Ferieshopping: Bioderma Créaline H20 Solution Micellaire

17.08.11
Bioderma Créaline H20 Solution Micellaire

Først og fremmest skylder Helene og jeg vist en kollektiv undskyldning for groft at svigte jer og Pudderdåserne i disse dage, men vi er begge lagt ned af arbejde i disse dage. Den dag kommer forhåbentlig, hvor vi kan tjene tilstrækkelige med penge på Pudderdåserne til at kunne bruge mindre tid på at arbejde, men ind til da, så skal det bare passes, og vi har begge en hård periode lige nu. Så I må bære over med os.

Men i en travl tid, så er det godt med produkter som Bioderma Créaline H20 Solution Micellaire, som jeg har haft med hjem fra min ferie i Frankrig. Denne makeupfjerner, som er blevet hypet som modellernes favorit i Paris (hvem ved om den slags er sandt eller ej?), kan bruges til at fjerne både øjenmakeup og ansigtsmakeup uden vand, er uden parfume, mild og effektiv og koster ikke ret meget. Jeg kan faktisk kun komme på et ret væsentligt minus, og det er, at den ikke kan købes i Danmark.

Den fjerner uden problemer vandfast mascara, og er alligevel mild mod huden. Den fjerner selv min ultra-holdbare foundation i hele ansigtet og efterlader det rent og behageligt. Og når man kommer træt hjem fra en lang arbejdsdag og ikke orker det lange renseritual, er den helt perfekt.

Jeg har ledt i mange år uden held efter et uparfumeret produkt, der kan rense ansigtet uden vand, fordi jeg hader at få vand i ansigtet om aftenen (man vågner jo bare af det). Det er klart bedst at vaske ansigtet, men hvis alternativet er, at du ikke får renset ansigt, så er et produkt som dette en life safer, og min søgen er nu ovre.

Her kan du købe det
I Frankrig kan du købe Bioderma Créaline H20 Solution Micellaire på ethvert apotek i flere størrelser. Herhjemme kan du købe den på nettet fra udlandet hos blandt andet Escentual.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
30 kommentarer
Amalie E

Jeg har også netop købt den i Frankrig, og er SÅ glad for den! bedste renseprodukt jeg har prøvet til dato 🙂

Pudderdåse Katja

Godt at høre. Jeg bliver også større og større fan, jo flere dage der går.

Heidi

Har lige købt over amazon 2×500 ml til 25£ plus 5£ i forsendelse.. De sender direkte fra frankrig.. Elsker simpelthen det her produkt!!

Pudderdåse Katja

Også mig – hver gang jeg tester et lignende produkt op mod det, så vinder dette bare

Marie-Louise

Jeg sad lige og tænkte på, hvad er din/jeres bedste og ultra-holdbare foundation?
Jeg søger en ny, jeg har nemlig brugt den fra Max Factor Xperience Weightless Foundation og L’Oréal True Match. De dækker ok, men holder altså ikke specielt længe.

Pudderdåse Katja

Maybelline Superstay og MAC Pro Longwear er de mest holdbare, jeg kender til 🙂
Kh. Katja

Marie

Jeg køber mine på cocooncenter.co.uk til 12,90 euro for 500 ml eller i en 2-pak til 19,90 euro. Det er det billigste jeg har fundet det til noget sted på nettet og de har også Kloranes tørshampoo til en ret fin pris (sammenlignet med de 110 kr den koster på danske apoteker).

Pudderdåse Helene

Tak for tippet, det er fantastisk 😀

Caroline Nielsen

Har du erfaring med at bestille fra den side? 🙂

Henriette

Jeg tænkte på, om Pudderdåserne mon har lagt mærke til at denne makeupfjerner fra Bioderma også findes i en udgave, der hedder Bioderma Sensibio – og ikke Bioderma Crealine? Og er det mon i virkeligheden samme produkt, da flaskenerne også er identiske bortset fra navnet?
Jeg ville i øvrigt have en veninde til at købe denne 500 ml-udgaven til mig på et apotek i Belgien forleden, men de ville have knap €20 for 500ml og €16 for 250ml. Har I hørt hvad folk ellers giver for den i de fysiske butikker i 2012, for den kan da næppe være steget så meget over alt, selv om produktet ER godt? Jeg kan nemlig ikke huske prisen, da jeg købte i Belgien i 2011, men jeg synes, at det var mere i tråd med en pris på €10,50, som I nævner.

Pudderdåse Katja

Hej Henriette
Nej det har jeg ikke? Men nu sidder jeg lige og googler, og det ser ud som om, at Sensibio er en opdateret version af den gamle. Altså at Crealine bliver udskiftet med Sensibio. Det er godt nok noget af et sats af dem – jeg håber, den er magen til!
Måske det også forklarer prisforskellen? Jeg har ikke købt siden sommeren 2011 i Frankrig, men kan ikke huske prisen overhovedet. Det har i hvert fald ikke været noget, jeg har tænkt nærmere over.
Kh. Katja

Henriette

Tak for det, Katja, Jeg kunne nemlig ikke selv finde de oplysninger, og ja, det er da dumt og surt, hvis den generelle pris skrues op så voldsomt op – især hvis det dybest set er samme produkt. Men altså, det kan vi jo hurtigt finde ud af, om det er, hvis jeg går hjem og skriver ingredienserne op fra min Sensibio-flaske og sender videre… godtnok siger det ikke alt i forhold til vægtningen af ingredienserne, men jeg skal da gerne gøre det, og så kan du sammenligne dem 🙂 Du skrev i øvrigt i dit indlæg, at du havde betalt €10,50 for 250ml, men jeg mener at jeg sidste sommer i Belgien gav max. €25 for 2x500ml, men husker det heller ikke længere.

Pia Pedersen

Hej
Jeg har købt både i Frankrig og i Belgien og tror bare, det er væsentlig dyrere i Belgien.

Pudderdåse Helene

Hej Pia
Mange tak for info <3
Kh. Helene

Henriette W N

Hej Pia. Tak for det. Jeg er også ved at tro, at det hænger sådan sammen med prisforskellen mellem Belgien og Frankrig (dog synes jeg, at priserne i Belgien i 2011 var ok). På en belgisk www har jeg netop set 2×500 ml for knap €26 på tilbud (€12,50 i porto).

amalie

jeg skal konfimeres her til foråret ! 😀 (jubiiii)
vil du ikke lave noget om konfimation makeup 😀 <3
og meget gerne en full coverage foundation uden sp, der holder i laaaaang tid ? 😀 <3

Pudderdåse Helene

Hej Amalie
Tillykke med det 🙂 Du kan tro jeg vil lave noget om konfirmations makeup…vil du være med?
Kh. Helene

Simone

Haii!
Overvejer at købe. Bruger I en tonic efterfølgende eller anvendes den alene før ansigtscreme?
Vh. Simone

Pudderdåse Helene

Hej Simone
Lignende produkter bruger jeg alene før creme, faktisk er tonic ikke en del af min rutine 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *