Oldie but goodie: Chanel Riviera neglelak

27.04.11
Chanel Riviera neglelak

Chanel Riviera neglelak

Det er ikke altid nemt at være gift med en pudderdåse. Især ikke når man er en mand, hvis samling af toiletartikler begrænser sig til en neutraldeo, en shampoo og en tandbørste.

Så da jeg sad lykkelig i går og var helt genforelsket i sidste års pink sommerlak fra Chanel og blev ved med at afkræve min mand hans mening om den, udbrød han til sidst afmægtig “vis den til nogen, der interesserer sig for det.”

Så det gør jeg hermed. Og det er pissetarveligt, for man kan ikke købe den længere. Det er nemlig Riviera fra sidste års sommerkollektion. Men da jeg var tudefjæs i går over, at vi ikke får pangfarverne fra Essies Braziliant kollektion, gik jeg på jagt i min neglelaksamling efter pangfarver. Og der sad Riviera og smilede til mig.

Hvad synes I?

OPDATERET: Vores søde læser Ulla har netop set en stak Riviera i Magasin i Lyngby med 25 procent i rabat. Det var da et tip, der ville noget.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Lika

Den er fin. Jeg er lidt ærgerlig over at jeg ikke investerede i den. Det kan være, at jeg skulle gå på jagt efter en dupe.

Mette

Den er for “lakslyserød” efter min smag og den nuance af pink så synes jeg sjældent os nordeuropæer har hudtonen til at kunne bære den

Anne

Den er fab! Faktisk er jeg vildere med den, end jeg var med Miami Peach fra 2009…

StyleStories

Den er superfin og frisk! Du må spare på den, så den holder længst muligt 😉

Pia

Super fin! Pangfarver er altid flot…

Ulla

Hey – dén farve har jeg netop set i Magasin i Lyngby i dag. De havde mange – og der var 25 % rabat 🙂

Pudderdåse Katja

Næææææ er det rigtigt? Det var dagens tip. Så har de dælme fået et godt lager sidste år. Skynd jer at snuppe den!

Lis

En kommentar komplet urelateret til emnet:
Af en eller anden årsag dukker alle kommentarer til dette indlæg op i min Google Reader. Det samme er sket i dag for andre blogs i jeres netværk: Daily Style Diary og Mode Med Mere.
Det er af og til, at min reader fyldes med svar til indlæg, og det er altid fra blogs i jeres netværk. Kan I måske undersøge, om det er en fejl i jeres system, så jeg kan hitte ud af, om det er hos jer eller Google Reader, at fejlen opstår?
Tak! 😀

Pudderdåse Katja

Jeg skal sende dit spørgsmål videre til dem med forstand på den slags. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *