Urban Decay Naked paletten er på lager hos Beauty Bay

18.06.11
Urban Decay Naked Palette

Urban Decay Naked Palette

Jeg har LÆNGE ønsket mig Urban Decays Naked palette, men efter en fejlslagen online handel for et halvt år siden, hvor sælger stak af med mine penge, så har jeg haft opgivet. Men nu var Mette så ond at gøre opmærksom på, at den var på lager igen hos Beauty Bay, og nu kunne jeg ikke modstå længere. Prisen er også god, den er på 270 danske kroner, og så kommer der 30 kroner i fragt oveni. Så nu er et af det sidste års mest hypede og eftertragtede (og mest udsolgte) skønhedsitems snart mit.

Tippet er hermed givet videre, jeg anmelder den selvfølgelig, når den kommer, men jeg tør ikke satse på, at der stadig er flere eksemplarer på Beauty Bay til den tid. Siden den kom frem for et års tid siden, har den været så eftertraget, at den er blevet udsolgt, lige så hurtigt som den er dukket op i butikkerne. Paletten består af 12 neutrale farver, som navnet antyder, sammen med to eyeliner og en miniversion af Urban Decays gode øjenskyggeprimer.

EDIT: Jeg er blevet helt korrekt korrigeret af to kloge damer, Urban Decay har lavet om på Naked Paletten, så der nu er en pensel med i stedet for eyelinere. Jeg glæder mig til at prøve deres pensler, dem kender jeg ikke.

Opdateret kl. 0.45: Og nu er den så udsolgt igen. Det var det, jeg sagde. Suk… (og det hjalp nok heller ikke, at jeg skrev dette indlæg, men så var det i det mindste jer, der fik dem) Fyr op under øjenskyggemaskinerne, Urban Decay!

Her kan du købe det
Køb den her på Beauty Bay. Hvis nogen af jer skal til USA til sommer, kunne Mette også fortælle, at Sephora har fået den på lager igen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
50 kommentarer
Shila

He he. Glæd dig, der er virkelig nogle lækre farver i. Jeg har ellers ikke brugt neutrale farver i lang tid, før jeg købte denne.
Den version der sælges nu, er i øvrigt ikke med eyelineren, men med en pensel, der er rigtig god til det meste.

Pudderdåse Katja

Tak! Godt I er vågne!

maria

Jeps, den version, du har fået fingre i, må være med penslen? Det har de nemlig ændret – se mit indlæg her: http://www.modemedmere.dk/2011/03/urban-decay-naked-nu-med-pensel/
Glæder mig til at høre din dom – jeg er fan af Naked!
/Maria

Pudderdåse Katja

Hov ja, det har du da helt ret i. Jeg var slet ikke klar over, at den var ændret. Tak. 🙂

Guapizimo

Den er også rigtig god, jeg er virkeligt glad for min, bedste skønhedskøb i laaaaang tid og jeg burde faktisk købe en reserve!

Pudderdåse Katja

Uh godt at høre!

Ditte

Jeg håber I vil vise nogle lækre looks med skyggerne derfra. Jeg har selv købt den for nylig, men har faktisk ikke rigtig fået den brugt endnu, selv om den er rigtig lækker. Men med lidt inspiration fra jer er jeg sikker på at jeg får kastet mig over den 🙂

Pudderdåse Katja

Det er en aftale Ditte 🙂

Dana

Det kan ikke betale sig at betale i pund, vel?

Pudderdåse Katja

Det tror jeg ikke, det er vist det samme i sidste ende.

Dana

Ja, det blev vist trukket fra i pund uanset hvad. Anyways, tak for tippet! Glæder mig til at få noget inspiration fra jer!

Pudderdåse Katja

Håber du bliver glad for den 🙂

Dana

Samme her! Mit eneste håb var tidligere at finde den i Sephora i Tjekkiets anden største by. Og chancerne var nok pretty slim. Ih, er glad for at jeg ikke ventede med at købe en til i dag. Glæder mig til at afprøve den. Stinker til at bruge øjenskygge, og med asiatiske øjne er det bestemt ikke nemt. Så håber at jeg bliver bedre til det med Naked Palette 🙂

Pudderdåse Katja

Fedt! Håber du bliver glad for den.

Pudderdåse Katja

Og så er den udsolgt igen. Manner!

Katrine

Har haft den i et par maaneder efterhaanden og er super glad for den! Der findes ioevrigt utallige youtube tutorials paa forskellige looks fra paletten saa det er let at faa lidt ekstra inspiration hvis man loeber toer for ideer 🙂

Pudderdåse Katja

Det lyder godt. 🙂

Maria

Hvis du får fat i den, så glæd dig. UDs produkter er simpelthen geniale. Jeg har en del øjenskygger derfra og nogle flydende eyelinere og jeg bliver aldrig skuffet, når jeg bruger det. Farverne og pigmenteringen er fabelagtig og deres primer er den bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg kan kun sige det SKAL prøves!!!!

Pudderdåse Katja

Uh jeg glæder mig nu!

Emilie

Jeg kunne godt tænke mig at se hvordan du ville bruge paletten? 🙂 Har du mulighed for at lave et par nemme looks?

Pudderdåse Katja

Det skal jeg nok 🙂

Mette Straa

Ej helt ærligt! jeg nåede ikke en gang selv at købe en! Havde lige bestemt mig for at gøre det alligevel ! 🙁

Pudderdåse Katja

Neeeej! For pokker 🙁 Det er ikke fair!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *