Anmeldelse: Paula’s Choice hudpleje

19.05.11
Paula's Choice

Paula's Choice

Vi har eksisteret i over et år, og I har aldrig hørt om det hudplejemærke, der er min absolut favorit, og som jeg selv bruger, når jeg ikke lige tester alt muligt. Det er jo ikke fordi, vi med vilje går og gemmer de gode ting fra jer, og jeg har ikke nogen god forklaring, andet end at det her er mit hjertebarn, og derfor har det krævet tilløb. Men det har nok været lidt fjollet.

Men her er det, og det her er de produkter, jeg selv bruger til hverdag. Det er mit ansigtsritual, og det er, når jeg bruger dem, at min hud tager sig bedst ud.

Hvad er så dette for de fleste af jer ukendte mærke? Paula Begoun er en amerikansk kosmetik-ekspert og forbrugerrettighedsforkæmper, som står bag bøgerne “Don’t go to the cosmetics counter without me” og hjemmesiderne Cosmeticscop.com og Beautypedia.com, hvor hun går skønhedsbranchen efter i sømmene. Det er ingen hemmelighed, at hun er en stor inspiration for mig, og hendes bøger og hjemmeside er en vigtig kilde i vores arbejde. Hvis I vil dykke mere ned i tests, ingredienser osv., så kan jeg varmt anbefale dem.

Hun har lavet sin egen hudplejeserie uden parfume og farvestoffer og med fokus på ingredienser, der er videnskabelig dokumentation for hele vejen igennem. Det har resulteret i en imponerende serie af hudplejeprodukter, der er milde og uden irriterende ingredienser, men derimod med solid dokumentation og med høj effektivitet til nogle priser, der er lavere end konkurrenterne. Her er mine favoritter, som også er dem, jeg selv bruger til hverdag.

Gentle Touch Makeup Remover
Øjenmakeup fjerner kræver selvfølgelig ikke store mængder dokumentation for sine evner, men denne er bare en rigtig effektiv og mild en af slagsen, som uden problemer fjerner al slags makeup uden at irritere mine øjne.

Moisture Boost One Step Face Cleanser
Igen, renseprodukter ligner ofte hinanden, og det er ikke her, de avancerede serier har deres store berettigelse. Men når man nu alligevel køber derfra, så er det her en rigtig god og mild ansigtsrens, som renser min hud grundigt uden at irritere eller udtørre min hud.

Skin Balancing Toner
Denne skintonic bliver solgt som en toner, der kan balancere kombineret hud og få porrer til at synes mindre. Jeg oplever faktisk at min hudtone bliver pænere at se på og mere ensartet, og at mine store porrer i t-zonen synes mindre med denne. Sandsynligvis på grund af det imponerende høje indhold af Niacinamid. Niacinamid har i undersøgelser vist, at det kan øge hudens indhold af ceramid, fedtsyrer og stimulerer cirkulationen i huden. Og det kan man mærke. Studier har også vist at Niacinamid har en effekt mod rynker og pigmentfejl.

Udover Niacinamid indeholder denne dejlige skintonic en god blanding af antioxidanter og beroligende ingredienser.

Exfoliating 2 % BHA Gel
At eksfoliere sin hud med gammeldags skrubbecremer hører fortiden til og slider ret meget på huden. Mild kemisk peeling med salicylsyre eller glycolsyre er en meget bedre mulighed, og Paula’s Choice har nogle af de bedste og billigste produkter til dette. Jeg bruger for tiden Exfoliation 2 % BHA Gel, som giver en mild daglig eksfoliering, som holder huden pæn og hjælper mod hudorme og enkelte tilfælde af bumser.

Skin Recovery Moisturizer
Skin Recovery Moisturizer er en af mine yndlingscremer, fordi den har en dejlig blød konsistens, som fugter min hud, men alligevel trænger relativt hurtigt ind. Den indeholder en imponerende blanding antioxidanter, beroligende ingredienser og andre midler, der får din hud til at opføre sig mere normalt. Derudover en enkelt peptid, som kan virke udglattende på fine linjer. Jeg har dog ikke oplevet den vilde anti-age effekt af denne, den påstår heller ikke at være det, den er mest af alt bare en virkelig god fugtighedscreme, der indeholder alt det, en god fugtighedscreme skal gøre.

RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum
Jeg har snakket meget om antioxidanter de sidste par dage, og her er antioxidanter i koncentreret form på tube blandet med peptider. Grundig brug af et produkt som dette vil kunne mindske fine linjer, jeg oplever det selv omkring øjnene. Dette produkt er spækket med anti-age ingredienser og antioxidanter såsom peptid, C-vitamin, E-vitamin, Q10 og meget andet. Jeg oplever selv at min hyperpigmentering ser pænere ud og at mine fine linjer bliver mindsket, når jeg bruger denne. Koncentrationerne er virkelig høje i produktet og prisen er under 200 danske kroner. Det er imponerende.

Jeg vil slutte af med at sige to ting. Hudpleje er ikke magi, men de gode resultater kommer efter lang tids daglig brug, og resultaterne er som regel snigende. Så forvent aldrig mirakler af noget af det, jeg siger. Dernæst så vil jeg anbefale dem af jer, der har lyst til at prøve, at bruge den gode mulighed, som Paula’s Choice har for at bestille prøver på produkterne først. De koster ikke ret meget, og portoen er tilsvarende mindre, nemlig 4,50 euro for op til 17 prøver.

Her kan du købe det
Paula’s Choice har en europæisk webshop, hvor du kan købe produkterne, der koster mellem 12,95 og 24,95 euro. Portoen er desværre relativt høj og på 15 euro.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
90 kommentarer
Gia Malu

Hej pudderdåserne :)¨
Jeg er selv fan af paulas choice, men har endnu ikke fundet den serie der bare virker for min hud. Jeg har nok noget der minder om cystisk akne. Har meget tør hud, men samtidig urenheder ved næsen og rundt om munden. Hvad ville i anbefale?
Mvh Gianina

Katja Moikjær

Kære Gianina
Kan du fortælle mere om de urenheder?
Kh. Katja

Gia

De er sådan nogle hvide urenheder.. Ligner lidt huden på et par klunker rundt om munden når det er værst :b

Katja Moikjær

Jeg tør ikke gætte helt på, hvad det er. Men en eller anden form for eksfoliering. Hvad har du prøvet?

Frky

PC kan også købes hos Skincity. De har en fantastisk service, online chat så du får den hjælp du behøver. Desuden sender de fragtfri til Danmark 🙂

Signe

Hej Pudderdåser,
Jeg er selv rigtig glad for Paula’s choice’s produkter og bruger dem hver dag. Nu står jeg så og skal på ferie og bliver i tvivl om mine cremer, BHA-gel osv kan tåle varmen nede syd på.. Ved i om indholdet tager skade af for høje temperaturer? her tænker jeg både Paula’s choice produkter som helt sikkert kommer med men også andre..
Tak for en dejlig blog 🙂
Sommerhilsner, Signe

Katja Moikjær

Hej Signe. Cremer i dag er skabt til at blive solgt over hele verden. Så det kan du roligt gøre. Især Paula som bruger luft- og lyssikker emballage. Paula’s Choice er et amerikansk firma, skal du et sted hen hvor det er varmere end fx Las Vegas, Californien eller Florida? Hav en dejlig tur. Kh Katja

Signe

Hej Katja,
Tusind tak for hurtigt svar! Og dejligt at jeg kan tage mine Paula-produkter med mig, de er uundværlige 🙂 Jeg skal til Gran Canaria, så temperaturerne komme ikke til at blive højere end de steder du nævner.
Nu bliver jeg så nysgerrig. Hvis nu graderne overstiger ca. 30-35 grader vil det så kunne skade indholdet?
For jeg kunne sagtens finde på at tage et smut til Afrika eller lignende. Næste store tur går dog til Japan i februar 🙂

Signe

Hvordan har make up det egentlig i varmen? Jeg tager jo altid mit med, plejer dog at lade neglelakkerne blive hjemme for har oplevet en der blev helt tyk i det og ødelagt. Men har altid spekuleret på om make up’en bliver skadet i varmen..

Rebekka

Hej Pudderdåser
Tak for de gode anbefalinger. Den hudplejeserie må jeg simpelthen prøve.
Kender I tilfældigvis en kosmetolog (København), som kender til serien, og som ville kunne rådgive en i forhold til hudtype og PC’s produkter?
MVH Rebekka

Helene Randløv

Hej Rebekka
Mig bekendt er der desværre ingen danske forhandlere eller behandlere… Selvom det kræver en del selvstudie, så vil jeg anbefale dig at læse på sitet. Du kan rimelig hurtigt få begrænset mængden af produkter, så du kan finde den helt rigtige rutine til dig.
Kh. Helene

Kasper

Hej Rebekka,
Du kan få vejledning og købe det hos den eneste danske forhandler http://www.UdenParfume.dk, og du kan læse mere om de forskellige serier på https://udenparfume.dk/blogs/news/paulas-choice 🙂

Katrine

Hejsa! Tak for en fantastisk side. Jeg har lige shoppet lidt på PC’s europæiske hjemmeside. Har købt sample sets til mig veninde og mig selv samt et til min kæreste. Bestilte dem af 3 omgange, så er der ingen porto på). Jeg så er der (i hvert fald idag) er 15% på ordrer over 50 Euro. Igen – mange tak for supergod information og straight talk!

Katja Moikjær

Fedt! Dejligt at du kunne bruge det 🙂

Helle Koch-Houmann

Hej
Med fare for at skrive noget, der allerede står etsted i kommentarlisten (er for doven til at læse alle):
På ‘lookfantastic’ kan man købe Paula’s choice og få leveret uden fragt..

Katja Moikjær

Ja man kan! Det er relativt nyt og SÅ godt!

Ann

Hej.
Er det bare mig eller har lookfantastic lukket ned for det igen? 🙁
Jeg får i hvert fald at vide inde på deres side at de ikke leverer Paulas choice til Danmark.

Katja Moikjær

Æv!!!! 🙁 Hvis de siger det, så….

Helle

Katrine😊Hvad hedder den europæiske hjemmeside for PC?😊

Anja Larsen

Hej
Som jeg kan se, så har denne artikel nogle år på bagen, så jeg tænker at der er videreudviklet produkter i dag. Hvilket produkt svarer derfor til 2011 udgaven af “RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum” eller hvilket af hendes produkter kom tættest på? Tusind tak for hjælpen 😊😊

Katja Moikjær

Hej Anja. Den findes skam stadig? RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum er så vidt jeg ved stadig på hendes hjemmeside 🙂

Anette

Hej 🙂 Jeg vil gerne igang med at afprøve Paula’s Choice og har også købt rejsesæt i serien Resist anti-aging. Men nu har jeg for anden gang fået konstateret noget forstadie til hud cancer (den “ufarlige” version) og har besluttet at bruge solcremen Astinica hver dag – anbefaling fra hudlæge. Men skal man så stadig også bruge ansigtscreme – og den skal vel så være uden solfactor (astinica er faktor 50). Eller er det okay bare at bruge en serum under?

Helene Randløv

Hej Anette
Du kan sagtens “nøjes” med et eller flere sera. Jeg har aldrig selv haft fingrene i Astinica, så jeg ved ikke, hvor fedtet den er, men jeg ved at du jo skal bruge en del af den.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *