Essie efterår 2011: Carry On

27.06.11
Essie Carry On efterår 2011 kollektion

Essie Carry On efterår 2011 kollektion

Til efteråret kommer Essie med en kollektion inspireret af 40’ernes og 50’ernes accessories. Farverne er holdt i nedtonede nuancer af camel, dyb vin, vissengrøn, brændt rød og muted pink. Alle farverne var fine med to lag og gav ingen problemer at lægge.

Farverne er:
Case Study: Dyb camel-beige
Carry On: Magnetisk mulberry merlot
Glamour Purse: Mandel-blush
Power Clutch: Gådefuld mørkegrøn
Lady Like: Smuk, dydig pink
Very Structured: Cremet brændt sienna

 

Essie Case Study
Essie Case Study

 

Essie Carry On
Essie Carry On

 

Essie Glamour Purse
Essie Glamour Purse

 

Essie Power Clutch
Essie Power Clutch
Essie Lady Like
Essie Lady Like

 

Essie Very Structured
Essie Very Structured

Jeg ved godt, at det er tidligt at tænke på efterår, men jeg synes ikke, at I skulle vente med at se disse. Hvad synes I?

Her kan du købe det:
Du kan købe Essie Carry On i Matas og Magasin fra uge 35. Du kan også købe det på de engelske webshops som for eksempel Lookfantastic.comog Beauty Bay, hvis du vil spare lidt, men der er de altså heller ikke kommet endnu.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
27 kommentarer
Kat

Jeg synes, de er kedelige…

Shila

Jeg synes faktisk også de ser kedelige ud…

Nicoline

Jeg kan ikke lide en eneste af dem… De er for kedelige.

Pudderdåse Katja

He he. I er vist stadig i sommerhumør 🙂

Lone

Me too :-(. Det er en ommer Essie.
Lady like har lidt potentiale, men case study ser umiddelbart helt skidt ud.
Tror jeg bruger mine penge på MAC’s Semi-Precious kollektion i stedet.
Men der er tilgengæld også basis for noget af en udskrivning 🙂

Con9

Uh ja, det er godt nok svært at forholde sig til, når man endnu knap har haft lejlighed til at bruge alle de farverige, blomstrede sommeroutfits.. (og ja, jeg ved godt at vejrudsigten siger sol over hele landet, men det kniber altså noget her ovre i det lukningstruede udkantsjylland!) Hælder nok umiddelbart mest til Case Study og Glamour Purse, men lad os nu se, hvad man er i humør til, til den tid. Har jeg ret i, at Glamour Purse minder en del om Jazz?

Pudderdåse Katja

Jeg har ikke selv Jazz. Måske nogen andre kan se det?

Lone

På billedet ser den noget mørkere ud end Jazz

Con9

Ja, det er svært at bedømme; vi må se, når de kommer i butikkerne. Er der i øvrigt et godt (mirakel)-råd til negle, der spalter for et godt ord? Som inkarneret neglelak-oman er jeg næsten ved at udvikle abstinenser, da jeg ikke har kunnet bruge neglelak i flere måneder, pga. ovenstående problem. Jeg synes efterhånden jeg har prøvet alle mulige “medikamenter” såvel ind- som udvortes, men desværre uden resultat. Jeg har før haft problemet i kortere perioder, men denne gang går de bare helt grassat, og jeg kan bare stå og kigge længselsfuldt efter min ellers ret omfattende lak-lager.. suk! 🙁

Pudderdåse Katja

Ja helt sikkert, men jeg skal lige vide, hvilken led de spalter på. Knækker de simpelt eller peeler de i lag, hvis det giver mening?

Con9

De peeler i lag.

Pudderdåse Helene

Hej Con9 og Julie!
Når neglene spalter eller peeler eller deler sig i lag, så er det fordi neglepladernes “cement” er tørret ud. Det skal behandles ved at bruge store mængder af olie, som kan trænge ind i neglen. Den bedste jeg har prøvet til det formål er Solar Oil (og jeg har prøvet MANGE). Min mor har i årevis haft helt åndsvage negle, som vitterligt faldt af i store flager. I starten af maj begyndte hun at bruge negleskjold fra Mavala og i starten af juni fik hun Shellac på. Mavala havde på den ene måned gjort en synlig forskel og det stykke negl, som var vokset ud, så helt anderledes og langt sundere ud. Hendes negle bliver stærkere og stærkere og hendes daglige brug af Solar Oil holder neglen fin under Shellac’en. Hun regner med at fortsætte med Shellac indtil neglen er vokset helt ud, sådan at den kan få ro til at vokse.
Håber I kunne bruge det til noget ellers må I endelig spørge igen.
Mvh. Helene

Julie

Tusind tak for svar!!! 🙂
Men, hvordan bruger man olien når der er lak på neglen?
Kan man bruge negleskjoldet under en farvet lak?

Pudderdåse Helene

Velbekomme 🙂
Olien kan sagtens bruges, både når du har lak på og når neglene er au naturel. Den skal nok finde derhen, hvor der er brug for den (hvis du altså bruger negleolien, som foreskrevet). Olien dryppes eller pensles på hele vejen rundt ved neglebåndet eller dryppes/pensles under neglen og løber selv op i siderne, derefter masseres den forsigtigt ind.
Negleskjoldet kan bruges både alene og under en farvet lak.
Mvh. Helene

Kat

Tak for råd – har I erfaring med Paula’s negleolie (http://www.paulaschoice-eu.com/cuticle-nail-treatment.html) ? Den er lige arriveret her på matriklen, og jeg er lidt spændt på om den gør en forskel.

Pudderdåse Katja

Jeps. Den er fantastisk til tørre neglebånd. Jeg har aldrig selv haft negle, der flager, så det skal jeg ikke kunne sige noget om, men den er fantastisk til mine knastørre neglebånd.

Con9

Mange tak for dit svar! Solar Oil har jeg godt nok prøvet, foruden en mængde andre olier og cremer, uden at det gav noget større resultat; men måske jeg skulle prøve kombi’en med Mavala negleskjold og shellak, og så supplere med olien – det kan i hvert fald næppe blive værre, end det er nu.
Apropos tørre neglebånd: da I anbefalede Matas fod- og hælkur skrev I, at den også var rigtig god til tørre neglebånd, og da jeg døjede med både det og trælse fødder, gav jeg kuren en chance, og hold da op, hvor den bare fungerer! Foruden at døje med tørre neglebånd har jeg også haft problem med meget tør hud på fingerspidserne, men det er bare slut nu! Derfor fik de tørre albuer også lige en omgang, og jeg kan sige jer – det virker! Og som om det ikke var nok, har den vist sig også at være super til at fugte hud, som har fået al for meget sol. Det er bare så skønt, når man finder et produkt der virker, så tak for anbefalingen! Nu håber jeg, at også mine negle snart er fine igen og klar til lak! 🙂

Pudderdåse Katja

Hvor er det godt at høre 🙂 Dejligt når vores anbefalinger virker.

Julie

Jeg synes de er super fede! Sjovt 🙂
Ja, jeg vil også gerne vide, hvad man gør med negle der peeler i lag…
Tak for smug-kigget!

Pudderdåse Katja

Helene svarer jer, hun har mere erfaring med den type negle end mig 🙂

Rikke

con9. Essie har lavet 3 behandlingslakker mener de hedder billion trillion million ikke helt sikker på navnene men noget i den stil. De er rigtig gode. samt negleolie på hver aften.Et mærke som hedder SPAritual har også nogle rigtig gode ting men ved desværre ikke om de fåes i dk.B vitaminer er også godt at tage, det styrker også neglen.

Con9

Hej Rikke!
Også tak til dig for de gode råd! Jeg kan finde en, der hedder Essie Millionails, mon ikke det er den, du tænker på? Det ser ud til, at den også fungerer som under- og toplak, og da Essie jo generelt laver gode produkter, vil den helt sikkert være et godt supplement. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *