Anmeldelse: ghd styler – mere end et glattejern

28.05.11
ghd iconic eras of style glamour æske
ghd iconic eras of style glamour æske
Fiiiiin æske. Er det kun mig, der bliver barnligt begejstret over den slags?
ghd Iconic Eras of Style Glamour
ghd Iconic Eras of Style Glamour kit'et. Ret fint etui til et glattejern.
ghd gold classic styler
Det, det egentlig, handler om. ghd Gold Classic Styler

ghd er med deres sorte design, guldplader og special edition sæt det smarte svar på en styler. Men bag det flashy ydre gemmer der sig en styler, der virkelig er blandt de bedste, og som bare kan det, den skal kunne. Og som samtidig er så nem at bruge, at selv en som mig, som har været korthåret i ti år og først nu er begyndt at skulle genopdage, hvordan man styler længere hår, kan få et godt resultat, første gang jeg bruger den.

Gold Classic Styleren fra ghd har ikke flere funktioner end andre glattejern. Det er en styler med to plader, der bliver varme. Men den er bare af rigtig god kvalitet.

Varm på 20 sekunder
Da jeg skulle teste den, satte jeg den i stikket og åbnede manualen for at læse mere, mens den varmede op. Jeg nåede lige at åbne manualen, så bippede styleren, at nu var den klar til brug, og jeg kunne grine lidt af mig selv, der tydeligvis var vant til krøllejern fra 90’erne. Der er altså ingen venten på, at ens glattejern varmer op her og ingen spildtid om morgenen.

Styleren har en god størrelse og fungerer bare. Pladerne glider ubesværet gennem håret, og temperaturen er så tilpas høj, at resultatet bliver godt. Den er nem at bruge, så selv jeg, som brugte et glattejern for første gang fik den bedste hårdag, jeg har haft i mange år.

En styler er mere end bare et glattejern, det giver mulighed for at forme håret, som man vil. Jeg er selv med mit stadig ret korte hår begejstret over, hvor stor forskel det gør. Udover det kan ghd styleren lave krøller og avancerede frisurer, som du kan finde vejledninger til på ghd’s amerikanske hjemmeside, og på YouTube kan du finde en masse tutorials i, hvordan andre gør. Mit hår har endnu ikke længden til, at jeg kan kaste mig ud i den slags.

Ser sundere og glattere ud
Hvis du har kruset og slidt hår som jeg, kan en ghd styleren også glatte dit hår midlertidigt og få det til at se sundere og glattere ud, fordi styleren lægger de små fibre på hårene ned. Det er selvfølgelig en midlertidig fornøjelse, og som med enhver varmestyling slider det i sidste ende på håret, men til en festlig lejlighed ser det rigtig godt ud.

Hvad er så bagsiden af medaljen? Det er selvfølgelig prisen. En gdh Gold Classic Styler koster 1549 kroner, og det er mange penge. Men hvis du har råd, så er den absolut pengene værd.

Her kan du købe det, lidt om at spare penge i England og passe på falske produkter
Du kan købe ghd’s stylere på blandt andet ghd’s danske webshop. En ghd Gold Classic Styler koster 1549 kroner, og du kan lige nu købe den i et specielt Iconic Eras of Style kit til samme pris.

Der er temmelig mange penge at spare, hvis du køber det i England. Du kan for eksempel købe den samme ghd Gold Classic Styler hos lookfantastic.com for 119 pund, hvilket svarer til cirka 1.020 danske kroner. De har også Glamourpakken til 10 pund mere. Jeg har fået at vide flere steder fra, at det engelske stik sidder uden på det danske og er lige til at fjerne, jeg har dog ikke prøvet det selv.

Der er MANGE falske ghd stylere på markedet, så køb aldrig hos en forhandler, der ikke er godkendt, eller du ikke har tillid til. Læs mere her på ghd’s side om falske produkter, hvor du også kan slå en hjemmesideadresse op og tjekke, om den er en godkendt forhandler.

Vind end ghd styler med Pudderdåserne på mandag
Og her det, vi glæder os rigtig meget til, for på mandag kommer Pudderdåsernes største konkurrence til dato. Der får I nemlig mulighed for at vinde et ghd Gold Classic Styler kit fra Iconic Eras Collectionen til en værdi af 1549 kroner. Så kig ind igen på mandag og være med i det, der kun kan blive et brag af en konkurrence.

Her til sidst kan I se kombinationen af en ghd styler og glæden ved at være freelancejournalist og dele kontor med nogle ufatteligt dygtige fotografer, i dette tilfælde Heidi Maxmiling.

Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
sanne

Kære Pudderdåse
det glattejern, er det helt flat, eller er det også til rigtige krøller??
kh sanne

Pudderdåse Katja

Hej Sanne
Det er fladt men kan lave bløde krøller. Hvis du vil lave helt små proptrækker krøller skal du have vist have den version, der hedder “mini”, men den har jeg ikke selv prøvet.
Kh. Katja

Isabella

Man kan for det meste sagtens skifte et UK stik til et dansk, men man skal lige være opmærksom på at det tredje ben (ifølge min ingeniør-ven, der guidede mig første gang jeg selv prøvede at skifte et) er til jord, og derfor skal man enten have fat i et dansk jordstik eller klippe ledningen så kort at den ikke rører noget inde i det nye stik, du sætter på.
Jeg synes tit den bedste løsning er bare at købe et transformatorstik, eksempelvis som det her http://elektronik-lavpris.dk/product_info.php?products_id=48918

Pudderdåse Katja

Ja helt sikkert Isabella, men lige i ghd’s tilfælde skulle det engelske stik simpelthen være et slags løst stik uden på det europæiske så man ikke skal ud i noget med at ødelægge noget. Men jeg vil meget gerne høre fra nogen af jer, hvis I selv har prøvet den metode?

Pudderdåse Katja

Der er en der forklarer det med stikket her http://dindebat.dk/skoenhed/659756-ghd-hvor-billigst.html

Sara

Jeg har selv købt min igennem hqhair, dvs. fra England. Den kommer med engelsk stik .. Midt på stikket sidder der en lille skrue -> skru den af -> Når den er skruet af kan det firkantede engelske stik åbnes på midten som en æske og skilles fra det “inderste” stik, som er et “dansk” stik .. Så enkelt og nemt er det 🙂

Pudderdåse Katja

Fedt. Tak Sara 🙂

Isabella

Ej hvor sejt – det er jo genialt i de her globaliserede tider 🙂
Jeg bruger transformatorstikket til min clarisonic, som jeg også købte i UK

Pudderdåse Katja

Jep. Helt genialt 🙂

Lykke

Uhh, jeg gad godt have mig sådan en:)
Prisen på den side, der er linket til ovenfor (lookfantastic), er £119, men det er ikke for pakken med etui.
Endnu billigere og for hele omgangen ovenfor kan man gøre det her
http://www.thefunkygroup.co.uk/list-3-prodlist-113
Her er prisen £110 og det er for både jern, etui, hætte og et par klemmer.
Forhandleren er godkendt – jeg har tjekket på ghd’s hjemmeside:)
Og ellers bare tak fro en rigtig god blog. Jeg er ny læser, men jeg har allerede lært rigtig meget!
FEDT.

Pudderdåse Katja

Fedt! Tak for link, super at du kunne finde det endnu billigere, godt fundet! 🙂
Og tak for de pæne ord 🙂

Ina

Hej hos pudderdåserne.
Jeg har købt GHD jern to gange i UK. Og begge gange uden problemer. Det engelske stik er lige til at tage af, og jeg er enig, det er det bedste jern på markedet.
Og så tak for en superblog, jeg har lige investeret i Bobbi Browns concealer på jeres anbefaling.
🙂
Fortsat god weekend.
Best Ina

Pudderdåse Katja

Hej Ina
Dejligt at høre, mange tak.
Kh. Katja

Tina-beautyandbig

Jeg får helt lyst til at rør dit hår fordi det ser så blødt ud 🙂 hehe
Mit er 5 år gammelt og hvis det ikke var fordi jeg havde tabt det på gulvet er jeg sikker på det sagtens kunne klare sig mange år endnu 🙂

Pudderdåse Katja

😀
Godt at høre det også er langtidsholdbart!

Signe

Jeg er også på mit 2. ghd glattejern – begge gange købt på lookfantastic.com,. og det er helt korrekt, at det engelske stik sidder udenpå det danske og er lige til at tage af.
Jeg kunne ikke leve uden mit ghd 🙂 Jeg bruger det HVER dag.

Pudderdåse Katja

Godt at høre Signe!

Irene

Tak, jeg manglede i den grad gode anmeldelser af et godt glattejern. Men for pokker det er dyrt *hosthost*
Mon ikke det kan gå under husholdningsbudgettet *fløjter*
Ej pjat, er nød til at købe det, da jeg fra naturens side er født med halvt glat og halvt krushår…suk…
Flotte billeder

Pudderdåse Katja

Selvfølgelig kan det det! Det vel hårde hvidevarer? 😛

Rikke V

Du er så leksi, Katja…
Jeg synes det er vigtig at nævne, at en varmebeskyttende spray er en god ide for at skåne håret. Og der findes også en spray der samtidig er med til at udglatte håret…

Pudderdåse Katja

Du har helt ret Rikke. Altså i det med spray’en 😉
Og tak 🙂

Emma

Hej,
det lyder som om alle har gode erfaringer med GHD 🙂 jeg synes ikke der står så meget om længden. Er de alle sammen lige lange? med undtagelse af dem der hedder mini 😉 Hvor lange er de egentligt?

Pudderdåse Katja

Altså på den lange led? Der mener jeg, at de er lige lange. Men jeg er ikke skråsikker.

Emma

Okay tak skal du have 😀
På denne her hjemmeside er alle glattejernene billige, 68%
http://www.ghdglattejerndenmark.eu/

Pudderdåse Katja

Ja og de er falske! Pas godt på, der er mange fake ghd stylere, som jeg har skrevet! Tjek altid hjemmesideadressen her: http://www.ghdhair.com/dk/help/website-checker før du køber noget

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *