Anmeldelse: ghd styler – mere end et glattejern

28.05.11
ghd iconic eras of style glamour æske
ghd iconic eras of style glamour æske
Fiiiiin æske. Er det kun mig, der bliver barnligt begejstret over den slags?
ghd Iconic Eras of Style Glamour
ghd Iconic Eras of Style Glamour kit'et. Ret fint etui til et glattejern.
ghd gold classic styler
Det, det egentlig, handler om. ghd Gold Classic Styler

ghd er med deres sorte design, guldplader og special edition sæt det smarte svar på en styler. Men bag det flashy ydre gemmer der sig en styler, der virkelig er blandt de bedste, og som bare kan det, den skal kunne. Og som samtidig er så nem at bruge, at selv en som mig, som har været korthåret i ti år og først nu er begyndt at skulle genopdage, hvordan man styler længere hår, kan få et godt resultat, første gang jeg bruger den.

Gold Classic Styleren fra ghd har ikke flere funktioner end andre glattejern. Det er en styler med to plader, der bliver varme. Men den er bare af rigtig god kvalitet.

Varm på 20 sekunder
Da jeg skulle teste den, satte jeg den i stikket og åbnede manualen for at læse mere, mens den varmede op. Jeg nåede lige at åbne manualen, så bippede styleren, at nu var den klar til brug, og jeg kunne grine lidt af mig selv, der tydeligvis var vant til krøllejern fra 90’erne. Der er altså ingen venten på, at ens glattejern varmer op her og ingen spildtid om morgenen.

Styleren har en god størrelse og fungerer bare. Pladerne glider ubesværet gennem håret, og temperaturen er så tilpas høj, at resultatet bliver godt. Den er nem at bruge, så selv jeg, som brugte et glattejern for første gang fik den bedste hårdag, jeg har haft i mange år.

En styler er mere end bare et glattejern, det giver mulighed for at forme håret, som man vil. Jeg er selv med mit stadig ret korte hår begejstret over, hvor stor forskel det gør. Udover det kan ghd styleren lave krøller og avancerede frisurer, som du kan finde vejledninger til på ghd’s amerikanske hjemmeside, og på YouTube kan du finde en masse tutorials i, hvordan andre gør. Mit hår har endnu ikke længden til, at jeg kan kaste mig ud i den slags.

Ser sundere og glattere ud
Hvis du har kruset og slidt hår som jeg, kan en ghd styleren også glatte dit hår midlertidigt og få det til at se sundere og glattere ud, fordi styleren lægger de små fibre på hårene ned. Det er selvfølgelig en midlertidig fornøjelse, og som med enhver varmestyling slider det i sidste ende på håret, men til en festlig lejlighed ser det rigtig godt ud.

Hvad er så bagsiden af medaljen? Det er selvfølgelig prisen. En gdh Gold Classic Styler koster 1549 kroner, og det er mange penge. Men hvis du har råd, så er den absolut pengene værd.

Her kan du købe det, lidt om at spare penge i England og passe på falske produkter
Du kan købe ghd’s stylere på blandt andet ghd’s danske webshop. En ghd Gold Classic Styler koster 1549 kroner, og du kan lige nu købe den i et specielt Iconic Eras of Style kit til samme pris.

Der er temmelig mange penge at spare, hvis du køber det i England. Du kan for eksempel købe den samme ghd Gold Classic Styler hos lookfantastic.com for 119 pund, hvilket svarer til cirka 1.020 danske kroner. De har også Glamourpakken til 10 pund mere. Jeg har fået at vide flere steder fra, at det engelske stik sidder uden på det danske og er lige til at fjerne, jeg har dog ikke prøvet det selv.

Der er MANGE falske ghd stylere på markedet, så køb aldrig hos en forhandler, der ikke er godkendt, eller du ikke har tillid til. Læs mere her på ghd’s side om falske produkter, hvor du også kan slå en hjemmesideadresse op og tjekke, om den er en godkendt forhandler.

Vind end ghd styler med Pudderdåserne på mandag
Og her det, vi glæder os rigtig meget til, for på mandag kommer Pudderdåsernes største konkurrence til dato. Der får I nemlig mulighed for at vinde et ghd Gold Classic Styler kit fra Iconic Eras Collectionen til en værdi af 1549 kroner. Så kig ind igen på mandag og være med i det, der kun kan blive et brag af en konkurrence.

Her til sidst kan I se kombinationen af en ghd styler og glæden ved at være freelancejournalist og dele kontor med nogle ufatteligt dygtige fotografer, i dette tilfælde Heidi Maxmiling.

Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Katja Moikjær
Foto: Maxmiling Fotografi
Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Nelle

Kære Pudderdåser.
Hvilken styler ville i anbefale, hvis jeg skulle købe en nu. Stadig ghd gold eller er der kommet en nyere og bedre på markedet? Samt hvor kan man købe dem billigst?
Nelle:)

Helene Randløv

Hej Nelle
Jeg anbefaler afgjort Eclipse styleren fra GHD, den er genial intet mindre! Det kommer dog lidt an på, hvad du vil bruge den til, for har du kruset eller slidt hår, som skal glattes er L’Oréal Professionnels Steam Pod noget for dig <3
Kh. Helene

Sofie

Jeg har meget glat, fint skandinavisk hår – og meget af det! Jeg er derfor nervøs for om krøller lavet med et ghd jern vil holde I mit hår. Det er jo mange penge for sådan et jern. Er det noget i ved noget om?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *