Depend sommerkollektion 2011

12.05.11
Depend sommer 2011

Depend sommer 2011

Så har stakkels Helene haft neglelak af og på 12 gange for at kunne give jer swatches og har nu ikke længere flere neglebånd tilbage. Lad os sende en kærlig tanke til hende, mens vi andre kan nyde billederne af Depends sommerkollektion 2011. Værsgod, sådan ser de ud. Som altid er der forskel på konsistenserne, nogle af de lysere farver var lidt kornede i det, men generelt er kvaliteten udemærket. I må spørge ind, hvis der er nogen I vil vide noget specifikt om kvaliteten af, for Helene har lagt sig syg, og jeg har ikke prøvet dem selv. Så kan hun svare senere. Der er lidt hakker hist og pist, og så vidt jeg kan se også et enkelt sted, hvor der mangler et lag, men det er det, der sker, når man skal lægge så mange gange neglelak på så kort tid. (Der er lagt to lag på af hver lak undtagen på pegefingeren, som jeg konsekvent sprang over med andet lag for at vise dækkeevnen med kun et lag.)

Hvad synes I?

Her kan du købe det
Depend lakkerne kan købes i blandt andet Matas og Message koster 25 kroner stykket.

Depend nr. 252
Depend nr. 252

 

Depend nr. 249
Depend nr. 249

 

Depend nr. 243
Depend nr. 243

 

Depend nr. 247
Depend nr. 247

 

Depend nr. 246
Depend nr. 246

 

Depend nr. 251
Depend nr. 251

 

Depend nr. 250
Depend nr. 250

 

Depend nr. 245
Depend nr. 245

 

Depend nr. 248
Depend nr. 248

 

Depend nr. 244
Depend nr. 244

 

Depend nr. 122
Depend nr. 122

 

Depend nr. 242
Depend nr. 242
Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
Mette Straa

uuuh nummer 243 ser rigtig fin ud!

Pudderdåse Helene

Jeg har lavet en lille tilføjelse i parentes, det med hakkerne er ikke neglelakkernes skyld. Jeg testede en neglelakfjerner for et par uger siden og siden da er mine negle gået helt amok. Jeg undskylder, at det ser lidt mystisk ud på billederne.
Mvh. Helene

Katja

Det er da service der vil noget!! Tusinde tak 😀
Jeg tror jeg vil gå efter den orange… til en forandring 😉

Pudderdåse Katja

Orange er godt. Ingen grund til at ændre på noget!

maria

Jeg håber ikke, det er mig, der har smittet Helene!
/Maria

Pudderdåse Helene

Det tror jeg ikke Maria, jeg havde det mærkeligt allerede inden eventen og skulle på arbejde efterfølgende. Det hjalp sjovt nok ikke rigtigt at tage på en nattevagt.
Mvh. Helene

maria

Puha! God bedring 🙂
/Maria

Pudderdåse Helene

Tak, Maria!

Rikke V

Hmmm jeg synes 246 ser lokkende ud ;)…Helene, hvad er det for en fjerner du må advare om?

Pudderdåse Helene

Hej Rikke!
Der kommer en anmeldelse af den, den er fra en endnu uåbnet webshop. Jeg ved på stående fod ikke, hvad den hedder, da den ligger hjemme hos Katja. Det er sådan en super naturlig neglelakfjerner, som er lavet på soya (tror jeg nok). Jeg brugte den kun på højre hånd og det er kun der mine negle tér sig. Det er neglepladerne der deler sig, det ser vanvittigt ud og mine negle er papirtynde 🙁 Jeg har ikke foretaget mig noget andet, der kunne forårsage det.
Mvh. Helene

Karen

Ihh jeg kæmper med samme problem. Det er som om at neglepladerne deler sig – men kun på mine pegefinger. Mærkeligt. Jeg kan ike komme i tanke om, at jeg har gjort noget anderledes end normalt. Så det er ganske frustrerende! Er der en der kender en form for kur? Jeg har prøvet negleolie i flere uger – og det virker ikke.

Pudderdåse Katja

Det var dog virkelig irriterende for dig. Hvis du ikke kan komme i tanke om noget, du har gjort anderledes, så er jeg lidt blank. Som jeg tidligere har skrevet om, så virker produkter med formaldehyd (ja jeg ved godt det lyder giftigt, men det virker) såsom OPI Nail Envy helt fantastisk mod negle der knækker. http://www.pudderdaaserne.dk/2011/01/08/sadan-far-du-st%C3%A6rkere-negle/
I teorien burde det også virke mod det, du beskriver, men da jeg ikke selv har det problem, og derfor ikke har kunnet teste, så vil jeg ikke love dig noget, men det er mit bedste bud.
Kh. Katja

Pudderdåse Helene

Kære Karen!
Min mor har haft problemet i et par år og er naturligt nok død træt af det. Hun har prøvet ovenstående OPI lak uden noget resultat.
Jeg har læst og undersøgt markedet for noget, som kunne hjælpe og faldt over Mavalas Negleskjold, som består to komponenter: en lak med nylonfibre og en udjævnende lak. Allerede efter første uge, var der markant forskel, neglepladerne havde ikke delt sig, som de ellers altid gør (hvilket ofte resulterer i knækkede negle) og neglelakken holdt trods havearbejde og rengøring. Min mor har ikke prøvet det så længe endnu, men jeg vender tilbage med en anmeldelse, når der er gået en måned eller to.
Hvis du bruger neglebåndsfjerner, kan det være en rigtig god idé at lægge den på hylden, det er skrappe sager for sarte negle og kan gøre ondt værre.
Mvh. Helene

Pudderdåse Katja

Karen, lyt til Helene så 🙂 Hun har mere erfaring med den del end mig 🙂

Karen

Mange tak for hjælpen! Hvor er i søde.
Nu når jeg har tænke lidt over det – så har jeg altid haft tendens til, at mine enten flossede eller at neglepladerne deler sig. Men det er blevet helt slemt efter jeg fik en schellak behandling. Så det skal jeg bestemt ikke igen. Jeg er dog på vej i Matas efter Mavalas negleskjold 🙂 Igen mange tak!
Karen

TLM

246 ser fed nu, er den det også irl?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *