Konkurrence: Vind ghd styler i Iconic Eras of Style kit

30.05.11
ghd Iconic Eras of Styler og Katy Perry
ghd Iconic Eras of Styler og Katy Perry
Katy Perry er ansigt for ghd’s Iconic Eras Collection, som du kan vinde her på Pudderdåserne.

De sidste par konkurrencer, vi har haft på Pudderdåserne, har vi hver gang kunne sige, at DENNE var den største. Men denne uges konkurrence bliver næppe slået i den nærmeste fremtid.

For ghd udlodder nemlig en ghd Gold Classic styler fra sommerens store special kollektion til en værdi af 1599 kroner til en af Pudderdåsernes læsere.

Som du kunne læse i weekendens test, er ghd styleren ikke blot et suverænt glattejern, men også en styler med mange facetter, du kan bruge til at sætte dit hår på professionel vis, også selvom du er glad amatør til hår, som jeg er.

Iconic Eras of Style er en kollektion, hvor ghd’s styler kommer i tre gaveæsker i stil fra henholdsvis 50’erne, 70’erne og 80’erne. Kollektionen har Katy Perry som frontfigur og kommer i butikkerne i juni. Du kan vinde et af de tre sæt til en værdi af 1599 kroner, der indeholder:

  • En ghd Gold Classic styler
  • Et beskyttende hylster, der lukker styleren
  • 2 ghd klips
  • En limited Edition taske i tidens ånd
  • Step-by-step guide til de tidssvarende looks

Hvis du vinder, kan du vælge mellem en 50´er Glamour, som er inspireret af klassiske Hollywood looks og glamourøse skuespillerinder og kommer med en smuk clutch i sort satin og  en 70’er Boho Chic, der kommer med en bohemeinspireret, cognac-brun clutch med frynser og repræsenterer de chikke 70’ere.

Derudover findes der også i kollektionen en 80’er New Wave version.

Det, du skal gøre, for at deltage, er at lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvad du vil bruge din ghd styler til. Vi finder en vinder på fredag kl. 20.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
156 kommentarer
Maria

Hvis jeg vinder, så vil jeg bruge ghd styleren til at få styr på min lange tynde fehår, der har det med at stritte lidt i alle retninger… men hvis det bliver glattet, så kunne det komme til at se rigtig flot ud. 🙂

Nina

Uh sikke en lækker præmie..
Hvis jeg vinder, vil jeg bruge styleren til at lave lækre bløde krøller i mit lange hår til mit bryllup til sommer 🙂

Irene

Årh, der er det jern igen…
Jeg ville bruge det til at få styr på mit kruset hår, så kunne jeg få glat hår eller dejlig slangekrøller. Min søde pige Anna på 8 ville elske et jern hvor hendes mor kunne lave de største bløde Madonnakrøller i hendes lange hår, det gør frisøren når hun bliver klippet…
Jeg må eje det jern… Drømmer…

rijaH

Uh hvor spændende 😀
Umiddelbart så regner jeg da med at skulle bruge den til at glatte mit hår.. men kan da være man også skulle kaste sig ud i at prøve og glatte gardiner, pasta, duge, servietter, bukser, skjorter, undertøj og strømper 😛
Spøg til side… jeg ville jo selvfølgelig få glattet mit hår en del oftere end nu, da det glattejern jeg har fra HH simonsen ikke er så godt igen.. Det gør i hvert fald ikke lige at jeg gider og glattet håret om morgenen lige nu. Tror bestemt at sådan en fætter her ville kunne udføre mirakler for mit tynde hår og tror bestemt jeg vil forsøge at få stylet det til lidt andet end hvad jeg har nu.. 😀

Pudderdåse Katja

Det kan da godt være, det kan bruges som pastamaskine. Kom frisk :-p

Eva Sørensen

Hvis jeg vinder, vil jeg bruge det til at få styr på mit hår, som pt lider under en ekstremt mislykket permanent:( ordet lykketrold dækker dårligt hvordan mit hår ser ud for tiden! Tænk hvis jeg kunne få mit fine glatte hår igen….*drømmer*

Mette Straa

Hvis jeg vinder vil jeg erstatte mit gode gamle glattejern (men en del løse forbindelser labbet med diverse hårelastikker/hårklips)
Jeg vil (igen) kunne få kontrol over mit hår (som pt. er opgivet, grundet defekt glattejern) og til hverdag lave nemme hurtige krøller i stedet for at kæmpe halvlanden time med krøllejern!
Held og lykke til alle og husk heatprotector 🙂

Anne-Mette

Super konkurrence!! Hvis jeg vandt ville jeg bruge det til at glatte mit hår, så jeg ikke får tagrender der svupper ud forneden ;o) har lige fået klippet 20 cm af, så jeg nu har en lang page a´la Pernille Rosendahl.. og har fundet ud af at mit ellers glatte hår ikke helt er til at styre med en alm. børste og hårtørrer ;o) men vil også være fedt at kunne kaste sig ud i en 50’er/Mad Men inspireret frisure :o)

Louise

Jeg har endnu ikke fundet et glattejern, som jeg selv kan lave krøller i mit eget hår med. Jeg tror faktisk ikke på, det kan lade sig gøre. Jeg er ganske ferm til at nå håret, og kan snildt rulle det op på curlere og sådan, men med glattejerne – no way.
Jeg har lidt svært ved at tro, at ghd er så meget bedre end andre alternativer – det er bare dyrere, eller hvad? Falder generelt ikke for dyrere produkter, hvis billigere alternativer er ligeså gode eller bedre… Måske i vil hjælpe mig til at blive overbevist?
Og så vil jeg muligvis overveje at få gjort noget ved mit håbløse garn – som fx noget farve og noget klip. Måske er det tid til at gøre en lille smule ud af sig selv… Skønhed kommer ikke just indefra for mit vedkommende pt 😉

Sacha

Hi
Uhh… Sikke en dejlige præmie! Jeg ville bruge ghd styleren til at få glattet mit hår ud, som er en værre kruset bunke efter en mislykket permanet (som jeg har kæmpet med i et år… Permanet=big mistake). Med et godt glattejern som ghd’s forestiller jeg mig at jeg ville kunne få mit flotte, glatte hår igen – hvor kunne det dog være fantastisk!

Caroline

Åh ja ! Pt er mit glattejern fra netto til en 50’er…nej, det er ikke et jeg får brugt ofte.
Mit hår er stort og krøllet, så det stakkels jern er slet ikke godt nok til at glatte håret ud – forsøgte faktisk i forgårs, det var ikke helt vellykket…. Det er jeg dog sikker på at ghd jernet er, og jeg ville elske at kunne glatte og style mit hår nogle gange! Man bliver bare meget mere alsidig, ikke?
Caroline 🙂

Din kommentar