Fredagsfavorit: Sheen Supreme Lipstick

Sådan dækker du mørke rande med Make Up Store Cover All Mix

Make Up Store Cover All Mix

Make Up Store Cover All Mix var meget længe den eneste concealer med corrector-farve, jeg kendte til, og begge pudderdåser har brugt den længe. Den har både fordele og ulemper, men det er grundlæggende et godt og handy lille concealer-kit.

Cover All Mix kommer i en lille palette med tre farver. En neutral, en med gule undertoner og en pink undertoner. Den gule kan du bruge til at dække rødme, den neutrale kan du bruge til det meste, og den røde bruger du til at dække mørke rande.

Det virker den rigtig godt til. Den er ikke lige så effektiv til det som dem, jeg har testet fra Bobbi Brown og MAC, synes jeg, men den er stadig god. De røde undertoner gør den bedre end almindelige concealere. Og her får du den lille handy mulighed med de tre farver.

Make Up Store Cover All Mix på højre øje

Make Up Store Cover All Mix på mit højre øje, ikke noget på venstre.

 

Hård konsistens
Konsistensen er meget anderledes end de to andre. Dette er en mere tør og hård concealer. Det gør den sværere at arbejde med under øjnene, men gør den til gengæld (for mig i hvert fald) nemmere i resten af ansigtet, hvor jeg foretrækker en mere fast concealer. Du skal bruge en lille smule under øjnene og arbejde det godt og hurtigt ind. Helene ynder at blande den med en lille smule fugtighedscreme, for at blødgøre den.

Hvis dit eneste problem er mørke rande, synes jeg MACs og Bobbi Browns fungerer bedre, men hvis du skal dække lidt af hvert i ansigtet, så er de tre farver i denne palette perfekte. Den findes i både en lys og en mørk version, men den mørke er ikke mørk nok til at passe til meget mørke hudtoner.

Her kan du købe det
Du kan købe Make Up Store Cover All Mix i Make Up Stores butikker, som du kan se en liste over her. Den koster 265 kroner.

Og så kan jeg godt afsløre, at jeg det næste års tid cirka ikke længere har brug for concealer af denne type til at dække mørke rande, men kan klare mig med en lille smule almindelig flydende concealer. For jeg har nemlig prøvet noget spændende, effektivt (og dyrt). Glæder I jer til at høre mere?

7 kommentarer

 • Julie

  Uha det lyder spændende!!!!!!! Glæder mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Elisabeth

  Cover all mix er fra 1. juli steget til 270kr :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anne Elisabeth!

   Mange tak for info! Jeg får det rettet med det samme :)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kan Cover All Mix købes nogen steder på nettet?? Så vidt jeg kan se er Make Up Store i Bruuns Galleri lukket, så hvor skal vi midtjyder nu købe produkterne :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Louise!
   Jeg undersøger lige sagen og vender tilbage :-)

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia borg

  Det ser ud som om alle makeup stores lukker… Den i Kolding lukker 10. April ved ikke med den på fisketorvet??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mia!
   Ja, det er meget trist :-( Jeg ved endnu ikke om butikkerne på Fisketorvet og Sillebroen lukker, jeg vender tilbage med info!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Sheen Supreme Lipstick