Anmeldelse: Paula’s Choice hudpleje

19.05.11
Paula's Choice

Paula's Choice

Vi har eksisteret i over et år, og I har aldrig hørt om det hudplejemærke, der er min absolut favorit, og som jeg selv bruger, når jeg ikke lige tester alt muligt. Det er jo ikke fordi, vi med vilje går og gemmer de gode ting fra jer, og jeg har ikke nogen god forklaring, andet end at det her er mit hjertebarn, og derfor har det krævet tilløb. Men det har nok været lidt fjollet.

Men her er det, og det her er de produkter, jeg selv bruger til hverdag. Det er mit ansigtsritual, og det er, når jeg bruger dem, at min hud tager sig bedst ud.

Hvad er så dette for de fleste af jer ukendte mærke? Paula Begoun er en amerikansk kosmetik-ekspert og forbrugerrettighedsforkæmper, som står bag bøgerne “Don’t go to the cosmetics counter without me” og hjemmesiderne Cosmeticscop.com og Beautypedia.com, hvor hun går skønhedsbranchen efter i sømmene. Det er ingen hemmelighed, at hun er en stor inspiration for mig, og hendes bøger og hjemmeside er en vigtig kilde i vores arbejde. Hvis I vil dykke mere ned i tests, ingredienser osv., så kan jeg varmt anbefale dem.

Hun har lavet sin egen hudplejeserie uden parfume og farvestoffer og med fokus på ingredienser, der er videnskabelig dokumentation for hele vejen igennem. Det har resulteret i en imponerende serie af hudplejeprodukter, der er milde og uden irriterende ingredienser, men derimod med solid dokumentation og med høj effektivitet til nogle priser, der er lavere end konkurrenterne. Her er mine favoritter, som også er dem, jeg selv bruger til hverdag.

Gentle Touch Makeup Remover
Øjenmakeup fjerner kræver selvfølgelig ikke store mængder dokumentation for sine evner, men denne er bare en rigtig effektiv og mild en af slagsen, som uden problemer fjerner al slags makeup uden at irritere mine øjne.

Moisture Boost One Step Face Cleanser
Igen, renseprodukter ligner ofte hinanden, og det er ikke her, de avancerede serier har deres store berettigelse. Men når man nu alligevel køber derfra, så er det her en rigtig god og mild ansigtsrens, som renser min hud grundigt uden at irritere eller udtørre min hud.

Skin Balancing Toner
Denne skintonic bliver solgt som en toner, der kan balancere kombineret hud og få porrer til at synes mindre. Jeg oplever faktisk at min hudtone bliver pænere at se på og mere ensartet, og at mine store porrer i t-zonen synes mindre med denne. Sandsynligvis på grund af det imponerende høje indhold af Niacinamid. Niacinamid har i undersøgelser vist, at det kan øge hudens indhold af ceramid, fedtsyrer og stimulerer cirkulationen i huden. Og det kan man mærke. Studier har også vist at Niacinamid har en effekt mod rynker og pigmentfejl.

Udover Niacinamid indeholder denne dejlige skintonic en god blanding af antioxidanter og beroligende ingredienser.

Exfoliating 2 % BHA Gel
At eksfoliere sin hud med gammeldags skrubbecremer hører fortiden til og slider ret meget på huden. Mild kemisk peeling med salicylsyre eller glycolsyre er en meget bedre mulighed, og Paula’s Choice har nogle af de bedste og billigste produkter til dette. Jeg bruger for tiden Exfoliation 2 % BHA Gel, som giver en mild daglig eksfoliering, som holder huden pæn og hjælper mod hudorme og enkelte tilfælde af bumser.

Skin Recovery Moisturizer
Skin Recovery Moisturizer er en af mine yndlingscremer, fordi den har en dejlig blød konsistens, som fugter min hud, men alligevel trænger relativt hurtigt ind. Den indeholder en imponerende blanding antioxidanter, beroligende ingredienser og andre midler, der får din hud til at opføre sig mere normalt. Derudover en enkelt peptid, som kan virke udglattende på fine linjer. Jeg har dog ikke oplevet den vilde anti-age effekt af denne, den påstår heller ikke at være det, den er mest af alt bare en virkelig god fugtighedscreme, der indeholder alt det, en god fugtighedscreme skal gøre.

RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum
Jeg har snakket meget om antioxidanter de sidste par dage, og her er antioxidanter i koncentreret form på tube blandet med peptider. Grundig brug af et produkt som dette vil kunne mindske fine linjer, jeg oplever det selv omkring øjnene. Dette produkt er spækket med anti-age ingredienser og antioxidanter såsom peptid, C-vitamin, E-vitamin, Q10 og meget andet. Jeg oplever selv at min hyperpigmentering ser pænere ud og at mine fine linjer bliver mindsket, når jeg bruger denne. Koncentrationerne er virkelig høje i produktet og prisen er under 200 danske kroner. Det er imponerende.

Jeg vil slutte af med at sige to ting. Hudpleje er ikke magi, men de gode resultater kommer efter lang tids daglig brug, og resultaterne er som regel snigende. Så forvent aldrig mirakler af noget af det, jeg siger. Dernæst så vil jeg anbefale dem af jer, der har lyst til at prøve, at bruge den gode mulighed, som Paula’s Choice har for at bestille prøver på produkterne først. De koster ikke ret meget, og portoen er tilsvarende mindre, nemlig 4,50 euro for op til 17 prøver.

Her kan du købe det
Paula’s Choice har en europæisk webshop, hvor du kan købe produkterne, der koster mellem 12,95 og 24,95 euro. Portoen er desværre relativt høj og på 15 euro.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
90 kommentarer
Sussie

Den synes jeg lige du skal undersøge, for der er en grund til at det ikke bruges her. Samtidig bliver det også erstattet af andre ingredienser i USA, men de har jo nogle helt andre regler/godkendelser derovre, så selvom det er effektivt, er det ikke ensbetydende med at det er godt for huden.

Pudderdåse Katja

Det har jeg selvfølgelig undersøgt, før jeg skrev det.

Anne

Jeg har lige et lille spørgsmål til Exfoliating 2 % BHA. På flasken står der, “it creates radiant, even-toned skin”. Kan man så bruge den mod pigmentfejl, ligesom Cliniques Even better?

Pudderdåse Katja

At eksfoliere med BHA eller AHA er en vigtig del af behandlingen af pigmentfejl. Så det skal man helt sikkert. Men Cliniques Even Better og lignende produkter specifikt mod pigmentfejl virker på en anden måde og ikke ved at eksfoliere typisk, så det optimale er ofte at supplere med sådan et også.
Men jeg ville helt sikkert starte med et eksfolierende produkt og så se bagefter, hvad jeg havde brug for yderligere. Men det er to helt forskellige produkter.

Mette

Jeg er super glad for Paulas Choice produkter og købte en masse da jeg var i USA (for priserne er altså bedre på den amerikanske webshop!).
Hydralight cleanser – helt fantastisk, jeg gider normal ikke bruge penge på cleansere, men dette er en af de få som RENT FAKTISK ikke udtørrer min hud. Utallige produkter med den påstand er ellers røget i skraldespanden.
Skin recovery toner – super toner, men ved ikke helt om det er værd at giver så meget mere for den end den med striberne fra Matas.
BHA 2% gel exfoliering – totalt genial! Hvorfor fandt jeg ikke den noget før? Jeg har haft problemhud i årevis og dette er det eneste produkt som jeg med sikkerhed kan sige at den virker – min hud bliver babyblød, jeg oplever reduceret rødme og færre hudorme. Jeg skal bare huske at have solfaktor på hver dag nu.
Skin recovery serum – det her er ikke min favorit, jeg tror jeg skulle have haft den resist serum eller den til kombineret hud. Den her er til tør hud og den er svær at påføre på min hud og ser bare fedtet ud.
Barrier repair moisturizer – rigtig god, lækker konsistens. Jeg har kun fine linjer så kan ikke sige noget om virkningen på rynker.
Skin recovery hydrating mask – god fugtmaske, og jeg vasker den ikke af som der ellers står i brugsanvisningen.
I øvrigt kan man på Paulas Choice EU sitet få et helt sample sæt af resist, skin recovery eller skin balancing serien for 3 Euro inkl levering!

Pudderdåse Katja

Eeeeej hvor feeedt. Jeg er helt enig. Hvor købte du i USA? På nettet eller er det muligt at opdrive i butikker?

Mette

Jeg købte på deres webshop. De sælger vist ikke i butikker som sådan, men der er et partner/forhandler program.
Det er bare SÅ fedt endelig at finde en produkt serie, som bare virker! Jeg har nu afprøvet alle samples fra resist, recovery og balancing og har erstattet skin recovery serum med skin balancing serum, da konsistensen er meget bedre til min hud.
Det eneste jeg ikke har kunnet finde er en dagcreme med SPF til min hud, her har konsistensen enten været for fedtet (resist cellular defense daily moisturizer SPF 25, skin recovery daily moisturizing lotion SPF15) eller ikke givet nok fugt (skin balancing daily mattifying lotion SPF15).
Næste tur til USA vil jeg afprøve deres foundations og Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 30 🙂

Shila

Efter stor inspiration tror jeg, at jeg vil give det et forsøg og bestille sample boksene fra eu siden.
Men jeg skal lige høre inden – er effekten der fortsat hvis man blander produkterne fra de forskellige serier?? – Du taler om; Skin BALANCING toner + Skin RECOVERY moisture + RESIST anti-aging super antioxydant serum. Hvorfor ikke bare bruge én series – toner, moisture og serum? Mener du der er en forskel hvis vi blander lige præcis de 3 du har nævnt, eller er det underordnet hvilke?
Tak 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Shila. Jeg har prøvet de fleste af produkterne og valgt dem, jeg bedst kan lide konsistensen på og indholdet af. Afhængig af din huds behov eller dine præferencer kan du sagtens prøve nogle andre – men der er aldrig nogen grund til at holde sig til en bestemt serie. Prøv dig frem – husk også, at siden jeg har skrevet dette indlæg har hun fået mange nye produkter. Lad mig endelig høre, hvad du ender op med, din hud og min er jo ikke ens – det er derfor samples er så godt, så køb en masse forskellige at beslutte dig ud fra.
Kh. Katja

Line

Hejsa 🙂
Hva for en dagcreme vil i anbefale at bruge oven på BHA’en ?

Pudderdåse Katja

Uha jamen, det er jo 117 muligheder og frit valg alt efter hvad du foretrækker. Der er ikke et bestemt produkt der egner sig bedre end andet.

Ann Møller

Nogen af jer der oplever at hunden bliver lidt stikkende og øm af at bruge exfoliateren med BHA? jeg skal ikke komme til at kradse/klø mig for det gør ondt, hunden virker meget øm og sart. Jeg har købt paulas choice sollotion til krop og ansigt også,men den svier desværre også rundt om øjenen og lidt på kinderne…
Nogen med ligende oplevelser?

Pudderdåse Katja

Kære Ann
Det er helt normalt i starten af behandling med syre. Hvilken koncentration bruger du og hvor ofte? Hvor længe har du brugt den?
Kh. Katja

Sofia

Hej Katja
Først og fremmest tak for en super god side!
Jeg er nygravid og har derfor lagt min Clindoxyl creme på hylden, da min læge siger,at man kun må bruge den i særlige tilfælde – og så særligt er der vil næsten intet der er, når det kommer til sunde og velskabte børn.
Men jeg kan se på Paula’s hjemmeside, at hun faktisk sige OK for Benzoyl peroxide: http://www.cosmeticscop.com/pregnancy-and-skin-care-which-products-are-safe.aspx
Så måske hopper jeg på den igen.
Jeg har længe tænkt på at prøve Paulas Choice, men jeg synes det er svært både at tage hensyn til graviditet, acne og ja, de rynker der nu også er dukket frem ved øjnene 🙂
Hvis du har nogle gode råd eller produkter du vil anbefale, vil jeg være dig meget taknemmelig. For selvom det “kun” er 9 mdr. så er det altså lidt øv, at have grim hud så længe og så er der jo også amme perioden bagefter.
Kh. Sofia

Pudderdåse Katja

Kære Sofia
Hvis du kigger på indlægssedlen kan du se, at der også står, at du godt kan bruge Clindoxyl, selvom du er gravid: http://min.medicin.dk/Medicin/Praeparater/3981 Tal med din læge, men der er mig bekendt ingen problemer med det.
I forhold til graviditet så er min holdning, at folk generelt er alt for overforsigtige. Der er meget meget få kosmetiske ingredienser, der er et reelt problem, når man er gravid. Det eneste, jeg kender til er A-vitaminsyre, altså retinoider. Og herhjemme skal vi vist op i de former, der kommer på recept, før det har nogen betydning.
Jeg kender ikke noget kosmetisk produkt, jeg vil fraråde særligt til gravide.
Kh. Katja

NEW BEAUTY#PAULAS CHOICE | ALifeSection

[…] kan læs mere om produkterne lige her.  Body Lotion – Rudolph […]

Maria

Kæreste Katja
Jeg elsker dig for at have gjort mig opmærksom på dette mærke! Jeg har søgt i flere år efter lækre, eksklusive hudplejeprodukter uden parfume, og det har været umuligt at finde noget. Udover ansigtscreme og øjencreme altså. Produkter som serum og eksfoliering har været umuligt. Til stor ærgrelse – for jeg nyder at pleje min hud.
I julegave ønskede jeg mig RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum, og jeg er fra nu af fast kunde!
Ikke nok med at den er lækker her-og-nu, så er mine fine linjer ved øjnene (kun en uge efter jul) blevet mindre tydelige. Det er formentlig ikke noget andre lægger mærke til, men jeg kan selv se det, når jeg kigger mig i spejlet og smører serummet på.
Jeg er 28 år, så tydeligheden af de fine linjer er endnu ikke markant, og intentionen med serummet var da også “blot” at pleje og forebygge; ikke behandle.
Wau! Det er sgu effektive sager i den tube.
Den er fra nu en sikker del af mit plejekit. Og når det er tid til at bestille en ny, kommer der også en Exfoliating 2 % BHA Gel med i kurven.
Godt nytår
Maria

Pudderdåse Katja

Kære Maria
Hvor er det en dejlig hilsen at få 🙂 Rigtig dejligt nytår til dig også
Kh. Katja

Christine

Tak for jeres altid grundige og kritiske anmeldelser – det er en STOR hjælp!
Jeg har modtaget nogle samples fra Paula’s Choice Skin Balancing serie, og min hud føles super lækker af det. Men jeg synes, at flere af produkterne stinker helt forfærdeligt medicinagtigt – det gælder især cleanseren, BHA-gel’en og serummet. Har I samme oplevelse?
Derudover vil jeg gerne spørge:
Hvis cleanseren ikke er så vigtig, kan jeg så fortsætte med at bruge den fra Matas Naturserie sammen med de øvrige produkter fra Paula’s Choice?
Jeg plejer at bruge Beauté Pacifiques Super 3 booster som natcreme. Kan jeg fortsætte med det, hvis jeg bruger toner, exfoliant og serum fra Paula’s Choice, eller “forvirrer” de forskellige serier hinanden?
Sidste spørgsmål: Bruger du en solcreme oven på Paula’s Choice dagcremen, selvom der er SPF i dagcremen?
På forhånd tak!

Pudderdåse Katja

Kære Christine
Jeg er glad for at du kan bruge vores hjælp 🙂
Ja, produkterne lugter “kemisk”. Det er fordi de er uparfumerede. Det gør uparfumerede produkter oftest. Derfor tilsætter man parfume for at undgå den lugt. Men det er altså en god ting, at det lugter sådan – det er fordi der ikke er parfume i 🙂
Ja – brug for guds skyld din Matas Natur rens hvis du er glad for den. Det gør ingen forskel.
Du kan sagtens blande din Beaute pacifique natcreme med disse produkter. Det er en kæmpe skrøne at man ikke må blande serier. Det passer ikke. Hvis du er glad for den natcreme, så fortsæt med den også.
Paulas dagcremer med SPF indeholder lige så god beskyttelse som en solcreme, så det er der ingen grund til at bruge mere af.
Jeg håber det hjalp 🙂
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *