FACE Stockholm åbner i Illum og på Fisketorvet

20.06.11
Face of Stockholm

Face of Stockholm

Kender I FACE Stockholm? Helene bruger det med jævne mellemrum i vores looks, men hvis I ikke kender det, er det forståeligt nok, for det har indtil nu kun været til salg i FACE Stockholms butik i St. Regnegade og i udvalgte Cha Cha Cha saloner, hvilket måske ikke lige er de steder, man oftest kommer forbi. Men det er synd og skam, for der er nogle virkelig fantastiske produkter i serien, og heldigvis bliver det nu nemmere at få fat i for københavnere (undskyld til jer andre).

1. juli kommer der et udvalgt sortiment i forbindelse med Cha Cha Cha i Illum, men det mest interessante er, at fra foråret 2012 åbner FACE Stockholm sin egen stand i Illum. Og allerede til oktober åbner der en 120 kvadratmeter stor butik på Fisketorvet. Så fremover bliver det nemmere at få fat i FACE Stockholm, som det immervæk har været svært at få lov at købe indtil nu. Så mangler vi bare en webshop, be’ om!

Kender du FACE Stockholm? Og hvad synes I om det?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Guapizimo

Jeg har aldrig prøvet nogle af deres produkter men har tit overvejet det, dejligt at høre de åbner i Fisketorvet, det er nemlig min nærmeste shoppemulighed, i gåafstand…hvis jeg gider 😉

Pudderdåse Katja

Der er efterhånden ved at være meget god makeup i Fisketorvet. Ikke dårligt at have i gå-afstand 🙂 Jeg har heller aldrig fået gjort noget for alvor ved det, fordi de ligger så fjollet, men nu skal jeg vist til det.

maria

Yay! Jeg har ofte overvejet at prøve FACE Stockholm, men kan aldrig tage mig sammen til at tage i ChaChaCha. Men Fisketorvet er jo lige i nærheden af mit arbejde, så det kan godt gå hen og blive dyrt – nu når der er en Make Up Store der også 😉
/Maria

Pudderdåse Katja

Jeg er SÅ meget feed i dag 😀

Maria - Garderobeskabet

Jeg kender det fra blogs, men har aldrig selv prøvet det, endsige stået med det i hænderne, så det er da fedt, de udvider i DK 🙂

Siri

Hurra!
For ca. 5 år siden boede jeg et års tid i Sverige og her lærte jeg FACE at kende. Jeg var meget begejstret for butikkerne, både pga. deres store og varierede udvalgt og de lækre indpakninger, men især var betjeningen virkelig god! Det meste af min makeup er stadig fra FS, en gang imellem tager jeg til Malmø for at tanke op:)

Pudderdåse Katja

Kan du ikke lige fortælle, hvad dine favoritter er så? Jeg skal også have tjekket det nærmere ud 🙂

Siri

Selvfølgelig Katja. Min absolutte favorit er læbestiften Matte Rouge, den har den perfekte klassiske røde farve og er meget holdbar. Hvis situationen ikke lige er til divalæber, bruger jeg deres Nektar, en slags lipgloss, i farven Hyacint. Derudover bruger jeg en blush i farven Willing, den er rigtig god til min blege lidt fregnede hud. Sidst men ikke mindst bruger jeg deres powderfoundation. Den har jeg et had/kærlighedsforhold til, på den ene side ligger den flot på huden, men jeg bliver forholdsvis hurtigt fedtet og skinnende i T-zonen og så ser det ikke så godt ud.
Jeg overvejer faktisk at skifte til i.d. bareMinerals matte. Ved du om den er så god som de selv påstår?

Pudderdåse Katja

Ih det lyder altså godt. Må ind og kigge på det.
Nej, jeg har aldrig prøvet id, så jeg bliver dig svar skyldig. Men jeg vil sige så meget, at mineralsk makeup er ikke bedre bare fordi den er mineralsk (det meste pudder-makeup er mineralsk). Det er makeup som alt andet og frekvensen af dårlige produkter er lige så høj.
Men jeg kender ikke id desværre.

Amanda

Hejsa,
Jeg har den der Bareminerals matte foundation – og vil bare lige sige at den altså ikke ligefrem er noget at råbe hurra for.. Den blender ikke særlig godt ind i huden synes jeg(den lægger sig nærmest som et filter ovenpå huden??), og den holder altså ikke en særlig mat – min næse skinner allerede efter få timer når jeg har den på 🙁
Youngbloods mineralfoundation smelter meget bedre sammen med huden – men igen min næse kommer så hurtigt til at skinne 🙁
Savner virkelig den perfekte foundation der kan holde mig mat det meste af dagen?
Mvh amanda

Pudderdåse Katja

Hej Amanda
Hvis du vil have noget, det holder hele dagen, så er mineralske foundations næppe svaret. De er pudderfoundations og kan rigtig meget, men som pudderfoundation har de begrænset holdbarhed. En flydende ekstra holdbar foundation er et meget bedre bud her. Jeg har selv det problem, at foundation glider af på mig. Intet holder. Derfor elsker jeg Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation: http://www.pudderdaaserne.dk/2011/04/10/anmeldelse-bobbi-brown-natural-finish-long-lasting-foundation-spf-15/.
MACs Pro Longwear er også meget god, den dækker lidt mere end Bobbi Browns. Maybelline Superstay er det mest holdbare, jeg har prøvet, men farverne er lidt mørke, men jeg elsker den om sommeren, når jeg rent faktisk kan passe den http://www.pudderdaaserne.dk/2010/07/08/minitest-super-holdbar-makeup-i-sommervarmen/
Håber det hjalp.
Kh. Katja

Pudderdåse Katja

Og nu inspirerede du mig lige til et indlæg 😀

Amanda

Hej Katja 🙂
Ih tusind tak for svar! 🙂 og super godt indlæg! Skal helt sikkert til magasin og prøve den fra bobbi brown og MAC 🙂 er nok for lys i huden til den fra Maybelline – hader at få sol i ansigtet 🙂
Ja jeg har egentlig aldrig rigtig tænkt på at mineral foundations jo ikke holder særlig godt – har altid bare troet det var min hud der var helt umulig….
Det er længe siden jeg har prøvet en flydende, er de ikke svære at lægge?
Plejer du at bruge en pensel? svamp? eller bare fingrene?

Pudderdåse Katja

Det behøver de ikke at være, hvis man gør det nemt for sig selv med den rigtige pensel. Se hvordan jeg gør i videoen her: http://www.pudderdaaserne.dk/2011/05/15/youtube-video-sadan-laegger-du-foundation/
Og selvtak 🙂

Pauline

Jeg har brugt ID bareminerals i godt et år nu, og jeg er SÅ glad for den. Det er simpelthen den bedste, og lægger sig flot på huden, uden at man kan se den. Det ligner bare at jeg har perfekt hud, og ingen makeup på 🙂 6 stjerner herfra!! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *