Tilbage fra ferie og shopping i udlandet

08.08.11
Bioderma Créaline H20, Klorane tørshampoo og Diorskin Forever foundation

“Her har I mig tilbage”, får jeg lyst til at synge, som Kurt Thorsen gjorde, selvom de sidste 10 dage har bragt mig et noget behageligere sted hen, nærmere bestemt en lille rundtur til Frankfurt, Bordeaux og Paris på ferie og familiebesøg.

Vi har haft en skøn ferie og levet på en diæt kombineret af tysk barbecue, Foie Gras (husk man må kun moralisere, hvis man ikke spiser hverken burhøns eller tremmegrise fra konventionelle landbrug), Confit de Canard, min farfars kones skønne hjemmelavede franske mad, godt med Crème brûlée og Ile Flottante godt suppleret op af lokale vine både til frokost og aftensmad. Shopping? Nej det har jeg ikke haft kræfter til.

En smule lykkedes det mig dog, da vi nåede Paris. Jeg har smugprøvet lidt af det, men vil undlade at skrive mere, før jeg selvfølgelig nok skal teste det ordentligt herinde.

Først og fremmest har jeg selvfølgelig købt Kloranes tørshampoo, som flere har spurgt til en test af, og da jeg med skam må erkende, at det er en af de tørshampoo’er, jeg aldrig har brugt, er der hermed rådet bod på det. Og som altid i Frankrig kan man købe den til ingen penge på de franske apoteker. På de fantastiske franske apoteker har jeg også købt Bioderma Créaline H20, som for eksempel Maria har lovprist, og som jeg måtte prøve. Det er en makeupfjerner til både øjne og ansigt.

I lufthavnen købte jeg Diors Diorskin Forever foundation i både den flydende og kompakte version, fordi jeg længe har villet prøve dem. Jeg er altid på jagt efter en naturligt udseende og langtidsholdbar foundation og glæder mig til at se, om denne holder, hvad den lover. Resten af min shopping gik i mere gastronomiske retninger, den vil jeg ikke trætte jer med.

Hvordan har I haft det de sidste par uger?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Sarah K

Hvor kan man ellers købe Bioderma Créaline H20? 🙂

Pudderdåse Katja

Ikke herhjemme, så vidt jeg ved. Men jeg skal nok prøve at finde ud af, om der er nogle steder.

Tina T

Velkommen hjem!! Du har været savnet!!!
Jeg har brugt Klorane tørshampoo masser af gange, jeg vil sige det eneste minus ved den er: jeg synes den er for dyr i forhold til hvor længe den holder, men den er god. Men jeg går altid efter tilbud på tørshampoo og selvfølgelig er der meget forskel på kvaliteten.

Pudderdåse Katja

Tak søde Tina 🙂

Sofie

hvor ellers i udlandet kan man købe den? Og kan man købe den over nettet?

Pudderdåse Katja

Jeg ved det desværre ikke endnu, men jeg skal nok skrive mere om det, når jeg har researchet til min anmeldelse. 🙂
Men jeg kan afsløre at jeg prøvede den i går og den var GOD!

Mette

Jeg har selv lige været på sommerferie i Frankrig og købte også Bioderma Créaline H2O med mig hjem. Den er alle pengene værd!! (og det var jo ikke engang fordi den kostede så meget igen).
Så den kan bestemt anbefales! 🙂

Pudderdåse Katja

Ej det lyder godt. Og nej til den pris er det svært at sige 😀

rijaH

Velkommen hjem 🙂

Pudderdåse Katja

Mange tak 🙂

Mille

Prøv at søge på Ebay efter Bioderma Créaline H20… det giver æsten altid pote 😉

Pudderdåse Katja

Tak 🙂

Amalie E

Jeg har også været i Frankrig for nylig, i Nice, som er et utroligt lækkert feriested for en attenårig pige som mig. Her er en god blanding af shopping, strand og natteliv, og jeg boede så centralt, som man overhovedet kan, så det var perfekt.
Jeg købte også en masse produkter med hjem fra de franske apoteker, som ligger på næsten hvert et gadehjørne. Jeg købte faktisk også Bioderma Créaline, og derudover to styks af den franske creme Embryolisse. Den er utroligt lækker, og fungerer rigtig godt til min hud. Den kostede 16,90 euro, hvilket svarer til ca. 125 kr. Derudover købte jeg en lækker bodylotion, fra etlokale firma (fra Monaco) Dermagor. “Atopicalm” hedder den, og er til meget tør hud. Den trænger dybt ned i hudlagene og fugter rigtig godt uden af fedte af i sommervarmen. Og så endda til 9,80 euro! (78 kr) Derudover købte jeg Kloranes tørshampoo, som er rigtig god. Man skal dog passe på med at spraye den på for tæt på hovedet, da man ellers får lagt et godt gråt lag pulver. Ikke så sexy.
Af parfumer købte jeg Molinard’s Rose parfume 100 ml til 26 euro (195 kr) og Jean Paul Gaultier’s classique summer i lufthavnen.
Det kan i den grad betale sig, at fylde sit lager af skønhedsprodukter op, når man alligevel er i Frankrig. Lækre produkter og dejlig ferie!
vh. Amalie.

Pudderdåse Katja

Jeg elsker Frankrig! Lyder som nogle gode køb 🙂

Britt

Haha, det er PRÆCIS det samme som jeg havde med hjem fra Paris, udover at jeg havde Dior-dimmeren i forvejen. Er allerede ved at løbe tør for Klorane, og har total krise over at skulle ned på apoteket her i København og give fuld (over)pris for den. Heldigvis har jeg to gigantiske Bioderma, så regner ikke med at løbe tør foreløbig 😉

Pudderdåse Katja

Ha ha, hvor sjovt!

Christina

Ha ha hvor pudsigt – Jeg er lige kommet hjem fra Paris, og har også fyldt lageret op af Kloranes tørshampoo. Fandt et apotek, hvor jeg fik 30 % rabat på produkt nr. 2, når jeg købte to ens. Så da jeg bad om seks dåser Klorane gloede apotekeren noget! Men det er bare den bedste tørshampoo, så det gælder om at udnytte de gode franske priser 🙂
Mange hilsner Christina

Pudderdåse Katja

Og den er rigtig god. Nu har jeg prøvet den og den er super.

Amalie E

Det var det også! Alle pengene værd! 🙂 Frankrig er SÅ lækkert!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *