Anmeldelse: Paula’s Choice hudpleje

19.05.11
Paula's Choice

Paula's Choice

Vi har eksisteret i over et år, og I har aldrig hørt om det hudplejemærke, der er min absolut favorit, og som jeg selv bruger, når jeg ikke lige tester alt muligt. Det er jo ikke fordi, vi med vilje går og gemmer de gode ting fra jer, og jeg har ikke nogen god forklaring, andet end at det her er mit hjertebarn, og derfor har det krævet tilløb. Men det har nok været lidt fjollet.

Men her er det, og det her er de produkter, jeg selv bruger til hverdag. Det er mit ansigtsritual, og det er, når jeg bruger dem, at min hud tager sig bedst ud.

Hvad er så dette for de fleste af jer ukendte mærke? Paula Begoun er en amerikansk kosmetik-ekspert og forbrugerrettighedsforkæmper, som står bag bøgerne “Don’t go to the cosmetics counter without me” og hjemmesiderne Cosmeticscop.com og Beautypedia.com, hvor hun går skønhedsbranchen efter i sømmene. Det er ingen hemmelighed, at hun er en stor inspiration for mig, og hendes bøger og hjemmeside er en vigtig kilde i vores arbejde. Hvis I vil dykke mere ned i tests, ingredienser osv., så kan jeg varmt anbefale dem.

Hun har lavet sin egen hudplejeserie uden parfume og farvestoffer og med fokus på ingredienser, der er videnskabelig dokumentation for hele vejen igennem. Det har resulteret i en imponerende serie af hudplejeprodukter, der er milde og uden irriterende ingredienser, men derimod med solid dokumentation og med høj effektivitet til nogle priser, der er lavere end konkurrenterne. Her er mine favoritter, som også er dem, jeg selv bruger til hverdag.

Gentle Touch Makeup Remover
Øjenmakeup fjerner kræver selvfølgelig ikke store mængder dokumentation for sine evner, men denne er bare en rigtig effektiv og mild en af slagsen, som uden problemer fjerner al slags makeup uden at irritere mine øjne.

Moisture Boost One Step Face Cleanser
Igen, renseprodukter ligner ofte hinanden, og det er ikke her, de avancerede serier har deres store berettigelse. Men når man nu alligevel køber derfra, så er det her en rigtig god og mild ansigtsrens, som renser min hud grundigt uden at irritere eller udtørre min hud.

Skin Balancing Toner
Denne skintonic bliver solgt som en toner, der kan balancere kombineret hud og få porrer til at synes mindre. Jeg oplever faktisk at min hudtone bliver pænere at se på og mere ensartet, og at mine store porrer i t-zonen synes mindre med denne. Sandsynligvis på grund af det imponerende høje indhold af Niacinamid. Niacinamid har i undersøgelser vist, at det kan øge hudens indhold af ceramid, fedtsyrer og stimulerer cirkulationen i huden. Og det kan man mærke. Studier har også vist at Niacinamid har en effekt mod rynker og pigmentfejl.

Udover Niacinamid indeholder denne dejlige skintonic en god blanding af antioxidanter og beroligende ingredienser.

Exfoliating 2 % BHA Gel
At eksfoliere sin hud med gammeldags skrubbecremer hører fortiden til og slider ret meget på huden. Mild kemisk peeling med salicylsyre eller glycolsyre er en meget bedre mulighed, og Paula’s Choice har nogle af de bedste og billigste produkter til dette. Jeg bruger for tiden Exfoliation 2 % BHA Gel, som giver en mild daglig eksfoliering, som holder huden pæn og hjælper mod hudorme og enkelte tilfælde af bumser.

Skin Recovery Moisturizer
Skin Recovery Moisturizer er en af mine yndlingscremer, fordi den har en dejlig blød konsistens, som fugter min hud, men alligevel trænger relativt hurtigt ind. Den indeholder en imponerende blanding antioxidanter, beroligende ingredienser og andre midler, der får din hud til at opføre sig mere normalt. Derudover en enkelt peptid, som kan virke udglattende på fine linjer. Jeg har dog ikke oplevet den vilde anti-age effekt af denne, den påstår heller ikke at være det, den er mest af alt bare en virkelig god fugtighedscreme, der indeholder alt det, en god fugtighedscreme skal gøre.

RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum
Jeg har snakket meget om antioxidanter de sidste par dage, og her er antioxidanter i koncentreret form på tube blandet med peptider. Grundig brug af et produkt som dette vil kunne mindske fine linjer, jeg oplever det selv omkring øjnene. Dette produkt er spækket med anti-age ingredienser og antioxidanter såsom peptid, C-vitamin, E-vitamin, Q10 og meget andet. Jeg oplever selv at min hyperpigmentering ser pænere ud og at mine fine linjer bliver mindsket, når jeg bruger denne. Koncentrationerne er virkelig høje i produktet og prisen er under 200 danske kroner. Det er imponerende.

Jeg vil slutte af med at sige to ting. Hudpleje er ikke magi, men de gode resultater kommer efter lang tids daglig brug, og resultaterne er som regel snigende. Så forvent aldrig mirakler af noget af det, jeg siger. Dernæst så vil jeg anbefale dem af jer, der har lyst til at prøve, at bruge den gode mulighed, som Paula’s Choice har for at bestille prøver på produkterne først. De koster ikke ret meget, og portoen er tilsvarende mindre, nemlig 4,50 euro for op til 17 prøver.

Her kan du købe det
Paula’s Choice har en europæisk webshop, hvor du kan købe produkterne, der koster mellem 12,95 og 24,95 euro. Portoen er desværre relativt høj og på 15 euro.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
90 kommentarer
Sheila

Sikke et godt indlæg!
Jeg har dog lige et spørgsmål.. Jeg har længe tænkt mig at få nogle Md Formulations AHA klinikbehandlinger, men kan man godt bruge Paula’s Choice stadig?
Jeg har nemlig kombineret og ret så besværlig hud inkl. store porer med hudorme, uren hud, røde pletter og gamle acne ar dog mest på kinderne, en smule fedtet, men også meget tør til tider især under øjnene. Så jeg tvivler derfor på at en serie til hjemmebrug er nok til at rette op på alt det, derfor behandlingerne.

Pudderdåse Katja

Det kommer helt an på din klinikbehandling, og hvor kraftig den er. Jeg synes, du skal spørge der, hvor du får behandlingen.

Trine

Hej:)
Det er nok et dumt spørgsmål…men skal 2 procent BHA gel fra Paula’s Choice vaskes af eller blive siddende på?

Pudderdåse Katja

Der findes ikke dumme spørgsmål! Den skal sidde på – ligesom hvis det var en creme

Cille

Hej…
Hvor er jeg dog glad for at falde over lige netop denne side..
Jeg har i noget tid kæmpet en del med min hud, og jeg har ellers aldrig haft problemer med den før.
Med alle de produkter der findes på markedet synes jeg at det er enormt svært at beslutte og overskue hvad der er værd at prøve.
Jeg har nu læst alle de kommentarer der er kommet og har besluttet mig at prøve produkterne fra Paula’s choice, men er usikker på hvad der er de rigtige for min hud. Jeg håber derfor det er muligt at få lidt hjælp?
Jeg har sensitiv hud og tendens til rødme. Jeg har lidt problemer med pigmentfejl, og store porer.
Jeg synes at flere af de produkter du nævner su selv bruger lyder lovende, men vil helst undgå at bruge penge på at købe noget forkert.
Kh Cille

Pudderdåse Katja

Kære Cille
Så vil jeg bestemt anbefale dig at prøve BHA peeling i hvert fald. Derudover er dette som du kan se en gammel anmeldelse, og jeg er ikke længere opdateret på de nyeste produkter. De her er mine favoritter 🙂
Kh. Katja

Cille

Rigtig mange tak for svar! 🙂

Sheila Hansen

Hej Cille
Jeg var også meget i tvivl om hvilke produkter jeg skulle prøve uden at spilde penge, ligesom flere andre jeg kender.
Men du kan skrive en mail til dem, hvor du beskriver din hud og de ting du gerne vil forbedre på – du kan skrive både til den amerikanske og europæiske shop. Efter et par dage, kommer de med et svar og anbefalinger på de produkter de tror vil passe til din hud. De er utrolig søde og hjælpsomme, jeg fik i hvertfald en lang og grundig mail tilbage 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Sheila 🙂
Og må jeg også lige slå et slag for, at man kan bestille små samples billigt og med billig fragt, før man køber de store produkter.

Cille

Tusind tak for din hjælp Sheila.. Prøver at sende dem en mail 🙂

Trins

Jeg skal til at bevæge mig ud i kemisk eksfoliering. Det
lyder som om det er dét jeg mangler til bla. mit næseparti.
Overvejer dem du anbefaler Paulas choice eller Avenes. Jeg vil bare
lige høre…. når du har brugt Paulas choice til fx. hudorme,
bruger du den så kun på problemstederne, eller smører du på hele
ansigtet? Og det samme med Avenes… kommer man det kun på
problemområderne?

Pudderdåse Helene

Hej Trins
Når jeg har brugt Paulas Choiche er det punktvis, for jeg bryder mig ikke om konsistensen. Avenes har jeg smurt i hele ansigtet, huden bliver dejlig blød.
Kh. Helene

Anna

Kære pudderdåser, tak for jeres fantastiske indlæg. Det er blevet en rutine, at tjekke om I har anmeldt produktet inden jeg vælger at købe det eller ej. Keep on going 🙂
Nu til mit spørgsmål: Jeg har læst meget om produkter der indeholder AHA og BHA syre. Jeg har en kombineret hudtype der skeje helt ud, hvis det er det mindste fugtigt, som fx. i dag. Jeg har ikke så mange urenheder men store porer og af og til synlige hudorme. Må indrømme, at jeg ikke har kunnet se forskel efter at have brugt Avene gelen, som I ellers så varmt anbefaler. ØV! Vil gerne prøve Paula’s Choice og overvejede også MD Formulations. PC har skiftet udseende siden I har lavet indlægget og jeg kan ikke finde frem til de rigtige produkter på deres hjemmeside nu. Kan I hjælpe? Er mest interesseret Cleanser og Peeling. Kremer er oftest ikke nødvendige for mig. Efter at have renset ansigtet bruger jeg som regel en skintonic fra Dermalogica, eller vand fra Avene.
Håber I har nogle forslag.
KH Anna (27år)

Sandra

Paula’s Choice produkterne holder hvad de lover!! Og jeg har brugt dem i over et år nu. Jeg havde lidt problemer med at finde ud af hvilke produkter, der passede til lige netop min hud, men på deres hjemmeside kan man “Shop by skin type” -og udfra hudtype og eventuelle særlige behov få vist hvilke produkter, der passer bedst. Og så har jeg erfaret, at det er en god ide at prøve sig frem.
Da jeg startede med at bruge serien, oplevede jeg dog en periode på ca. 2 måneder, hvor min hud skulle vænne sig til produkterne, og nok især BHA produktet. I denne periode fik min hud det værre (med hudorme og bumser), og jeg troede, at det var endnu en hudplejeserie, som skuffede. Jeg skrev flere gange til deres kundeservice, som var super søde og hjælpsomme. Og efter vedvarende brug kom resultaterne pludselig meget hurtigt. Lige siden har min hud været fejlfri -SKØNT!!
Så jeg kan også varmt anbefale Paula’s Choice 🙂
Mvh Sandra

Nathalie

Hej Katja- og I andre
Jeg ville bare lige høre om jeres erfaringer med “Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion with SPF30”? Jeg har nemlig lige købt den til dagligt brug, sammen med “Skin Recovery Replenishing Moisturizer” til natten, og indtil videre synes jeg at jeg oplever at der ligger sådan en hinde på min hud, som jeg ikke ved er særlig hensigtsfuld. Fx når jeg cykler om morgenen og plejer at svede i ansigtet, er der pludselig ingen fugt+ efter jeg har brugt den på en uges ferie er min hud helt ude af balance (kan selvfølgelig være andre ting der gør det)- så jeg tænker om den lukker mine porer? Bruger I kun den anden creme både dag og nat eller hvordan?
PFT for hjælpen og en rigtig god brevkasse : )

M

hej nathalie
ved godt din kommentar er gammel, men – jeg har netop købt samme produkter, og oplever også, de lægger sig som en hinde? synes du det blev bedre med tiden eller opgav du produkterne?
kh M

Randi

Hvis du bruger bha’en dagligt, hvornår bruger du så fugtighedscremen?
Hilsen Randi

Kamilla

Hej Pudderdåser. Jeg skal til Paris om et par uger, og vil lige høre, om I ved, om der er en butik der

Kamilla

Hov… Det gik vist lige galt for mig. Altså, ved I, om der er en butik i Paris, som handler med Paulas Choice?

Timian

Hej Katja!
Først og fremmest tusind tak for en virkelig god blog! En ny verden har åbnet sig for mig!
Jeg har altid haft lidt fedtet hud, som her på det seneste er begyndt at slå lidt ud. Jeg renser og tilfører creme både morgen og aften, men hen ad eftermiddagen begynder mit ansigt at blive fedtet og skinnende i t-zonen, mens det er hvad jeg vil kalde normal hud på kinderne.
Har efterhånden prøvet en række produkter, men har endnu ikke fundet noget som virker optimalt for mig. Nu har jeg læst så meget positivt om Paula’s choice, og så ville jeg høre, om du kunne andbefale- og give mig navne på nogle produkter derfra, som kunne fungerer som en daglig rutine?
Hilsen Timian

Katja Moikjær

Hej Timian
Hvad med produkterne i dette indlæg? 🙂
Kh Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *