Fredagsfavorit: Bobbi Brown Foundation Stick

15.07.11
Bobbi Brown Foundation Stick

Bobbi Brown Foundation Stick

Den blev nævnt i en bisætning i månedens favoritter fra juni. Det er faktisk rigtig tarveligt, for det er en foundation, som fortjener en fremtrædende plads på scenen. Den kan dække helt, som du vil have det og med de tyve farver i sortimentet, er der garanteret også en nuance til dig. Du kan bruge den pletvis på steder, som du ikke ønsker at fremhæve og du kan bruge den i hele ansigtet. Du bestemmer, om den skal være transparent eller fuldstændig dækkende. Den hjælper dig ved at være meget medgørlig og utrolig nem at tone ud.
Det er den foundation, som jeg har forsøgt mig med, som er bedst egnet til et hurtigt touch-up. Man behøver ikke være nervøs for låg, som falder af og tuber, som går i stykker nede i tasken. Stiften ligger trygt og godt i sit diskrete metal hylster.
Den er fedtet i konsistensen og den er bedst, når den bliver sat med en pudder.

Bobbi Brown foundation Stick fås i tyve forskellige farver, koster 350 kr. og kan købes hos Bobbi Brown i Magasin eller online på Boozt.com

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
21 kommentarer
lollipop

Hej dåser.
Det er første gang jeg kommentere på en af jeres artikler, men ville lige sige at jeg virkelig elsker at læse med.
I skriver rigtig gode artikler. og så har jeg bare lige nogle spørgsmål:
1. Bruger i lang tid på at skrive en artikel?
2. Finder i inspiration fra andre steder til at skrive artikler?
3.Hvad ville i anbefale, maybelline one by one eller colossal?
4. Kender i nogle sider eller blogge hvor man kan finde inspiration til hvad man skal skrive?
Har i nogle blogger-tips?:)
Tjek min blog ud :http://april-lollipop.blogspot.com/
Jeg lavede den i går så der er ikke så meget at se:)
M.V.H. Lollipop

Pudderdåse Helene

Hej Lollipop!
Mange tak for de søde ord og bliv endelig ved med at kommentere 🙂
Svarene på dine spørgsmål vil variere afhængigt af hvem af os du spørger.
Mine svar er her:
1. Ja, nogen gange tager det lang tid, men det har hjulpet at få noget øvelse.
2. Inspiration er en sjov størrelse og den kan komme alle steder fra.
3. Personligt er jeg ikke fan af nogen af dem, hvorimod The Falsies også fra Maybelline er min favorit.
4. Blogs eller sider…hmm! Nææ altså, som sagt kommer min inspiration alle mulige steder fra. Det kan godt være noget, jeg har læst på en blog eller en anden side, men det kan ligeså godt være et produkt, et billede, en oplevelse, min familie, en film, musik, naturen osv. osv. Det behøver ikke at være relateret til skønhed for at inspirere mig til en artikel til bloggen.
Håber du kan bruge mine svar til noget 🙂
Mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Jeg vil også svare! Det er et godt emne 🙂
Enig med Helene. Og derudover:
1. Ja det tager pokkers lang tid nogle gange. Nogle indlæg er selvfølgelig korte og hurtige, andre tager meget lang tid.
2. Enig med Helene. Jeg finder som oftest inspiration i de problemer, jeg selv går og kæmpe med ifht. makeup og hudpleje og så får jeg en del ud af at læse andre blogs. Ikke de typiske skønhedsblogs men underlige udenlandske nørdede skønhedssider, som I ikke kender 😀
3. Jeg er stor fan af begge, men the Falsies driller mig (se her bliver Helene og jeg aldrig enige). Det er faktisk mine yndlings-mascara. Jeg kan bedst lide one by one.
4. Jeg læser mange hjemmesider og blogs hvor jeg finder inspiration men det er jo fabrikshemmeligheden, og jeg tror heller ikke, du vil synes at dem, jeg læser er interessante. Det er fx. meget dermatologiske blogs 🙂 Der er mange skønhedsblogs, men desværre ikke ret mange i Danmark. Jeg synes man får den bedste inspiration udenlands, så prøv at kigge efter engelske blogs.
Held og lykke, jeg vil glæde mig til at læse din blog.
Kh. Katja

lollipop

Hej.
Tusind tak for jeres svar!:)

Kat

Kan man købe Bobbi Brown i Sverige? Er det billigere herovre – og hvorhenne?
Jeg er blevet lidt lun på at prøve en Bobbi foundation efter alle jeres anbefalinger 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Kat!
Det ved jeg desværre ikke 🙁 Men jeg satser da på at du snart fortæller mig det 😛
Mvh. Helene

Kat

Man kan så ikke købe Bobbi Brown i Sverige…. men rygtet siger, at det kommer til Stockholm til september.

Pudderdåse Helene

Det er dejligt med nogle berejste læsere 🙂 Tak fordi du skrev tilbage 🙂

Loulou

Hvor er det dejligt, at I sætter fokus på denne stick fra Bobbi Brown, for jeg er helt afhængig af den. 😀 Hvis man ikke ønsker at smørre foundation i hele ansigtet, er denne rigtig god til lige at dække de små “problemområder”. Giver et dejligt naturligt look. 🙂 Eneste minus er, at den kan komme til at “skinne” lidt.
Kh Loulou / http://www.loulouworld.com

Pudderdåse Helene

Det har du ret i Loulou, det er derfor jeg skriver, at den er bedst, når den bliver sat med lidt pudder! Det reducerer ihvertfald problemet en del 🙂
Mvh. Helene

Sofie

Ej smart. Men hvordan gør man?
Jeg ser bare mig selv smøre den ud i hele fjæset som lille pige med mors læbestift.

Pudderdåse Helene

Hej Sofie
Du smører den på der, hvor du har behov for det og så kan du derefter fordele den enten med fingrene, svamp eller pensel.
Hvis du vil bruge den i hele ansigtet maler du eksempelvis en streg i panden, en ned over næsen, en på hver kind og en prik på hagen, hvorefter du fordeler det, som nævnt ovenfor.
Giver det mening? Ellers må du endelig spørge, så vil jeg prøve at forklare det bedre 🙂
Mvh. Helene

Sandra

Hej.
Jeg har et dilemma, og det slog mig at I ville være de rette at spørge 🙂
Jeg savner en god foundation/concealer, hvilket i sig selv ikke er noget problem. Problemet er farven, og jeg har kæmpet i nogle år efterhånden. Men når jeg får hjælp af personalet, lægger de det på kinden(hvorfor det?) eller hånden. Problemet er bare at mine kinder ALTID er røde, tørre, og lidt ru(lægen mener ikke det kan afhjælpes), så farven passer aldrig til resten af min hud, som er fedtet, og der er ofte en bums eller to. Hvordan takler jeg den? For det føles som om min hud har flere forskellige toner, så det er aldrig lykkedes mig at finde den rette nuance til mine ‘problemområder’, fordi de altid afprøver farver på kinden eller hånden. Så jeg ender altid op med en farve som ikke passer til min hud og derfor ikke dækker det mindste. Håber I har et godt fif 🙂
Et andet spørgsmål er at min hudnuance er anderledes om sommeren, fordi jeg får sol, så skal jeg vente med at indlede jagten på den rette farve til efteråret, hvor min hud har den mere ‘normale’ farve?

Pudderdåse Helene

Hej Sandra!
Mit bedste bud er at bruge en farvet dagcreme og ekstra dækning i form af en Stick Foundation der, hvor du har behov for det. Jeg har dog lidt svært ved at acceptere udmeldingen fra din læge om at tørheden og så videre ikke kan afhjælpes (hmm!).
Jeg vender tilbage med mere svar og en hel del spørgsmål senere, da jeg står med et ben ude af døren 🙁
Mvh. Helene

Pudderdåse Helene

Hej igen Sandra!
Så fik jeg ro til at svare dig!
Først og fremmest må du ALDRIG købe en foundation, som du kun har testet på hånden og du må endelig ikke lade dig forblænde af en eller anden salgstale fra en ekspedient, som så tester farven på din arm (hvem pokker har dog gjort det?!!).
Grunden til, at man tester farven på kinden, er at man kan se om farven passer til resten af ansigtets og halsens farve(r). Det er selvfølgelig lidt problematisk, hvis man som du har meget røde kinder.
Hvad gør din læge ved de kinder? Har du været til hudlæge? Jeg synes ikke, at du skal affinde dig med lægens svar (BASTA!). Selvfølgelig kan der gøres noget og selv en lille bedring er vigtig!
Hvad bruger du til ansigtet? Hvis du vil lave en komplet liste, vil jeg gerne læse den igennem og se om der eventuelt er noget du kan prøve at lave om.
Som nævnt ovenfor er det generelt en rigtig god idé med en farvet dagcreme, som giver en ganske let dækning, men alligevel ensarter ansigtets farve en smule. Til de røde områder og urenheder/bumser skal du sandsynligvis bruge meget mere dækning og her kan en foundation stick være løsningen. Umiddelbart tror jeg også, at en såkaldt corrector vil være en rigtig god idé for dig.
Hvis du ikke har lyst til at “udlevere” din hud her på bloggen, kan du sende mig en mail i stedet.
Mange hilsner
Helene
helene@pudderdaaserne.dk
Hov, jeg glemte helt at spørge hvor gammel du er og hvor du bor i landet 🙂

Sandra

Hej igen Helene.
Hvor føles det rart for en gangs skyld at blive taget seriøst! 😀 Jeg svarer bare her, for jeg tænker at der måske er andre der kunne bruge hjælpen.
Det var i Matas de fik solgt mig en foundation, som total var penge ud af vinduet. Jeg ved ærligtalt ikke hvad jeg tænkte!!
Jeg har været til læge og hudlæge et utal af gange, og de har givet mig en fed creme, som ikke have nogen effekt, andet end at ALT satte sig på mine kinder, fordi de var indsmurt i fed creme. Det skal lige nævnes, at min hud er generelt mit sarte punkt. Jeg havde astma-eksem som lille – Jeg er “vokset fra det”, som lægen siger, men jeg døjer med sarte slimhinder på kroppen, som af og til behandles med store mængder b-vitamin. Lægen mener at mine kinder er kronisk røde pga. at jeg havde astma-eksem som lille.
Jeg renser min hud morgen og aften.
Matas Natur Vaskegele med roseduft – virker effektivt mod mine bumser
Matas Natur Skintonic med roseduft
Clinique dramatically different moisturizing lotion
Clinique redness solution – daily relief cream – har en lille effekt på mine kinder
Organic Circle ansigtscreme til øjenområderne
Om sommeren bruger jeg ofte clinique SPF 30 face cream i stedet for clinuque’s lotion.
I forhold til makeup har jeg brugt pudder de sidste år, for jeg har opgivet at finde en foundation eller concealer, som gør en forskel. Men nu sætter jeg jagten ind igen.
Jeg er 20 år, og bor i Skive, men flytter til Århus efter sommerferien, så der skulle være bedre muligheder for at finde makeup der passer til min hud.
VH Sandra

Pudderdåse Helene

Kære Sandra!
Tak, fordi du vil skrive det her!
Nu har jeg kigget lidt på din blog og jeg vil gerne sige, at jeg synes, du ser smuk ud.
Det er længe siden, jeg har kigget på de omtalte renseprodukter, men umiddelbart ville jeg gå uden om dem, da de indeholder en del parfume. Du skal vælge en mild, ikke udtørrende vaske gelé. Her kan jeg blandt andet anbefale Neutrals Face Wash. Neutral har også en rigtig god Skin Tonic.
Min veninde har virkelig gode erfaringer med A-Derma Exomega (mod astma-eksem og følgerne deraf) og anbefalede den til mig, fordi jeg havde store problemer med rødme og irriteret hud. Exomega findes i tre varianter: en balm, en creme og en lotion, jeg bruger dem alle tre afhængigt af sæsonen. Tidligere brugte jeg de samme cremer som dig (Redness Solution og DDML), Exomega kan bruges i hele ansigtet i stedet for de tre, du bruger nu. Exomega dæmper rødmen bedre end nogen anden creme, jeg har prøvet.
Som solcreme vil jeg anbefale La Roche-Posay Anthelios AC, den er specielt udviklet til uren hud, da solcremer ofte kan irritere huden, så man får knopper og urenheder.
Mht. foundation står jeg ved mit svar! Jeg er sikker på at en farvet dagcreme (eventuelt en oliefri variant) er løsningen. Der er mange mærker, som har farvede dagcremer, så det burde være til at finde en egnet farve.
B-vitamin gør, såvidt jeg ved, kun huden godt, så det skulle ikke være et problem.
Håber du kan bruge mit svar og at du vil fortælle hvordan det går, hvis du prøver nogen af de omtalte produkter.
Mange hilsner
Helene

Sandra

Hej igen Helene.
Tak for dit søde kompliment!! 🙂
Jeg vil helt klart prøve neutrals renseprodukter, da jeg ikke er tilhænger af parfume.
Jeg skal helt sikkert også have fat i A-Derma Exomega, men så bruger du skiftevis balm, creme eller lotion efter vejret? Hvis jeg vælger en farvet dagcreme, skal jeg så bruge den om dagen og A-Derma Exomega om aftenen? Eller skal jeg lægger den farvede dagcreme ovenpå A-Derma Exomega?
Tak for rådet med solcremen, det er nemlig tit at faktor 30 er ret fedtet, hvilket ikke er ideelt til uren hud.
Jeg vender tilbage med en melding, når jeg har prøvet det et stykke tid. Jeg takker virkelig mange gange for hjælpen og din tid. Det har været helt suverænt at få hjælp af en der ved noget mere end jeg selv gør! 🙂
Mange taknemmelige hilsner
Sandra

Pudderdåse Helene

Hej Sandra,
Neutrals renseprodukter er rigtig gode, synes jeg! Omtalte Facewash er en lidt sej skum og den er simpelthen så blød og behagelig mod huden.
Jeg vil anbefale dig at købe en af de små tuber af A-Derma Exomega (cremen fås i 50, 200 og 400 ml. på Apoteket) og prøve cremen. Den er sandsynligvis for fedtet til din huds fedtede partier, men jeg er sikker på at dine kinder vil elske den.
Jeg bruger balm om vinteren, fordi min hud er MEGA tør og lotion om sommeren, fordi huden ellers bliver for fedtet.
Om natten nøjes du med Exomega og om dagen skal kinderne smøres med Exomega, hvorefter hele ansigtet skal smøres med solcreme og til sidst den farvede dagcreme.
Anthelios AC er simpelthen genial, hvis man har fedtet hud og til alle der døjer med urenheder pga. solcreme.
Nu håber jeg bare, at mine råd kan hjælpe dig. Det er slet ikke sjovt, når ens hud driller! Jeg ser frem mod at høre fra dig og ønsker dig alt mulig held og lykke med din hud 🙂
Mange hilsner
Helene

Pudderdåse Helene

Så håber jeg den lever op til dine forventninger Ditte
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *