Rettelse: Skyn Iceland er ikke fototoksisk

28.04.11
Skyn Iceland

Skyn Iceland

For et par dage siden bragte vi et indlæg om, at Skyn Iceland indeholdt Angelica Archangelica, som er phototoksisk. Den trækker vi tilbage, da den bygger på en forveksling og en misforståelse.

Skyn Iceland indeholder ganske rigtigt Angelica Archangelica, men den indeholder det i form af en vandig opløsning, som er vurderet som helt sikker og IKKE fototoksisk af ifraorg.org, som er The International Fragrance Organisation, og som vi også brugte som kilde i den anden. Misforståelsen skyldes, at Angelica Archangelica som olieudtræk af roden, som er en den form, den oftest findes i, og som den bliver brugt som æterisk olie, er meget fototoksisk. Men det er altså IKKE den form, den findes i i Skyn Iceland, og det beklager vi selvfølgelig mange gange, både overfor Skyn Iceland og overfor jer.

På samme måde som vi holder producenterne til ansvar overfor, at der skal være videnskabelig dokumentation for de påstande, de kommer med for deres produkter, skal vores kritik selvfølgelig være baseret på videnskabelig dokumentation og vandtæt research. Det har den ikke været i dette tilfælde, hvor både vi selv og en af vores kilder har forvekslet de to stoffer. Så en uforbeholden undskyldning til både Skyn Iceland, jer og Skyn Icelands meget tålmodige og professionelle danske PR-agent.

Jeg vil gå i gang med en ny anmeldelse af Skyn Icelands produkter, som kommer på bloggen i nærmeste fremtid.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Karen

Jeg fik aldrig kommentere på den første anmeldelse af Skyn produkter. Jeg var som de andre meget glade for den ærlige og videnskabelige anmeldelse. Rettelsen gør mig bestemt ikke mindre glad for jeres anmeldelse – for jeg syntes at rettelsen viser, hvor seriøst i tager skønhedsstoffet og hvor ærlige i er i jeres arbejde. Så igen mange tak! Jeg vil glæde mig itl en fornyet anmeldelse 🙂
– Karen

Pudderdåse Katja

Tak Karen 🙂

Mie k Jensen

Seriøst? Ærlige? Jeg synes det er så pinligt og viser endnu en gang, at de pudrede dåser har en sur nej-hat på. Negative energier ud over alle grænser – er SÅ træt af det. Er bestemt ikke til lyserøde rosenmalerier når et gælder skønhed, men at være så ukritisk kritisk (get it?) er bare sjusk og pinligt!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *