Konkurrence: Vind ghd styler i Iconic Eras of Style kit

30.05.11
ghd Iconic Eras of Styler og Katy Perry
ghd Iconic Eras of Styler og Katy Perry
Katy Perry er ansigt for ghd’s Iconic Eras Collection, som du kan vinde her på Pudderdåserne.

De sidste par konkurrencer, vi har haft på Pudderdåserne, har vi hver gang kunne sige, at DENNE var den største. Men denne uges konkurrence bliver næppe slået i den nærmeste fremtid.

For ghd udlodder nemlig en ghd Gold Classic styler fra sommerens store special kollektion til en værdi af 1599 kroner til en af Pudderdåsernes læsere.

Som du kunne læse i weekendens test, er ghd styleren ikke blot et suverænt glattejern, men også en styler med mange facetter, du kan bruge til at sætte dit hår på professionel vis, også selvom du er glad amatør til hår, som jeg er.

Iconic Eras of Style er en kollektion, hvor ghd’s styler kommer i tre gaveæsker i stil fra henholdsvis 50’erne, 70’erne og 80’erne. Kollektionen har Katy Perry som frontfigur og kommer i butikkerne i juni. Du kan vinde et af de tre sæt til en værdi af 1599 kroner, der indeholder:

  • En ghd Gold Classic styler
  • Et beskyttende hylster, der lukker styleren
  • 2 ghd klips
  • En limited Edition taske i tidens ånd
  • Step-by-step guide til de tidssvarende looks

Hvis du vinder, kan du vælge mellem en 50´er Glamour, som er inspireret af klassiske Hollywood looks og glamourøse skuespillerinder og kommer med en smuk clutch i sort satin og  en 70’er Boho Chic, der kommer med en bohemeinspireret, cognac-brun clutch med frynser og repræsenterer de chikke 70’ere.

Derudover findes der også i kollektionen en 80’er New Wave version.

Det, du skal gøre, for at deltage, er at lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvad du vil bruge din ghd styler til. Vi finder en vinder på fredag kl. 20.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
156 kommentarer
Rie

LÆKKER konkurrence:-)
Jamen, jeg ville bruge det til mit lettere krusede hår der har lidt fald i – og det går ikke godt hånd i hånd med den pagefrisure jeg har haft det sidste halve år. Andre glattejern kan ikke helt styre mine lokker, men da jeg prøvede frisørens ghd holdt mit hår sig glat til næste vask. Og det gør det normalt aldrig. Så sådan et kunne jeg godt tænke mig at få snitterne i:-)

Mia T

Hvis jeg vinder, vil jeg bruge styleren til at få lidt mere liv og fylde i mit tynde nordiske fehår. Jeg vil i hvert fald forsøge med store lækre krøller 🙂

Anette

Hvis jeg vinder, så vil jeg lave krøller i mit og min datters hår, når vi skal være fine eller bare skal tøsehygge med neglelak og den slags 🙂

Johannw

Hvis jeg vandt denne wonder-woman-styler ville jeg bruge det til at lave en rigtig flot frisure til min dimission på gym. OG så ville jeg faktisk bare nyde at style mit nyklippede (på den utilfredsstillende måde) hår med det hver dag 😀

Johanne

Ej okay, jeg hedder johannE 🙂

Natanja

wow hvor er det en lækker ting man kan vinde.
Jeg har krøller, og det er jeg meget ked af, så jeg mangler noget der kan lille manken ned, hehe 🙂
Håber bestemt jeg vinder den, da den længe har været øverst på ønskelisten.

Louise H

Åhhh man blir næsten helt salig 🙂
Efter at have haft laaaangt hår i mere end 12 år, vil jeg bruge min GHD styler til at gøre min nye page endnu mere glat, endnu mere skinnende og endnu mere smuk 😀 Smukt hår har bare en KÆMPE betydning for os dåser 😉
Har mit livs vigtigste date på lørdag, så er sikker på jeg vil udstråle den mest fantastiske glæde hvis jeg lige har vundet denne dejlige præmie (men uanset hvad, så kryds fingre hehe)

Åse

Uh. en dejlig præmie. Jeg har ikke selv ejet et glatte- eller krøllejern nogensinde – jeg har dog et tudsegammelt crepe-jern, men det ser I mig altså ikke lige hive frem til fest, haha.
Jeg ville, hvis jeg vandt, pynte mit hår med krøller eller det superlækre fald, som jeg har set flere lave med sådan en fætter. Mit hår egner sig ved at være super glat og ikke lave så mange numre, men til gengæld er det ikke så glad for særlig mange andre frisurer, hvis ikke de er lavet med ordentlige redskaber.
Jeg ville derfor blive rigtig glad, hvis jeg vandt så mit hår kunne få noget liv 🙂

Malene Andersen

Jeg er fra naturens hånd velsignet med en ordenlig omgang naturlige krøller, og elsker at mit hår er så fyldigt og hurtigt bliver pænt, når jeg sætter det op pga den megen naturlige struktur.
Men for en måneds tid siden tog jeg (som mange gange før) på frisørskolen, hvor der denne gang desværre røg alt for meget hår af (!). Dette resulterer i at jeg nu har følgende muligheder: 1) opsat hår med 1 mia hårnåle og uanede mængder hårspray eller 2) afropage.
Derfor kunne jeg godt bruge en ghd styler, så jeg kunne få styr på lokkerne og ikke altid behøver at have det sat op. Det kunne blive det vildeste før/efter-billede 😉
– Malene

Anna

Jeg får noget medicin der gør mit hår helt enormt, O.K. i starten men nu er det ved at tage livet af mig, og de seneste år har jeg tvunget det op i en høj knold, da det er det eneste jeg kan holde ud, da jeg også har store krøller…… Jeg vil bruge glattejernet til at glatte mit hår, så jeg kan få lidt ro i mit ansigt, og i håret:)
Anna

cecilie

Jeg hører til en af dem der skal tidligt op om morgen, derfor er jeg nød til at vaske mit hår aftenen inden!
Jeg tror ikke, at jeg behøver at sige mere, men når man går i seng med vådt, kort hår, kan næste morgen nemt ende ud i at man i ren desperation ender med at trække en hue ned over de ellers flotte velplejede lokker.
Så please, hvis i vil hjælpe mig med en god start på dagen, så er det da mig, der skal gå sommeren i møde med lette sommerkrøller!
xoxo C

Din kommentar