MAC Semi-Precious er på online shoppen

08.07.11
MAC Semi Precious

MAC Semi Precious

Så er det tid til at shoppe MAC Semi-Precious online her på Magasin.dk. Den er desværre ikke kommet i de almindelige butikker endnu, fordi de ikke har modtaget varerne endnu, men jeg er i kontakt med dem og skal nok give jer besked, så snart den kommer. Onlineshoppen har heller ikke varene på lager endnu, så det er præ-bestillinger, men så er du sikret produkterne, og de bliver hurtigt udsolgt denne gang, kan jeg godt garantere. De burde komme på lager indenfor få dage.

Læs vores sneak peek anmeldelse af udvalgte produkter her
Læs foromtale og se billeder af alle produkterne her
Se udvalgte øjenskygger her
Se Katjas Semi-Precious look her

Skal I have noget? Jeg har jo selv allerede dem I kan se i sneak peek’et. Derudover skal jeg nok have en eller to blushes mere, jeg er meget begejstret for dem. Og så ender jeg nok med en øjenskygge eller to mere. Penslerne skal jeg ind og pille ved, før jeg beslutter, om jeg skal have nogle af dem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
41 kommentarer
Julie

Noget nyt om hvornår kollektionen kan købes i Magasin?

Pudderdåse Katja

Nej. Jeg venter selv i spænding! Der er ikke kommet varer endnu. Den kan købes når varerne er kommet, og det er de ikke endnu 🙁

Julie

Ihh.. altså. Det er da ikke tilfredsstillende, når man har glædet sig sådan 🙁
Er det Magasin i Kbh. du er i kontakt med?

Pudderdåse Katja

Ja og webshoppen som burde få det samtidig med de andre.

Ditte

Det er kommet i både Ålborg og Århus nu. Mon ikke København også er ved at være der så? 🙂

Pudderdåse Katja

Jeg har lige skrevet på FB at den er kommet. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *