 🙂
Helene, så hut jeg visker bruger du osse spf 50 hver dag? Må jeg spørge, hvordan du fjerner det igen? Kan du anbefale et produkt/en metode?

Pudderdåse Helene

Hej Malou
Yep… det gør jeg nemlig altid 🙂 Om aftenen vasker jeg ansigtet med en vaskegelé, sæbe eller vaskeolie (afhængigt af, hvad jeg lige tester). Jeg skummer produktet op i hænderne og masserer det godt ind i huden, derefter vasker jeg det af med en ren vaskeklud. Efterfølgende føler jeg min hud er dejlig ren.
Jeg forstår udmærket lysten til at være doven, bare en gang i mellem, min erfaring er bare, at det aldrig rigtig betaler sig. Min hud flipper i hvert fald ud, hver eneste gang.
Hvad er din rutine, og hvilke produkter er det præcis, du bruger.
Kh. Helene

Malou

Jeg brugte egentlig Neutrals face wash (den skum der), men læste så, at man burde bruge en vaskeolie eller oliebaseret rens til at fjerne vandfast solcreme med.
Følte egentlig det gik fint nok ellers, men nogle gange var det som om, at jeg når jeg påførte olie eller serum bagefter, at der var en slags hvid hinde tilbage – som jeg mente var fra solcremen. Har dog aldrig haft tilstopninger af det, så det kan ikke have været meget.
Så nu bruger jeg Decubals vaskeolie (den man selv vælger om man vil putte parfume i eller ej. Igen efter råd fra jer :)), men den er lidt svær at få rundt i ansigtet uden en masse vand. Er denne olie ikke tilgængelig, kører jeg en masse mandelolie rundt i krydderen før jeg vasker med Neutral eller dermas rensegel.
Er det totalt overkill? Det behøver måske ikke være med olie, bare fordi der skal hardcore solcreme af?

Pudderdåse Katja

Du behøver selvfølgelig kun at rense din hud med et produkt. Men gør det, der føles rigtigt. Lidt ekstra olie skader i hvert fald ikke 🙂

Camilla Jensen

Jeg har fundet den på en dansk side
http://www.untoldsecretz.dk hvor man købe den for 189,- men fragten er kun 29. Kr. hvis man køber for mere end 299 Kr. er fragten gratis. De sender pakken samme dag hvis den bestilles før kl. 14
Jeg havde min dagen efter og kan kun sige der var super service…

Kom bare an sol! | Lise Balslev

[…] jeg Bioderma Créaline H2O som jeg glæder mig meget til at prøve, efter at have læst om den på Pudderdåsernes blog og på Beautyjunkies. Den kan ikke købes i Danmark, men mange hiver den med hjem fra ferie i […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *