Anmeldelse: Essie Braziliant

06.07.11
Essie Braziliant kollektion sommer 2011

Essie Braziliant kollektion sommer 2011

Essies sommerkollektion Braziliant kommer ikke til Danmark, fordi Essie og ejerne L’Oreal har haft travlt med den store lancering i Matas henover foråret. Men hvem har brug for Matas og Magasin, når man har engelske webshops og Ebay kun et klik væk, hvor de oven i købet er billigere?

Dem af jer, der klagede over, at efterårskollektionen er for kedelig, vil ikke blive skuffede. Det her er en FED kollektion. Der er i den grad pangfarver og sommerstemning, og jeg elsker den. Farverne er ret unikke, og de ligner ikke noget, jeg har set for nylig, selvom markedet har været fuld af pink og orange farver.

Jeg har prøvet fire ud af seks farver og har fravalgt de to lyse pasteller. Hvem har brug for lyseblå og lysegrøn, når man kan få orange og hot koralrød?

Braziliant

Essie Braziliant
Braziliant er en lysere orange med pink shimmer i. Desværre er den pink shimmer, du kan se i flasken, ikke synlig på neglene. Og så alligevel. For det er som om at farven har et særligt skær over sig, så selvom du ikke kan se den direkte, så giver det et særligt sheen til den orange farve. Nærmest som en meget mild pinkish duochrome effekt. Det er en hidsig orange, der lyser godt op. Den er ikke for sarte sjæle, men det er der ikke nogen af disse fire farver, der er. Da jeg først fik den på, syntes jeg, at den gav mine hænder en forkert kulør, og havde lidt for lakse-agtige undertoner, men jeg bliver mere og mere vild med den.

Meet Me At Sunset

Meet Me At Sunset

Det her var kærlighed ved første blik. Meet Me At Sunset er en dyb og klar mørk orange som er en anelse transparent gelé og uden glimmer. Den er så fed, jeg er helt vild med den. Det er min nye favorit orange og bliver sammen med den næste min yndlingssommerlak.

Too Too Hot

Essie Too Too Hot

Det her er så min anden kærlighed. En kraftig koralrød gelé, der bare er vildt lækker. Klar og kraftig, men stadig klædelig. Den minder mig om flere af mine yndlingslæbestifter, og selvfølgelig er jeg vild med sådan en farve. Det er jo koral, ikke?

Super Bossa Nova

Essie Super Bossa Nova

Super Bossa Nova er en hot pink med perlemorsskær. Som alle de andre, jeg har prøvet, er det en fed farve med masser af saft og kraft. Der er bare noget ved den, der gør, at jeg ikke går helt lige så meget i selvsving som med Too Too Hot og Meet Me At Sunset. Nok fordi den ikke er helt så unik i mine øjne. Men fin det er den.

De to sidste er den dueblå Smooth Sailing og den lysegrønne Absolutely Shore.

Her kan du købe det
Ja du kan jo normalt købe Essie i Matas og Magasin, men ikke denne kollektion. Så er det godt, at vi har Beauty Bay. Der koster de også mindre end i Danmark, og det er indenfor EU, så der kommer ikke told på. Du kan også finde dem på Ebay. Der er også en udgave med fire små mini’er fra kollektionen til cirka 100 kroner. Den indeholder mini-versioner af Braziliant, Smooth Sailing, Super Bossa Nova og Meet Me At Sunset.

Hvad synes I? Er I lige så begejstrede, som jeg er?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
23 kommentarer
Emilie

Hej med alle jer skønne ‘pudderdaaser….
Synes lige jeg vil dele med jer, har nemlig lige været heldig og købe mine her.
Se lige disse links:
http://www.trendsales.dk/listings/essie-nyhed-essie-summer-2011-collection-mini-4-pak-4-x-5ml/22132991?pn=5&rt=ssr&search=essie&status=1
http://www.trendsales.dk/listings/essie-essie-nail-polish-essie-neglelak-rigtig-mange-farver/22136481?pn=4&rt=ssr&search=essie&status=1
og så er der selvfølgelig rigtig mange andre lækre ting man også lige må eje samtidig.
Ha’ en skøn sommer og tak for en genneført lækker blog fra Emilie

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *